• 9.376.945 stemmen

Death at a Funeral (2010)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Neil LaBute

Met onder meer: Chris Rock, Martin Lawrence en James Marsden

Releasedatum: 15 juli 2010

Plot Death at a Funeral

"This is one sad family."

Wanneer hun vader overlijdt, komen twee broers (Chris Rock & Martin Lawrence), samen met de rest van de familie bij elkaar. Dit laatste afscheid loopt echter al snel in het honderd, wanneer er een totaal onbekende man in de kist wordt aangetroffen, er veel geheimen boven water komen en het vooral één groot zootje wordt op deze dag.

avatar van metterijks

metterijks

Dus als je een slechte film in HD kijkt is het leuker? Nouja, in ieder geval vond ik deze film vermakelijk. Lawrence komt wel weer met zijn gebruikelijke karakter,maar Rock speelt dit keer bijzonder ingetogen. Ik vond Glover als oude mopperende oom hilarisch. Een dikke 3,0

avatar van legs1968

legs1968

Leuke film, vooral de "high" stukjes. Heb genoten. Danny Glover zijn zin "I'm to old for this shit" is weer iets bekends. Goede cast.

avatar van Theunissen

Ondanks het meespelen van veel zogenaamde komedianten (Martin Lawrence, Chris Rock en Tracy Morgan) viel er weinig om te lachen (alleen de poep scene was wel grappig). Het verhaal was ook nog eens zo flauw als maar wat en dat ik de HD uitvoering ervan had maakte weinig uit. Het enige voordeel van de HD uitvoering was dat Zoe Saldana (mooie vrouw) er nog beter in uitzag.

Dat gedoe met de valium en de lilliputter, dwerg, midget of wat het ook was (ook nog eens vreselijk gespeeld door Peter Dinklage) waren zeer flauw en niet grappig. Helaas teerde de film daar bijna 90 minuten op.

avatar van Justinw

Justinw

Theunissen schreef:

avatar van JSPR_G

JSPR_G

Flauwe film waar al bij al weinig over te vertellen valt. Zowel ik als mijn zus en mijn vriendin hebben zelden moeten lachen en hebben ons vooral erg verveeld. Deze film leek wel erg lang te duren. Er een dwerg bijhalen om het humorniveau op te krikken is redelijk lame en brengt in deze film niets bij aan het verhaal.

Dik gebuisd. Op basis van de cast had ik er meer van verwacht.

avatar van fritsy

fritsy

Liliputer Peter Dinklage in de zelfde rol als in de orginele film.

3 jaar is te kort voor een remake de engelse versie zit nog te vers in mijn geheugen 1½*

avatar van choller

choller

erg leuke film....geen moment verveeld!

avatar van Ninto

Ninto

Iets beter dan het origineel, maar nog steeds niet goed...

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

fritsy schreef:

Liliputer Peter Dinklage in de zelfde rol als in de orginele film.

Is ook moeilijk om echt Britse humor te vertalen naar een Amerikaanse komedie, en als je dan ook nog alle karakters van ras verandert en er zo een volledig andere draai aan gaat geven...:S

avatar van 3din

3din

Leuke film met een dosis leuke humor

avatar van Adammeh

Adammeh

Leuke humor, maar te chaotisch.

avatar van mer1973

mer1973

Deel mijn mening niet met de meerderheid. Blijkbaar was ik in een melige bui. Heb een aantal keer flink moeten lachen en dan voornamelijk om ''oscar''.

Vond Danny Glover trouwens ook leuk als chagrijnige oude zak.

13 in een dozijn, wel zeer vermakelijk. Gewoon niet nadenken en lekker onderuit op de bank en lachen maar.

avatar van vrossi

vrossi

Leuke film idd je moet in een melige bui zijn, maar in een shagerijnige bui vind je geen enkele comedy leuk. je moet er wel voor openstaan en niet gaan huilen als er geen 90 minuten lang grappen zijn. want dan ga ik dood kan niet lachen en ademen tegelijk.

avatar van oceandrive

oceandrive

Ik heb 1 keer gelachen, vond het een waardeloze film.

avatar van cm_punk

cm_punk

Wat een *** film.

Met een cast als Chris Rock, Martin Lawrence, Danny Glover, Columbus Short, Tracy Morgan en Keit David had ik toch wel veel.... veeeeeeeeeeeeeeel meer verwacht. Glover was nog het leukst, voor de rest was het een lange zit.

Nee, Rock en Lawrence hebben leukere comedy's afgeleverd.

avatar van Raffael77

Raffael77

Lang zo slecht niet als dat men hier doet vertellen.

De humor is zeker aanwezig met nadruk op zwarte humor.

De film is ondanks het onderwerp erg vrolijk.

Prima te doen.

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Vrij matig.
De WC-scene was het hoogtepunt.

avatar van djvdven

djvdven

Ben normaal niet zo'n Chris Rock-komedie fan dus had er weinig van verwacht. Toch vond ik de film erg vernamelijk en vooral de 'high' stukjes! (herkende ik wel een beetje haha) Lang niet meer zo dubbel gelegen dan wanneer die kerel in zn nakie op het dak stond en te horen kreeg dat ie vader werd: "I'm pregnant??"

Een onverwachts leuke avond gehad dus dat verdiend altijd wel wat!

avatar van Kiros

Kiros

Tja, tja... Zal ik deze nog een keer kijken? Nee.

Hielp deze film mij door mn verveling heen? Ja.

Al met al net aan een voldoende. Had meer ingezeten.

avatar van Navarro

Navarro

Waardeloze en zeer saaie film. Heb er niet om kunnen lachen.

Ik had veel meer verwacht van zo'n goede cast.

Kon mij niet vermaken.

Maar toch 2*, alleen maar voor de goede cast..

avatar van Drrrrkkk

Drrrrkkk

Categorie 'erg zonde van mijn tijd'... bah wat een pulp is deze klucht

avatar van bigwillem

bigwillem

Er zaten wel grappige stukjes in , ik had veel van deze acteurs verwacht.

Martin lawrence en chris rock vielen me zwaar tegen.

Tracy morgan maakte de film nog grappig maar hij was lang niet zo goed als in Cop out.

kortom big willen zegt niet kijken tenzij je helemaal niks te doen hebt.

avatar van Dragon_Rose

Dragon_Rose

Deze film vond ik wel geinig

avatar van Raffie_75

Raffie_75

bigwillem schreef:

Er zaten wel grappige stukjes in , ik had veel van deze acteurs verwacht.

Martin lawrence en chris rock vielen me zwaar tegen.

kortom big willen zegt niet kijken tenzij je helemaal niks te doen hebt.

Had ik eerst je recensie maar gelezen... zonde van mijn 20 minuten... zo (lang) heeft het mij kunnen boeien.

Jammer van Martin Lawrence en Chris Rock, had al wel iets meer verwacht in de eerste 20 minuten... dus zonde wat mij betreft.

avatar van Minotaures

Minotaures

Danny Glover

Voor de rest was het verhaal aardig rommelig en de grappen waren vaak minder. Gelukkig speelden sommige acteurs hun personage leuk.

Filmpje voor een keer kijken en snel vergeten.

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Danny Glover is inderdaad het enigste positieve aan deze film, jammer dat ie zo weinig in beeld kwam.

Een beetje jammer. . . . .

Eigenlijk triest, om elke scene letterlijk over te nemen van de Engelse versie.

Maar goed, de acteurs moeten het invullen in 2010. En dat was vermakkelijk.

avatar van erik1677

erik1677

Pffff wat had ik een zin in deze film, maar helaas hij viel me mega tegen.

Alleen danny glover was wel leuk, wat hier boven al regelmatig staat vermeld.

Nee dit was een regelrechte tegenvaller.

avatar van lentheman1981

lentheman1981

Tegenvallende comedy met 'grappen' die je van mijnlenver ziet aankomen. Zoveel komischtalent, zo weinig leuke grappen.

Tenzij je er van houdt dat een lijkkist omvalt en dat soort grappen.

Jammer had me er meer van voorgesteld.

avatar van mug13

mug13

Super comedy heb nog last van mijn lach spieren. Tracey Morgen speelt echt super evenals die blanke acteur die onder invloed is van drugs fantastisch.Deze film moet je zien.(4.0*)