Genre: Horror / Komedie
Geregisseerd door: Alexandre Aja
Met onder meer: Steven R. McQueen, Elisabeth Shue en Jerry O'Connell
Releasedatum: 2 september 2010
Plot Piranha 3D
"There's something in the water."
Elk jaar stijgt de populatie van het slaperige dorpje rondom Lake Victoria explosief van 5.000 naar 50.000 mensen, allemaal gekomen om een wild weekend te beleven. Het '4th of July' feest staat garant voor zuipend sextoerisme. Dit jaar echter, zijn katers en geklaag van de lokale bevolking niet de enige zorgen van de tijdelijke bewoners; een aardschok in Lake Victoria heeft een scheur in de bodem gemaakt waardoor een kolonie van prehistorische piranha’s zich in het meer heeft genesteld. Ongekende moordmachines die door hun primitieve instinct maar één doel voor ogen hebben: jagen op alles wat beweegt en schoonstrippen tot het bot. In luttele seconden...
Julie Forester
Paula Montellano
Novak Radzinsky
Matthew Boyd
Tony Montoya
Een regelrecht bloedbad! De 2 acteurs uit Back to the Future deden het niet slecht, alhoewel how low can you go (under water).. Ik ben absoluut geen liefhebber van horror, vond dit ook niets met horror te maken hebben. Humor??..eh..behalve dan misschien 'die penis'..(?) Flink apparaat of lijkt onder water alles groter?! Het verhaal vlot niet echt, blijft van begin tot het eind 'n beetje hetzelfde. Tip: geen film om met je 1e date naar toe te gaan lijkt me! Jammer genoeg veel nepborsten; houd ik niet van. Pluspuntje eigenlijk 2: pornoactrice Gianna Michaels wát 'n natural talent zeg...jiezz
Ik ken haar natuurlijk verder niet...
Einde carrière voor haar want zonder benen red je het volgens mij niet meer in de XXX-industrie...
Nou, ga maar eens even in 'n warm bad zitten, kijken of ik 'de boel' een beetje op kan pimpen...
Tonypulp
Kun je vinden maar dan zit je er feitelijk naast
skipy05
spannend filmpje. Niet direct een film die ik zou zien maar de trailer stond mij wel aan daarom maar eens gezien. Zeker geen verloren tijd. Kon toch nog iets meer uitgewerkt worden. Verhaal was goed.
dutchtuga
Wat een extreem waardeloze film. Ik schaam me gewoon kapot als film-fan dat ik dit heb gekeken.
1 ster voor de leuke blote tietjes zo nu en dan.
Hoef je je niet voor te schamen hoor. Ook een filmfan hoeft zichzelf niet altijd serieus te nemen.
dutchtuga
Alsof je als filmfan hier niet van kan genieten. Beetje onzinnige uitspraak natuurlijk.
Hectometerpaal
Ik geniet hier inderdaad niet van en ik ben een filmfan. Niks onzinnigs aan hoor.
narva77 (crew films)
Als je géén Mikey heet...
Ach, gewoon verstand op nul (bij mij niet zo moeilijk) en genieten van een beetje lekkere pulp met veel tietuuuuuuuh.
Had ik al gezegd trouwens dat ik vooral Jessica Szohr (Kelly) een héél leuk meisje vond om te zien? Volgens mij wel. Nou ja, bij deze dan nog maar een keer.
dutchtuga
Je doet voorkomen alsof dit te min is voor een filmfan als jij, wat natuurlijk onzin is.
Hectometerpaal
Nee, jij wil dat gewoon heel graag uit mijn woorden halen.
Maar het klopt wel dat deze film overduidelijk te min is.
Zoals een pak euroshopper vissticks dat is voor een chefkok.
P.U.L.P......... punt uit.....PUNT!
Naomi Watts
Pulp inderdaad maar dat is dan ook helemaal geen negatief iets. Integendeel.
Naomi Watts
Voor de één wel, voor de ander niet. Ik ben dan ook wel een pulp liefhebber maar snap ook wel dat er kijkers zijn die hier niets mee kunnen. Al is het wel fijn dat er weer eens een modern pulp film wordt gemaakt met een meer dan aardig budget.
Hectometerpaal
Kijk, iemand met een duidelijke, goede uitleg.
Helemaal met je eens!
dutchtuga
Nee, jij wil dat gewoon heel graag uit mijn woorden halen.
Ach kom op, je hele bericht straalt elitarisme uit.
Hangt er natuurlijk helemaal vanaf in welke context je het plaatst. Film bestaat namelijk uit meerdere stromingen, waarin bepaalde films goed tot hun recht kunnen komen.
En laat Piranha nu inderdaad pulp zijn! Dat heb je goed gezien. Maar maakt dat het een film die 'te min' is?
dutchtuga
Pure onzin. Dit is een hele slechte film.
Sterk onderbouwd antwoord. Stof tot nadenken.
Volgens mij is dit zijn onderbouwing wel, vind ik op zich wel plausibel:
dutchtuga
Onderbouwing is wanneer je duidelijk kan maken waarom je dit een slechte film vindt. Productioneel is Piranha allesbehalve slecht en voor de liefhebbers van dit subgenre valt er ook genoeg te genieten.
mikey
Productioneel kan het in orde zijn en je zou eventueel hiervan kunnen genieten.
Threeohthree
Het is gewoon pulp, de één lust niet anders en de ander kotst het uit. De rest is niet heel relevant lijkt me.
Sterk onderbouwd antwoord. Stof tot nadenken.
Grappig hoor dat cynisme van je.
Maar ik stop bij deze de discussie met je. Het wordt een beetje onaangenaam.
Inderdaad!
dutchtuga
'Pulp' als definitie gebruiken voor het niet smaken van Piranha is hier gewoonweg niet relevant, want Piranha IS pulp (subgenre horror) en daarin heb je slechte en goede pulp. Het mag allemaal wel wat genuanceerder.
Naomi Watts
Je moet wel fan zijn van pulp wil je dat kunnen waarderen. Dat iemand pulp refereert aan iets slechts is dan ook niet zo vreemd.
dutchtuga
Maar dat doet de film weinig eer aan. Heeft verder ook inderdaad geen zin om zoiets duidelijk proberen te maken. Je praat vaak tegen een muur van onwetendheid.
mikey
Ik blijf het een makkelijk argument vinden: het is puulp, je houdt ervan of niet... etc...
Uberhaupt gemakkelijk om iets als pulp weg te zetten overigens,.
dutchtuga
Uberhaupt gemakkelijk om iets als pulp weg te zetten overigens,.
Inderdaad.

Piranha 3DD
2012

Nieuwe Spaanse Netflix-thrillerserie ‘That Night’ verschijnt deze lente

Humor en actie met Will Smith: 'Men in Black II' kijk je vanavond op televisie

Vanaf vandaag kun je op Netflix kijken naar de Poolse waargebeurde serie 'Lead Children'

Thrillerklassieker ‘The Silence of the Lambs’ gaat binnenkort Netflix verlaten

Jackass 3D
Komedie / Documentaire, 2010

Kurôzu Zero II
Actie, 2009
graveyachtfilm in filmscuba divingschepselpiranha spring breakman eating monster post-credits scene3d3dghoulish