• 9.382.635 stemmen

Geregisseerd door: Alexandre Aja

Met onder meer: Steven R. McQueen, Elisabeth Shue en Jerry O'Connell

Releasedatum: 2 september 2010

Plot Piranha 3D

"There's something in the water."

Elk jaar stijgt de populatie van het slaperige dorpje rondom Lake Victoria explosief van 5.000 naar 50.000 mensen, allemaal gekomen om een wild weekend te beleven. Het '4th of July' feest staat garant voor zuipend sextoerisme. Dit jaar echter, zijn katers en geklaag van de lokale bevolking niet de enige zorgen van de tijdelijke bewoners; een aardschok in Lake Victoria heeft een scheur in de bodem gemaakt waardoor een kolonie van prehistorische piranha’s zich in het meer heeft genesteld. Ongekende moordmachines die door hun primitieve instinct maar één doel voor ogen hebben: jagen op alles wat beweegt en schoonstrippen tot het bot. In luttele seconden...

Julie Forester

Derrick Jones

Kelly Driscoll

Deputy Fallon

Paula Montellano

Novak Radzinsky

avatar van rep_robert

Hoop niet dat ie betaalt voor zn Bangbros lidmaatschap, er zijn andere manieren

avatar van m1701

m1701

waardeloze film

het enige goeie aan deze film waren de laatste 15 min.

daarom ook de 1,5 *

Het einde was helemaal goed, maar daar zal dus nog wel een vervolg op komen.

NIet de moeite waard voor in de bios!!!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Reinbo schreef:

Wat een zure reactie. Waar had je dan op gehoopt? Paar piranha's die een diep filosofisch probleem bespraken?

zoiets ja, maar dan had ik liever gezien dat het een piranha en een goudvis een diep filosofisch probleem bespraken

avatar van mcdaktari

mcdaktari

notnotfun schreef:

Het heeft geen zin broeder. Ik weet niet hoe oud mcdaktari is (ja leeftijd doet er zeker toe) maar anders over een paar jaar (en wat exploitation flicks verder) nog maar eens proberen.

Tot die tijd geen energie verspillen aan dit soort zinloze 'discussies'. Het zij zo.

broeder??????

avatar van rep_robert

mcdaktari schreef:

Goed uitgelegd, ik zal het even faxen naar Aja.

Weer zo'n treehugger .

avatar van notnotfun

notnotfun

Spartaan1986

Laat ik bij het positieve beginnen. De film was erg goor en bij tijd en wijle erg grappig. Ik heb me zeker vermaakt.

Maar het is wel heel erg voorspelbaar wie het overleven en wie er dood gaan. Daarnaast is het acteerwerk niet optimaal en verdwijnt een personage zomaar in het nietswaar was in vredesnaam die schele kapitein gebleven?

TrickySmalls

die was op het einde gevat door een grote Piranha.

Spartaan1986

die bedoelde ik niet. Ik bedoelde die cameraman op de boot met de zoon en de kleine kinderen en regisseur

Oh, dat weet geen mens.

Naomi Watts

Lijkt me gecut te zijn. Zal er vanavond even opletten.

avatar van Q Jones

Q Jones

Veel plezier vanavond.

@ Trickey Smalls zullen wij ons morgen aan een herziening wagen.

Spartaan1986

Is het niet gewoon een filmfout ofzo? Of dacht Aja dat personage was niet zo boeiend laten we hem na een uur maar laten verdwijnen uit beeld met de gedachte van dat merken de kijkers toch niet Ben benieuwd of iemand er een verklaring voor heeft.

Naomi Watts schreef:

Lijkt me gecut te zijn. Zal er vanavond even opletten.

Heb jij een Unlimited kaart?

@ Q Jones

Is goed.

Yo, this movie is crap

Ja inderdaad: enkele tieten, ja: wat gepikseld bloed. Nee geen verhaal, nee nergens diepgang, of in ieder geval geen enkel spoortje van inteliegent sriptschrijven.. helemaal niets van dat alles. Ik heb hem gezien met anderen en zelf tijdens de filmbespreking (10 minuten nadat) wist niemand waar het over ging.. Niemand wist meer te vertellen dan 'eeh ja dat wijf werd opgevroten, wel smerig'.

3d?

Dit was mijn eerste 3d ervaring ooit en ik kwam misselijk en verward uit de bios. Hett feit dat je een scene hebt met ''diepte' (nou ja zoiets dan) en het shot is altijd gefoscussed zodat jezelf niet kan richten op bijvoorbeeld de achtergrong . Om misselijk van te worden. Heel dwingend en akelig. Aja heeft echt een grote fout begaan met deze onbenullige troep, mag van mij in de categorie echt foute regisseurs. Nope de 3d tv is wellicht ook niet aan mij besteed. Maar het voorfilmpje over pratende uilen (ook in 3d) was wel heel wat beter dan deze trash.

Hou het maar bij het origineel, die is 10x zo grappig.

avatar van Lexcoaster

Lexcoaster

Yo, this movie is crap

Intelligent scriptschrijven? Godzijdank niet nee.

avatar van Reinbo

mikey schreef:

Yo, this movie is crap Nee geen verhaal, nee nergens diepgang

Ik vond die grot onder water best diep.

En het verhaal was toch juist erg sterk: 10.000 jongeren vieren Spring Break in Lake Victoria...... Samen met 10.000 Piranha's.

avatar van The Oceanic Six

Yo, your opinion sucks!

Wat verwacht je in een piranha horrorfilm? De diepgang op niveau van een 4,5 uur durend drama? Het is een horrorfilm over losgeslagen piranha's....

Overigens was er wel een verhaal. Er kwam een scheur in de aarde door een aardbeving en toen ontsnapten alle moorddadige piranha's. Zo, ben jij ook weer op de hoogte.

Overigens werden er wel een hoop ''opgevroten'' dus je moet wat meer gedetailleerder zijn.

The Oceanic Six schreef:

Wat verwacht je in een piranha horrorfilm?

Excuse you? Nou wat dacht je van het origineel?

avatar van Reinbo

Saai filmpje, gebeurt veel te weinig.

avatar van The Oceanic Six

mikey schreef:

Excuse you? Nou wat dacht je van het origineel?

Dit is geen remake he. En net of de versie van toen nou qua verhaal extreem goed was.

Je kijkt de meeste slasherhorror films toch nooit om een goed verhaal...

@Reinbo

Die herinner ik me nog wel na 3 jaar en deze van vanavond niet.

The Oceanic Six schreef:

Mjah het is wel een remake. Maar een hele foute. De eerste was jawel erg goed,

TrickySmalls schreef:

Heb jij een Unlimited kaart?

Nee, helaas geen Pathé in de buurt hier.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Ik en notnotfun zijn negers.

Zijn die er dan in Zeeland?

Naomi Watts

You ready for some TITTAYYYS?!!

Ik ben dus weer terug, en wat een rit was het weer. De cokelines van O''Connell zijn hilarisch, heerlijke foute humor, veel non functional nudity (en ook de juiste types die dit soort scenes horen te doen), erg fijne cast, de cameo van Dreyfuss blijft briljant, Lloyd als deskundige blijft heerlijk overdone, Ashlynn Brooke, Riley Steele, Kelly Brook en de honderden figuranten zijn hot en de carnage blijft totale waanzin. De aanloop er naar toe is ook heerlijk. En vooral het personage van O'Connell is tof (maar ook die van Roth blijft tof) en nooit zoveel inventieve kills gezien als in Piranha. Deze spree van inventieve kills krijg je in een decennium van horror nog niet eens bij elkaar. Zoals gezegd de carnage blijft echt van een ongekend niveau. Geef mij maar één zo'n waanzinnige uitbarsting van horror, ipv gedoseerd waardoor de impact veel minder is. Aja is zonder twijfel de grootste kunstenaar in horror tot dus ver, en nog nooit heb ik een re-imagination/remake het origineel zo op zijn flikker zien geven. Give me a franchise baby!

narva77 schreef:

Zijn die er dan in Zeeland?

In Vlissingen niet zo veel nee .

Spartaan1986 schreef:

Ik heb het script er op nagekeken net, maar in het script gaat ie echt dood, en in de film verdwijnt ie idd zo maar. Die dood van hem zal wel gecut of geschrapt zijn. Kan niet anders.

mikey schreef:

Ja inderdaad: enkele tieten, ja: wat gepikseld bloed.

Enkele tieten? Noem eens een pornofilm waar meer tieten in voor komen .

Godzijdank niet, geen tijd voor pretenties.

Tijd voor vrienden met een lange termijn geheugen.

deze onbenullige troep

Dat dekt de lading wel. En is dat erg? Integendeel.

Hou het maar bij het origineel, die is 10x zo grappig.

A matter of taste, geef mij maar overtuigende horror met een komische ondertoon. Blijf je kritiekpunten wel belachelijk vinden omdat hetzelfde geldt voor het origineel.