Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Alexandre Aja
Met onder meer: Steven R. McQueen, Elisabeth Shue en Jerry O'Connell
Releasedatum: 2 september 2010
Plot Piranha 3D
"There's something in the water."
Elk jaar stijgt de populatie van het slaperige dorpje rondom Lake Victoria explosief van 5.000 naar 50.000 mensen, allemaal gekomen om een wild weekend te beleven. Het '4th of July' feest staat garant voor zuipend sextoerisme. Dit jaar echter, zijn katers en geklaag van de lokale bevolking niet de enige zorgen van de tijdelijke bewoners; een aardschok in Lake Victoria heeft een scheur in de bodem gemaakt waardoor een kolonie van prehistorische piranha’s zich in het meer heeft genesteld. Ongekende moordmachines die door hun primitieve instinct maar één doel voor ogen hebben: jagen op alles wat beweegt en schoonstrippen tot het bot. In luttele seconden...
Julie Forester
Mr. Goodman
Paula Montellano
Novak Radzinsky
Matthew Boyd
Hoop niet dat ie betaalt voor zn Bangbros lidmaatschap, er zijn andere manieren
m1701
waardeloze film
het enige goeie aan deze film waren de laatste 15 min.
daarom ook de 1,5 *
Het einde was helemaal goed, maar daar zal dus nog wel een vervolg op komen.
NIet de moeite waard voor in de bios!!!
mcdaktari
Wat een zure reactie. Waar had je dan op gehoopt? Paar piranha's die een diep filosofisch probleem bespraken?
zoiets ja, maar dan had ik liever gezien dat het een piranha en een goudvis een diep filosofisch probleem bespraken
mcdaktari
Het heeft geen zin broeder. Ik weet niet hoe oud mcdaktari is (ja leeftijd doet er zeker toe) maar anders over een paar jaar (en wat exploitation flicks verder) nog maar eens proberen.
Tot die tijd geen energie verspillen aan dit soort zinloze 'discussies'. Het zij zo.
broeder??????
Goed uitgelegd, ik zal het even faxen naar Aja.
Spartaan1986
Laat ik bij het positieve beginnen. De film was erg goor en bij tijd en wijle erg grappig. Ik heb me zeker vermaakt.
Maar het is wel heel erg voorspelbaar wie het overleven en wie er dood gaan. Daarnaast is het acteerwerk niet optimaal en verdwijnt een personage zomaar in het nietswaar was in vredesnaam die schele kapitein gebleven?
Spartaan1986
die bedoelde ik niet. Ik bedoelde die cameraman op de boot met de zoon en de kleine kinderen en regisseur
Q Jones
Veel plezier vanavond.
@ Trickey Smalls zullen wij ons morgen aan een herziening wagen.
Spartaan1986
Is het niet gewoon een filmfout ofzo? Of dacht Aja dat personage was niet zo boeiend laten we hem na een uur maar laten verdwijnen uit beeld met de gedachte van dat merken de kijkers toch niet
Ben benieuwd of iemand er een verklaring voor heeft.
TrickySmalls
Lijkt me gecut te zijn. Zal er vanavond even opletten.
@ Q Jones
Is goed.
Yo, this movie is crap
Ja inderdaad: enkele tieten, ja: wat gepikseld bloed. Nee geen verhaal, nee nergens diepgang, of in ieder geval geen enkel spoortje van inteliegent sriptschrijven.. helemaal niets van dat alles. Ik heb hem gezien met anderen en zelf tijdens de filmbespreking (10 minuten nadat) wist niemand waar het over ging.. Niemand wist meer te vertellen dan 'eeh ja dat wijf werd opgevroten, wel smerig'.
3d?
Dit was mijn eerste 3d ervaring ooit en ik kwam misselijk en verward uit de bios. Hett feit dat je een scene hebt met ''diepte' (nou ja zoiets dan) en het shot is altijd gefoscussed zodat jezelf niet kan richten op bijvoorbeeld de achtergrong
. Om misselijk van te worden. Heel dwingend en akelig. Aja heeft echt een grote fout begaan met deze onbenullige troep, mag van mij in de categorie echt foute regisseurs. Nope de 3d tv is wellicht ook niet aan mij besteed. Maar het voorfilmpje over pratende uilen (ook in 3d) was wel heel wat beter dan deze trash.
Hou het maar bij het origineel, die is 10x zo grappig.
Lexcoaster
Yo, this movie is crap
Intelligent scriptschrijven? Godzijdank niet nee.
Yo, this movie is crap Nee geen verhaal, nee nergens diepgang
Ik vond die grot onder water best diep.
En het verhaal was toch juist erg sterk: 10.000 jongeren vieren Spring Break in Lake Victoria...... Samen met 10.000 Piranha's.
Yo, your opinion sucks!
Wat verwacht je in een piranha horrorfilm? De diepgang op niveau van een 4,5 uur durend drama? Het is een horrorfilm over losgeslagen piranha's....
Overigens was er wel een verhaal. Er kwam een scheur in de aarde door een aardbeving en toen ontsnapten alle moorddadige piranha's. Zo, ben jij ook weer op de hoogte.
Overigens werden er wel een hoop ''opgevroten'' dus je moet wat meer gedetailleerder zijn.
mikey
Wat verwacht je in een piranha horrorfilm?
Saai filmpje, gebeurt veel te weinig.
Dit is geen remake he. En net of de versie van toen nou qua verhaal extreem goed was.
Je kijkt de meeste slasherhorror films toch nooit om een goed verhaal...
@Reinbo
Die herinner ik me nog wel na 3 jaar en deze van vanavond niet.
narva77 (crew films)
Naomi Watts
You ready for some TITTAYYYS?!!
Ik ben dus weer terug, en wat een rit was het weer. De cokelines van O''Connell zijn hilarisch, heerlijke foute humor, veel non functional nudity (en ook de juiste types die dit soort scenes horen te doen), erg fijne cast, de cameo van Dreyfuss blijft briljant, Lloyd als deskundige blijft heerlijk overdone, Ashlynn Brooke, Riley Steele, Kelly Brook en de honderden figuranten zijn hot en de carnage blijft totale waanzin. De aanloop er naar toe is ook heerlijk. En vooral het personage van O'Connell is tof (maar ook die van Roth blijft tof) en nooit zoveel inventieve kills gezien als in Piranha. Deze spree van inventieve kills krijg je in een decennium van horror nog niet eens bij elkaar. Zoals gezegd de carnage blijft echt van een ongekend niveau. Geef mij maar één zo'n waanzinnige uitbarsting van horror, ipv gedoseerd waardoor de impact veel minder is. Aja is zonder twijfel de grootste kunstenaar in horror tot dus ver, en nog nooit heb ik een re-imagination/remake het origineel zo op zijn flikker zien geven. Give me a franchise baby!
Naomi Watts
In Vlissingen niet zo veel nee
Naomi Watts
Ben benieuwd of iemand er een verklaring voor heeft.
Ik heb het script er op nagekeken net, maar in het script gaat ie echt dood, en in de film verdwijnt ie idd zo maar. Die dood van hem zal wel gecut of geschrapt zijn. Kan niet anders.
Naomi Watts
Ja inderdaad: enkele tieten, ja: wat gepikseld bloed.
Enkele tieten? Noem eens een pornofilm waar meer tieten in voor komen
Godzijdank niet, geen tijd voor pretenties.
Tijd voor vrienden met een lange termijn geheugen.
Dat dekt de lading wel. En is dat erg? Integendeel.
Hou het maar bij het origineel, die is 10x zo grappig.
A matter of taste, geef mij maar overtuigende horror met een komische ondertoon. Blijf je kritiekpunten wel belachelijk vinden omdat hetzelfde geldt voor het origineel.

Piranha 3DD
2012

Disney+ onthult releasedatum voor tweede seizoen van bejubelde dramaserie 'Rivals'

‘Marty Supreme’ breekt record: succesvolste A24-film ooit wereldwijd

Horrorverhaal 'The Mist' van Stephen King krijgt na 19 jaar een nieuwe verfilming

Ruim 630 miljoen smaakt naar meer: 'F1 The Movie' krijgt officieel een vervolg

Jackass 3D
Komedie / Documentaire, 2010

Kurôzu Zero II
Actie, 2009
graveyachtfilm in filmscuba divingschepselpiranha spring breakman eating monster post-credits scene3d3dghoulish