Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Geoffrey Rush, Famke Janssen en Taye Diggs
Releasedatum: 25 mei 2000
Plot House on Haunted Hill
"Evil loves to party."
Vijf vreemdelingen worden uitgenodigd in een huis met een gruwelijk verleden waar ze voor één nacht moeten blijven. Naïef als ze zijn, geloven ze alle vijf in "easy money" als een excentrieke, sadistische miljonair (Rush) en zijn vrouw (Janssen) hen één miljoen dollar per persoon bieden om hun eigenaardige opdracht te volbrengen.
Stephen H. Price
Evelyn Stockard-Price
Sara Wolfe
Eddie Baker
Watson Pritchett
Donald W. Blackburn, M.D.
Melissa Margaret Marr
Carl Schecter
Dr. Richard Benjamin Vannacutt
Male Nurse
n00t
zieke film :O
wel schitterende dialogen, toch altyd wel belangrijk onderdeel van films...
alexis
lekkere horror film... die goed wegkijkt dankzij de mooie decors en vele enge kamers... er is veel aandacht besteed aan de omgeving waarin de film afspeeld dat geeft het gevoel van authenticiteit.
en natuurlijk famke maar ook ali larter
***1/2
maurice74
Héél slecht. Alleen in slechtheid overtroffen door het zo mogelijk nog veel meer walgelijke 13 Ghosts of zoiets. Respectloze horror.
FillumGek
Ik vond hem juist erg vermakelijk en vaak ook best spannend
The Watcher
Niet echt goede film, Is ookniet echt spannend.
Soms zit er wel een goede dialoog in maar verder vind ik deze film niet veel aan.
Leuk om deze film 1 keer te kijken maar ook echt niet vaker, Want dan wordt die echt saai
Mijn waardering een 2 ½
SuperSideSwipe
Ik vond deze film erg slecht.
Kwam zo een beetje tegelijk met de veel bekender "The Hounting" in de schappen. Volgens mij gedeeltelijk een poging om sommige mensen te misleiden en per ongeluk deze te huren.
Weinig boeiend en langdradige film (en dat voor een film van maar 1,5 uur haha).
2,0
Nomak
Vandaag op tv gekeken. Geen slechte film, ook geen heel goede. Gewoon een goede voldoende, leuk om eens te zien.
Sonny Black
Het creepy sfeertje in deze film vond ik zeer goed te pruimen (met de beelden van vroeger erbij werd het toch best een lekkere horror) 3*
-Jennifer-
Hij is niet eng ofzo maar ik red het met deze film wel een avond. Ik kijk hem nog altijd graag. Deze film heeft wel iets.
Avitas Sibannac
Blijkbaar nog niet op gestemd, toch heb ik de film al een keer of 2-3 gezien. Er zitten een aantal goeie scènes in de film, (leuke vondsten enzo), maar echt bijzonder was het allemaal niet.
BlueSword
vroeger vond ik hem wel scary, nu zat ik echt zo van...euh...okay...vaag.
vond toen die geesten kwamen de hele film verpest werd.
wel leuke dialogen en de sfeer is ook wel scary.
BoordAppel
Niet vervelend om te kijken maar het ging echt helemaal nergens over. Erg zwak script dus en ook niet eng of spannend. En als je Jeffrey Combs in je film hebt, gebruik hem dan ook!
2* voor de mooie decors.
Materny
Telleurgesteld ben ik.
Dacht in tijden weer eens een goede horror te kunnen zien.
, maar het zat er weer niet in.
Het enige waar ik van schrok tussen 22:30 & 00:10 was de verroeste knalpijp van de buren in de straat. ( geeft je een idee van het schrikgehalte in de film ).
2.5*, dankzij redelijk acteerwerk.
dr walgvogel
Gisteren gezien. wat een bagger. heel erg slechte horror film. ik ging mij op een gegeven moment heel erg irriteren aan de Quentin Tarantino wannabee dialogen. Sommige waren regelrecht uit Pulp fiction over genomen en dan nog slecht ook. let maar goed op als Femke Jansen zegt' I'm pretty fucking far from feeling alright" Gatverdamme. Deze film was te dom voor woorden. Wat deed Geofrey Rush in hemelsnaam in deze film? Z'n goede acteur in zo'n crappy film is een schande. Nee dit was drie keer niks.
dr walgvogel
DoubleS
Ik vond zelfs Dirty Sanchez vermakelijker dan deze film. Heb ik dan de hele film goed kunnen volgen tussen het switchen door? Ik denk voldoende. Weinig eng of spannend. Veel meer heb ik er niet op te zeggen. Oh jawel, ik haat Ali Carter.
1 *
Bone*Thugs
Jemug wat een BUTT film zeg..heb hem afgelopen zaterdag op tv gezien...en ben gewoon in slaap gevallen dus dan weet je het wel.....
gaat er wel mee door je moet het een keer gezien hebben.
Yuppie_Scum
Ijzersterk begin maar het einde vond ik beduidend minder.
4* voor het begin....1,5* voor het eind....
kom ik gemiddeld nog uit op een 3*!!!
megaman
erg slechte film. veel te ovedreven allemaal! alleen voor de Blood&Gore liefhebbers. geef mij maar The Haunting!
LisetteR
Heel redelijke film, met een hoop goede acteurs. Daar kom ik de avond wel mee door..
stan
Niet echt een spannende film, vond eigenlijk de gehele film wel redelijk maar het einde vond ik echt nergens op slaan. Het mag dan wel een horror film zijn maar vond het gewoon niet toepasselijk.
Al was het nou gewoon die geest van die gestoorde dokter dan vond ik het niet erg maar dat rare ding was gewoon echt te afwijkend van het verhaal..
Als het einde gewoon wat beter was dan had de film makkelijk 3 of 3,5 sterren kunnen halen maar nu blijft het voor mij bij 2,5*

Return to House on Haunted Hill
2007

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Így Jöttem