• 9.375.027 stemmen

Death at a Funeral (2010)

Komedie | 90 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Neil LaBute

Met onder meer: Chris Rock, Martin Lawrence en James Marsden

Releasedatum: 15 juli 2010

Plot Death at a Funeral

"This is one sad family."

Wanneer hun vader overlijdt, komen twee broers (Chris Rock & Martin Lawrence), samen met de rest van de familie bij elkaar. Dit laatste afscheid loopt echter al snel in het honderd, wanneer er een totaal onbekende man in de kist wordt aangetroffen, er veel geheimen boven water komen en het vooral één groot zootje wordt op deze dag.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

De Amerikaanse versie van Frank Oz's "Death at a Funeral"? Het is al ver gekomen als Amerikanen zelfs niet meer naar Britse films willen gaan kijken.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Dit is idd een remake.

Mustsee, wat mij betreft.. Chris Rock maakt er altijd iets leuks van. Ben benieuwd.

avatar van paul83

paul83

Hier de Trailer

avatar van tottenham89

tottenham89

Leuke trailer zeg . Ook een leuke combinatie van goede acteurs als Lawrence, Wilson, Marsden, Glover & Chris Rock!

avatar van domkey

domkey

Lijkt me leuk aan de trailer te zien.

Vraag me alleen af waar Glover die muppetstem vandaan heeft!

Was me al opgevallen bij Shooter. Raar..

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Wow, de zwarte Amerikaanse comedy top komt bij elkaar om een remake te maken van de Britse comedy (B-)top?

avatar van MissyNador

MissyNador

haah net de trailer gezien. Zag er echt top uit. Lachte me toen al ziek. Kan niet wachtenn!!!

avatar van t-i-m

t-i-m

de trailer ziet er ongelofelijk slecht uit, hoe kun je de originele film zo verschrikkelijk verkrachten!

avatar van Punkette

Punkette

Net de trailer gezien, lijkt me op een of andere manier leuker dan de Engelse versie. Chris Rock is gewoon grappig.

avatar van Mister Movie

Mister Movie

t-i-m schreef:

Helemaal mee eens !

Ik heb de Orginele versie gezien en die was echt heel erg leuk.

Nu de trailer van de amerikaanse heb gezien, kan ik niet anders zeggen dat deze zeer matig tot erg slecht is.

Een tip: lekker de Orginele versie kijken, Amerikanen en Engelse Humor gaan gewoon niet samen.

avatar van gotti

Gedraaid door de Nederlander Rogier Stoffers, die ook o.a. Karakter draaide...

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Mijn hemel..

avatar van gotti

De beste man draait al een tijdje mee in de States hoor:

Rogier Stoffers - imdb.com

avatar van Quido

Quido

Vraag me ook af wat er überhaupt zo aan zou zijn. Genoeg goede cameramensen hier.

avatar van Quentin

Quentin

Vermoed dat die reactie gewoon op de film of Chris Rock was ...

avatar van IcU

IcU

Ik moet zeggen dat ik wel heb gelachen om de trailer. De cast is niet niks dus ik ben benieuwd.

avatar van engelen

engelen

Ranzige Red Band Clip van Death at a Funeral

Ranzige Red Band Clip van Death at a Funeral - Video op FilmTotaal

Ik weet echt niet wat ik hier moet van verwachten, maar Marin Lawrence vindt ik altijd wel goed dus is het even nog afwachten.

avatar van Tharoy

Tharoy

Triest dat ze weer het hele idee van de Britse versie jatten. Wat een mongolen zeg. Boycotten deze handel.

avatar van schram101

schram101

Trailer is best grappig. Is het downloaden wel waard denk ik.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Quido schreef:

Het gaat mij meer om het feit dat er überhaupt een remake van het origineel is gemaakt. Waarom zou het origineel niet goed zijn voor de Amerikaanse markt? Waarom moet men nou per sé een goede film kopiëren, ipv zelf met boeiende film concepten te komen?

Geld natuurlijk, daar draait praktisch alles om in Hollywood. Het feit dat men remakes van álles maakt, is daar een voorbeeld van. En ik vind dat feit verachtelijk.

avatar van deGVR

deGVR

Ik vond alleen Tracy Morgan leuk. Danny Glover heeft na deze film zijn plaats in mijn Jeugdhelden hall of fame verloren (Deze plek wordt waarschijnlijk opgevuld door Wesley Snipes wastond, want die al heel lang op de runner ups lijst, dus ik denk dat die nu de plaats van Danny Glover inneemt. Officieel is er nog niet gestemd, dus niks is zeker!!!)

avatar van movieonly

movieonly

vorige week in Los Angeles deze film gezien , ik kan me geen film herinneren waar ik zo om gelachen heb, begrijp niets van de zure reacties op deze film , gewoon anderhalf uur lachen.

Eerst kijken dan oordelen, ik ben dol op Engelse humor maar deze film is geweldig, met pijn in m'n kaken van het lachen de zaal verlaten.

avatar van GastHeer

GastHeer

deGVR schreef:

Je beseft wel dat ongeveer 3/4e zin aan de film opgedragen werd en de rest over jou hall of fame ging, die mij, en de rest waarschijnlijk ook, niet interesseert...

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Moet nog in de bioscoop draaien en je kan hem nu al pre-orderen op dvd?

avatar van jorriroosen

jorriroosen

is dit echt de remake want het verhaal is wel wat anders. Meer gebaseert op dan een echte remake denk ik. Verder lijkt me deze film echt geen zak aan. Het orgineel uit 2007 was echter wel fenomenaal. Jammer dat de Amerikanen humor zo overdrijven tot er niets meer overblijft. Ze hebben gewoon geen verstand van timing en propen alles zo vol met humor dat het gewoon niet meer grappig is. Er zijn natuurlijk uitzonderingen maar over het algemeen hou ik humor toch maar uit engeland. De belgen kunner er trouwens ook wel wat van.

Maar voor ik iets kan zeggen ga ik de film toch maar eens eerst bekijken.

avatar van jorriroosen

jorriroosen

En het orgineel heeft nu gewoon een lager punt. Dat kan echt niet

avatar van IcU

IcU

Man, man. Ik had nagenoeg geen verwachtingen en ik heb mij drie keer in de ronte gelachen. Het blik bekende negers is voor deze film geopend, die de meest debiele situaties beleven. Dit allemaal in de lijn van 'Meet the parents' e.d. Heb het originele niet gezien maar dat hoeft ook niet. Voor een keer is het erg vermakelijk.

Vind vooral Tracy Morgan en Danny Glover onwijs grappig in deze film.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Lijkt me helemaal niks, ontzettend flauwe humor als ik de trailer mag geloven.

Bovendien heb ik altijd al een hekel aan Tracy morgan gehad; Hij is de enige reden waarom ik 30 Rock NIET kijk. Wat een vervelend arrogant smoelwerk heeft die pummel.

Bah.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

begin wat saai

maar voor de rest erg grappig

er waren een paar onvergetelijke momenten

avatar van RooieBloemkool

RooieBloemkool

Death at a Funeral

Doorsnee komedie filmpje met hier en daar wat leuke grappen en scenes. De cast kent ook aardig wat bekende namen en gezichten. Helaas vond ik Tracy Morgan, hoe grappig ik hem ook vond in Cop Out, in deze film aardig tegenvallen en tegen het irritante aan. James Marsden, speelt Oscar die per ongeluk wat drugs inneemt, vond ik daarentegen een erg leuke rol spelen. Zijn scenes, vooral die met de bewegende doodskist, waren erg grappig.

Doorsnee met wat echt grappige scenes.