• 9.369.455 stemmen

Geregisseerd door: Matt Reeves

Met onder meer: Kodi Smit-McPhee, Chloë Grace Moretz en Richard Jenkins

Releasedatum: 13 januari 2011

Plot Let Me In

"Innocence dies. Abby doesn't."

Owen is een 12-jarige jongen uit New Mexico die op school gepest wordt. Hij raakt bevriend met zijn buurmeisje Abby, die pas in de stad is komen wonen. Vanaf dat moment vinden er verschillende 'vreemde' gebeurtenissen plaats en komt Owen langzaam maar zeker achter het verschrikkelijke geheim van zijn buurmeisje...

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Niks mis met de cast opzich, maar wat lijkt me dit een onnodige remake. Het Zweedse origineel (prachtige film) is amper twee jaar oud. Zucht...

BlueJudaskiss (moderator films)

*kreun* Ik had even gehoopt dat dit in development hell zou blijven steken...

avatar van Montorsi

Montorsi

Dat is inderdaad wel heel snel.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Zucht!!!

Ik heb zelf amper drie weken geleden pas "Låt den rätte komma in" voor het eerst gezien!

Waar is dit in hemelsnaam goed voor?!

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Njah, stiekem ben ik toch wel benieuwd. Hopelijk pakt Reeves het op een goede manier aan allemaal. Maar vind zo'n veel te vroege remake ook totale onzin.

W.M.J.M

Zal toch nooit beter worden, het acteerwerk van vooral Eli (Lina Leandersson)in het orgineel wordt in deze remake toch niet overtroffen.Voora als je zoiets hoort: "According to Hammer Films producer Simon Oakes, the adaptation will stay relatively close to the original, except that it will be made "very accessible to a wider audience".

avatar van Remi

Remi

't Stond al op de cover van Låt den Rätte Komma In dat dit zou gebeuren .

W.M.J.M schreef:

*woede en onmacht!*

avatar van soom

soom

BlueJudaskiss schreef:

*woede en onmacht!*

Ahjo, wind je niet zo op. Is niet goed voor je hart.. En zo erg is het toch niet? Kun je tenminste een 0.5* uitdelen.

W.M.J.M

Zulke remakes zijn vooral niet goed voor mijn hersenen.

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Er word hier gezegd: '"Beter dan het origineel wordt het toch niet.''

Als iemand een 4.0* heeft gegeven voor het origineel, geeft hij/zij deze re-make een 3.5* of minder, terwijl hij/zij diep in zijn/haar hart weet dat deze misschien toch wel beter was..

Alleen dat is zo bij alle re-makes. Al voordat ze gemaakt zijn en te zien zijn, is het 1000% zeker dat ze lager scoren dan het origineel, hoe briljant de re-make ook is..

avatar van Montorsi

Montorsi

Bart Simpson schreef:

Er word hier gezegd: '"Beter dan het origineel wordt het toch niet.''

Baseer je dat ook nog ergens op, of bedenk je dat terplekke? Neem als voorbeeld Infernal Affairs vs The Departed, waar laastgenoemde toch gemiddeld beduidend beter gewaardeerd wordt. En wat dacht je van The Thing?

of Gone in 60 seconds.

avatar van Villevalo23

Villevalo23

Ik heb ook zo mijn twijfels over deze remake, het origineel is fantastisch en het wordt zeer moeilijk om te overtreffen. Nu hebben Amerikanen natuurlijk wel een compleet andere stijl, dus de film zal in vergelijking met de Zweedse versie meer gevuld zijn met actie en drama.

Montorsi schreef:

[ Neem als voorbeeld Infernal Affairs vs The Departed, waar laastgenoemde toch gemiddeld beduidend beter gewaardeerd wordt. En wat dacht je van The Thing?

Met 'The Thing' heb je helemaal gelijk maar 'Infernal Affairs' vind ik nog altijd stukken intrigerender dan 'The Departed', maar ja dat zal wel aan mijn smaak liggen.

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Bart Simpson schreef:

Yeah Right!

Ooit de remake van "Spoorloos" gezien? Nou, wat was die beter dan het origineel hoor! Not!

Of de remake van "À bout de souffle"?

Of die van het Japanse "Ringu"? Nou ja, het Japanse "origineel" was eigenlijk op zich al een remake, want de originele Ringu-films kwamen uit Taiwan.

Nee sorry, ik ga niet met je mee! Totale volstrekte onzin.

avatar van neo

neo

Tomas Alfredson, regisseur van het origineel, heeft in ieder geval al bij bekendmaking zijn woede geuit. Maar hij laat zich echter wel verleiden tot het maken van een Amerikaanse film.

Ben benieuwd wie de score gaat componeren.

W.M.J.M

Hoezo? Matt Reeves maakt deze film toch?

BlueJudaskiss (moderator films)

Alfredson maakt een andere Amerikaanse film.

avatar van canciser

canciser

Verschrikkelijk, is cloverfield net uit, dat juist erg origineel was, maakt hij nu ineens een wel erg commerciële remake. Nou ja zeg...

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Aantal leukere posters:

3 posters

En nog eentje...

avatar van SanderSander88

SanderSander88

canciser schreef:

Ach, het brein achter Cloverfield was uiteindelijk toch JJ Abrams.

W.M.J.M

Zijn in ieder geval veel mooiere posters dan deze hier.

avatar van laundromat

laundromat

STOM! Zul je zien dat ie meer bekeken wordt maar een (lijkt mij) veel lagere score krijgt dan...jeweetwel.

avatar van t-i-m

t-i-m

aaaaaa dit ga je toch niet menen! dit is al de zoveelste niet Engelstalige film die na een kleine 2/3 jaar wordt ge re-maked. amerikanen moeten eens leren om gewoon ondertitels te lezen.

avatar van starbright boy

Het valt me mee dat de Amerikanen niet wat oudere kinderen lijken te hebben gecast (wel twee populaire kindacteurtjes die toe zijn aan wat serieuzere rollen). Ik ben benieuwd of ze ook voor een R-rating durven gaan of dat alles wordt afgezwakt naar PG13.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Aan remakes als deze erger ik me altijd gruwelijk. Er is een pracht van een Zweedse versie. Waar is dan die Amerikaanse remake voor nodig? Bijzonder flauw en ontzettend laf.

avatar van EspenSGX

EspenSGX

Leland Palmer schreef:

Het is net als met de aanstaande remake van de Millenium-trilogie, Amerikanen willen buitenlandse films (lees: niet-Engelstalig) niet slikken. Daarom maakt Hollywood remakes van buitenlandse films.

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Ze zijn gewoon te lui om ondertiteling te lezen. Stelletje eikels.

avatar van Wolverine

Wolverine

wyatt earp schreef:

Het thema uit het origineel zal wel helemaal naar de achtergrond verdwijnen en meer naar horror toegespitst worden. In dat geval ontstaan er in principe twee films die los van elkaar staan.

Indien Reeves wel de originele thematiek wil gaan uitwerken ben ik bang dat hij de plank flink mis gaat slaan.

avatar van Zidaan

Zidaan

Net ook al mijn ongeloof geuit bij het orgineel, maar man oh man.. Waarom in hemelsnaam van het prachtige origineel, een film die zeker zijn mannetje staat, een remake maken..

Zijn de Amerikanen dan echt zo stom?