- Home
Geregisseerd door: Eli Craig
Met onder meer: Alan Tudyk, Katrina Bowden en Tyler Labine
Releasedatum: 13 januari 2011
Plot Tucker and Dale vs. Evil
"Evil just messed with the wrong hillbillies."
Twee vrienden zijn op vakantie in de bossen. Dan worden ze plotseling door een groep studenten, die naast hun hut kampeert, beschuldigd van moord en worden de twee opgejaagd door de groep. Hierdoor loopt hun vakantie totaal uit de hand en zullen ze zichzelf moeten zien te redden in de bossen. De twee redden één van de studenten van de verdrinkingsdood, maar desondanks blijft de groep het tweetal opjagen.
- IMDb (7,5 / 207415)
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
Kiros
De eerste 20 minuten waren leuk. Daarna begint het trucje zijn uitwerking te verliezen en wordt de film erg flauw met zichzelf herhalende kunstjes en grappen die je ver van te voren ziet aankomen.
Na het zoveelste (bewuste) cliché had ik het wel gehad.
Slechts een enkele keer heb ik een glimlach gekregen, verder was dit totaal niet bijzonder genoeg om de film nog eens te herzien.
ibendb
Een filmpje zoals vele anderen. Vrij standaard allemaal.
Die Chad vond ik veruit het irritantste personage uit de film(geschiedenis?). En de gevechten en misverstanden blijven maar duren. Kon beter. 3*
Zeriel
Vermakelijk en grappig, zeker het eerste half uur, vandaar blijkt het toch lastig om een film 90 minuten lang boeiend te houden, en wordt het een beetje standaardwerk.
Een stuk leuker dan het meeste waar comedy opgeplakt wordt. Vooral dankzij de Tucker en Dale karakters uiteraard.
JacoBaco
Erg leuke film en tevens erg voorspelbaar. Gelukkig komt het sporadisch voor dat voorspelbaarheid de film juist heel erg geslaagd maakt. De manier waarop is nou eenmaal essentieel en Tucker & Dale vs Evil doet dit uitstekend. Met name natuurlijk vanwege Alan Tudyk en Tyler Labine. Helemaal niets aan te merken op die twee. Maar Katrina Bowden is ook van toegevoede waarde in mijn ogen. Met de nadruk op ''in mijn ogen''.
Het is flauw, grappig en bloederig. De eerste helft van de film is wel iets sterker dan de tweede helft, anders had ik wellicht wel op 4 sterren gekomen. Kortom, een film over een bijzondere samenloop van omstandigheden met een nog veel meer bijzonder resultaat.
In het begin van de film zien we Chad en hij heeft zijn val kennelijk overleefd. Een vervolg vind ik overbodig, maar we zullen zien.
otherfool
Geinige film met een toch behoorlijk briljant basisidee en een voldoende uitwerking. Paar keer lopen schateren (de bijenscene), de rest grinnikend uitgekeken. Prima luchtig vermaak.
3,5*.
Angrod_Pallanén
Geen hoogstaande komedie maar wel leuk gedaan. Het grappige aan 'Tucker & Dale vs. Evil' is dat de film een handjevol personages heerlijk aan hun eind laat komen. De onschuldige situaties en de flauwe humor gaan goed samen. Maar verder is het geen hoogvlieger. Het aantal grappen is redelijk laag en hoewel het constant vermakelijk is, is hij niet zeer memorabel. De personages die er wel toe doen zijn ook niet grandioos. Echt hilarisch worden Tucker en Dale nergens.
Een leuk excuus om mensen op grappige, onbenullige manieren dood te zien gaan.
Camorra
oh oh its the pancake's you hate pancake's
Tucker & Dale vs Evil.
Stond al een tijdje op mijn Wish List en afgelopen week eindelijk de tijd om eens te bekijken en ik ben zeker goed over te spreken.
De film is best grappig niet de slappe lach humor maar gewoon een leuk verhaal dat leuk gepresenteerd wordt en leuke acties erin zoals de moorden bijv.
Tucker & Dale zijn echt leuk en de acteurs zetten de rol perfect neer, verder is de rest van de crew wel ok alleen op de gegeven moment begon ik me een beetje te ergeren aan dat blondje maar dat ging ook al redelijk snel over gelukkig.
Verder is het een origineel verhaal wat me echt meeviel, het is ook niet te flauw wat ik eerst wel verwacht had.
Deze film raad ik zeker iedereen aan omdat hij gewoon heerlijk is om te bekijken.
3,5 ster meer dan waard.
Halcyon
Redelijk geslaagde horrorkomedie die op inventieve wijze de genreclichés op de hak neemt. Het leuke aan deze film is dat het concept van de hillbilly-horror wordt omgedraaid (hillbilly's zijn nu het slachtoffer) en dat levert een reeks komische scènes op. Niet altijd even geslaagd weliswaar, want tegen het einde aan worden de grappen steeds flauwer. Maar het doet deugd om te zien dat er nog regisseurs zijn die het genre creatief benaderen. En al met al heb ik toch enkele keren in een deuk gelegen.
Mescaline
Vermakelijke horror/comedy film waar bij de 2genres eens een keer niet met elkaar botsen maar een mooie middenweg nemen.
Leuke misverstanden film waar bij alles toevallig gebeurd en dit zorgt natuurlijk voor een paar hilarische momenten.
Het einde was weer zeer cliché, maar daar doen ze tegenwoordig sowieso weinig moeite meer voor
david bohm
Amusante aaneenschakeling van tragische misverstanden met twee geinige personages, de heren Dale & Tucker. Zitten ook nog wat levenslessen in de film verpakt zoals schijn bedriegt/kleren maken de man/zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten enzovoort het resultaat is een prima filmpje binnen het steeds verder uitdijende genre van de horror-comedy.
Metalfist
I should have known if a guy like me talked to a girl like you, somebody would end up dead
Tot een tijd geleden had ik nog nooit van Alan Tudyk gehoord. Totdat ik eens op een rommelmarkt de complete serie van Firefly tegen kwam voor nog geen 10 euro en die in mijn Joss Whedon verzamelwoede meenam. Daar bleek Tudyk een erg leuke rol te vertolken, geniaal zelfs in de film die daarop volgde, maar ook in Dollhouse (ook van Whedon) en Transformers 3 wist hij een erg toffe indruk na te laten. De goede recensies betreffende deze film en de hoofdrol van Tudyk zorgden ervoor dat dit op mijn verlanglijstje kwam te staan en gisteren was het een perfect moment om deze eens op te zetten.
Tucker & Dale mag zich dan hoogstwaarschijnlijk ook in mijn top 10 van 2011 scharen. Hoewel het officiële jaartal 2010 is, is de film hier maar in de bioscopen op 13 januari terecht gekomen dus dan mag het voor mij. Het zou ook jammer zijn als de film hierdoor in geen enkele lijst zou terecht komen want Eli Craig verdient het. In een wereld waar slashers en andere horrors een filmgenre is dat enorm veel wordt uitgebuit, weet Craig met een enorm verfrissende film af te komen. Het uitgangspunt is dan ook niet minder dan briljant maar de hele film blijft ook gewoon puur genieten en hardop lachen. Wat ik vooral kon waarderen was de manier waarop de misverstanden op zich nog vrij geloofwaardig worden gebracht. Toegegeven, de teenagers gaan soms wel op een erg makkelijke manier dood maar Tucker & Dale hebben zoveel pech dat het hilarisch wordt. De sherrif die tegen de kapotte balk leunt en nagels in zijn kop krijgt, één van de college kids die struikelt en in de woodchipper terecht komt, ... Het zijn maar een paar voorbeelden van de heerlijke misvattingen die in de film voorkomen. Speelduur is trouwens ook perfect want hoewel ik gerust een hele film zou kunnen zien met gewoon Tucker & Dale die wat rondklussen in hun vakantiehuisje, is dit een gimmick die je geen twee uur moet laten doorgaan. Craig weet wanneer het genoeg is en sluit dan ook af op een hoog niveau. Laat je trouwens niet vangen aan het komedie gedeelte want de film kent hier en daar nog wel geslaagde gore.
Alan Tudyk is een held, zoveel is zeker na het zien van deze film en de bovenstaande titels die ik al eerder noemde. De droge humor waarmee hij Tucker in de verf zet is fantastisch om naar te kijken en zorgt ervoor dat ik continu met een dikke glimlach op mijn gezicht zat te kijken. De sarcastische opmerkingen, de problemen die hij meemaakt, het bier drinken, ... Tudyk weet dit erg lekker neer te zetten en ik zou dan ook niemand weten die dit zou kunnen verbeteren. Maar het zou niet eerlijk zijn om echt alles aan Tudyk te wijten want Tyler Labine is sowieso van een even hoge waarde. Het samenspel tussen de twee is dan ook werkelijk om je vingers van af te likken (wanneer de sherrif voor het eerst aankomt en ze beiden met een been van die gast staan die in de woodchipper is terecht gekomen!) en dit zorgt ervoor dat de film naar een nog hoger niveau wordt getild. Persoonlijk nog nooit gehoord van Labine maar laat hem maar in meer van dit soort werkjes opdraven. De studenten waren op zich vrij waardeloos vermits alle aandacht naar Tudyk en Labine wordt getrokken maar dat is zonder Katrina Bowden gerekend. In het begin dacht ik dat ze de typische blonde stoot in nood zou spelen maar Craig slaagt erin om zelfs dit cliché grotendeels te vermijden. Hoewel, echt waardeloos waren de andere studenten eigenlijk niet nu ik er over nadenk. Het zijn de typische high school jongeren die je in dit soort films ziet opdraaien en in dat opzicht zijn de blonde bimbo, de excuusneger, de lafaard, ... wel vrij goed gekozen.
De clichés van een horrorfilm worden mooi opgevangen en getransformeerd tot een erg verfrissende film. Ik had wel het gevoel dat dit wel eens iets kon gaan worden maar dat dit zo'n pareltje ging zijn, dat had ik niet verwacht. Ben benieuwd naar een eventueel vervolg maar ik ben even content als ze het hier bij zouden houden. Het trio Tudyk, Labine en Bowden is goud waard en de speelduur is perfect.
Jawaddedadde
He'll walk it off!
Bij vlagen erg grappige komedie! Alles wat zo ongeveer verkeerd kan gaan of verkeerd geïnterpreteerd kan worden, loopt ook verkeerd. En dat zorgt voor heel wat hilariteit. Valt verder weinig verkeerds over te zeggen. Alle personages zijn wandelende clichés maar in een film als deze is dat gewoon een must!
Erg goed!
Beloki
Zeer geslaagde parodie! Regelmatig erg grappig en verveelt geen seconde. Waar sommige parodieen vervelend worden door te overdrijven, blijft deze heel vermakelijk.
B.
jipt
Heerlijk origineel filmpje. Geweldige benadering van het genre, plus het was lekker bloederig. Heb me erg vermaakt. dikke 3,5*/4*
%%%%%%
Lichte tegenvaller
Laat ik beginnen dat de type-casting aanstekelijk werkt bij deze film, waardoor zowel Tucker als Dale al snel je sympathie winnen met hun lompe en ontzettend droge dialogen. ''oh oh its the pancake's you hate pancake's'' is inderdaad een leuk voorbeeldje vooral het moment.Hun chemie is ''voelbaar''. Eigenlijk had ik dit allemaal een héél stuk minder met de ''tieners'' (Behalve ''Allie". Ondanks dat ze er zijn om te zijn,want ze zijn stuk voor stuk inwisselbaar.Maar ondanks hun gebrek aan tekst zag je dat ze ál in deze film al door het ijs zakte (Het kan best zo zijn dat het moet) maar geslaagd was het allerminst.
De film zelf is zoals ik boven al schreeg mij licht tegen-gevallen. Ik mis zelf een bepaalde vorm van finésse in de humor, het kwam niet allemaal even lekker uit de verf : het bleef vooral droogjes. Een vinger kan ik er zelf niet precies op leggen. Als ik 1 poging moet doen is dat de film weinig meer te bieden heeft als je de trailer al gezien hebt ( Weer een reden waarom ik geen trailers meer kijk).
Het is een leuk spontaan filmpje ondanks de ''mindere'' 25 minuten
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Een parodie op tienerhorrorfilms - waarbij Eden Lake nog het meest in 't oog springt - met een aanstekelijk uitgangspunt. Echter is het lastig om met hetzelfde uitgangspunt het niveau vast te houden en te blijven boeien. Dit lukt ook niet geheel, maar met twee geweldige hoofdrolspelers - de b(r)oertjes Lomp - is mislukking totaal niet aan de orde.
Hier en daar is het wat flauw (Stockholm Syndrome, bijv.), maar Tyler Labine en Alan Tudyk gooiden er telkens een lading zout overheen, waardoor Tucker and Dale vs Evil behoorlijk amusant bleef. Enkel dat mannetje met moordneigingen was uiterst irritant (al was dat deels de bedoeling).
Gelukkig heeft Eli Craig de film niet onnodig gerekt en op tijd aan de handrem getrokken. Langer dan 86 minuten had het niet moeten duren.
En weer een beginnend regisseur erbij, waar ik vrij veel van verwacht.
K. V.
Bij deze had 'k totaal geen verwachtingen en 'k wist eigenlijk ook niet waarover hij ging gaan, maar wat was dit een aangename verrassing. Het eerste en grootste deel van de film was erg grappig gebracht. De misverstanden waren origineel gevonden. De film was trouwens nog redelijk bloederig ook en dus ook nog eens leuk meegenomen.
Jammer genoeg gingen ze naar het einde toe iets meer de serieuzere toer op, maar toch was dit geen domper.
De cast was niet zo bijzonder, behalve de drie hoofdrolspelers.
Mede door de relatief korte speelduur vloog de film voorbij. 'k vond het zeker een aanrader voor de liefhebbers van horror en komedie. Erg aangenaam verrast!
John Lee Hooker
Een afgelegen blokhut en tieners. Meestal belooft deze combinatie niet veel goeds en worden de jongeren vergezelt door een gestoorde gek of een gevaarlijk virus. Hier hebben we echter te maken met twee partijen die elkaar per ongeluk verkeerd begrijpen en dus opmerkelijke keuzes maken. Schitterend om dat zo van twee kanten tergelijkertijd mee te maken. Tucker en Dale zijn een leuk duo en het groepje vrienden bestond uit wat meer mensen dan normaal zodat er genoeg bloed kon vloeien. De kills waren suprising alleen hadden deze wat beter verspreid mogen worden want nu werd er op het einde vooral de aandacht gelegd bij de jongen in het blauwe shirt. Verder was het gaaf.
Leno
Vermakelijke actiefilm die leuk begint maar uiteindelijk toch net iets te weinig te bieden heeft. De grap over dat het een grote misverstand is blijft niet oneindig leuk. Toch blijft de film daar wel hangen. Wat mij betreft had er meer uitgehaald moeten worden want aan de twee hoofdrolspelers ligt het niet.
Goeie film waarin een groep jongeren gaat kamperen in de bossen, maar worden opgeschrikt door twee boerenkinkels. De film geeft een originele draai aan een bepaald type horrorfilm en de combinatie van comedie en horror werkt hierbij uitstekend. De ontwikkelingen zijn allemaal gebaseerd op vormen van miscommunicatie en misinterpretatie. Deze zijn verre van geloofwaardig, maar vormen wel de motor achter de humor. Ook leuk dat er technisch gezien geen enkele moord in de film voorkomt.
dave
Vrij pips filmpje eigenlijk, met, toegegeven, enkele oprecht grappige momenten. Zeer spitsvondig kan het weliswaar niet genoemd worden, maar ik kies in dit nieuwe era sowieso eieren voor mijn geld. Even een drempeltje oversteken en dan maar lustig brullen van het lachen en verbaasd gapen bij iedere beweging die scherpe voorwerpen impliceert. De dikke lobbes genaamd Dale komt wel ietwat boeiend over, zeker in samenspraak met zijn nieuwe beeldschone muze en geheime liefde Allie. Behoorlijk charmant allemaal, vis-à-vis een resem potsierlijke vlagen van kamikaze her en der. Nogal overdreven schouwspel bij wijlen, en zoals eerder gesuggereerd, allesbehalve origineel.
Voor een kleine tachtig minuten oppervlakkig vermaak:
3,00
The One Ring
Ik wist van te voren wat het concept was achter de film (de studenten zitten door een misverstand achter de hillbillies aan, in plaats van andersom) en ik wist ook dat het er vooral om ging draaien dat de studenten per ongeluk zichzelf gingen vermoorden. Daardoor was ik vooraf wat bang dat ik de hele film kon voorspellen. Het idee is natuurlijk leuk, maar is het niet te simpel voor een lange film? Meer iets voor een korte film, leek me.
Mijn voorgevoelens klopten half. Helaas was de hele film inderdaad van begin tot eind voorspelbaar, wat toch altijd was jammer is als het draait om een zogenaamd 'slim' concept en een spel met genreclichés. Waarom is het trouwens zo dat de meeste films die gernes op de hak nemen vaak minstens net zo voorspelbaar zijn als hun voorbeelden. Waarschijnlijk omdat het eigenlijk gewoon doodsimpel is om de zaken om te draaien.
Toch werkte Tucker and Dale vs Evil voor mij wel. Na een valse start (een gehaaste parodie van handheldhorror en een te vlugge introductie van de hoofdpersonen) werd het toch wel een vermakelijk filmpje. Dit komt doordat de twee hoofdpersonen er leuk spelen en hun reacties op de gebeurtenissen zijn vaak bijzonder grappig, met als hoogtepunt die jongen die per ongelijk in de hakmachine springt. Ik zag het aankomen, maar de reactie van Tucker en de manier waarop hij beredeneerd dat het om een serie zelfmoorden gaat is hilarisch. Zelfs de misverstanden zelfs worden vaak leuk gebracht.
Echt briljant is het verder niet, maar als tussendoortje kun je het veel slechter treffen.
Leland Palmer
Dit viel me nogal tegen. Had een lekker onnozel en daarom vooral grappig filmpje verwacht, maar dit was me te simpel allemaal. Het hele gebeuren is gewoon té voorspelbaar, waardoor de lol er voor mij snel af was. De film kent best een paar geinige scénes, zoals die gast die in de hakmachine springt, maar echt hilarisch wordt het nergens. Het geheel is een beetje te flauw, kent veelal ongrappige one-liners en de personages zijn allesbehalve hoogstaand, maar de film is wel aardig vermakelijk.
Sergio Leone
Leuke onzin.
Ik vind horror als op zichzelf staand genre vaak ongeïnspireerd en meestal ook moeilijk serieus te nemen. Horror in combinatie met komedie lijkt me meer in de lijn van mijn interesses te liggen.
En deze film bevestigt dat. Horror is een genre dat het van clichés moet hebben en het leuke is dat die clichés hier uitgebuit worden. Het omgekeerde rollenpatroon zorgt voor behoorlijk wat misverstanden die vaak tegen het geniale aanleunen (die kerel die in de houtversnipperaar springt!).
Een uur lang is dit een festijn van zelfspot, maar het slotakkoord geeft de film geen waardig einde. Opeens lijkt de fut eruit en de inspiratie op. Zonde.
Tucker en Dale zijn een leuk duo, iets wat vooral komt door de fantastische hoofdcast. Alan Tudyk is wellicht het meest fantastisch, maar ook Tyler Labine valt in goede zin op.
Hetzelfde geldt voor de kerel die Chad speelt: heerlijk over-the-top. Katrina Bowden zet een nutteloos personage neer, maar dat is dan ook het enige probleem dat er kan zijn over haar casting.
Komedie weegt hier trouwens meer door dan horror. Ik ben niet zo voor horror die zich focust op hak of kotsscènes, dus in dat opzicht ben ik blij dat Tucker & Dale relatief weinig gore dingen toont. De zelfmoorden zijn meestal geniaal in hun lompheid. Het komische aspect overheerst en daar ben ik blij om.
3,5
Lord Flashheart
Horror role reversal.
Er zijn zat horror komedies. Er zijn ook genoeg horror spoofs en horror parodieën. Maar een horror role reversal, waar de hillbillies slachtoffers worden en de college kids daders, had ik nog nooit eerder gezien. Ik kon er in ieder geval smakelijk om lachen.
De film volgt de typische verhaallijn van een slasher (groep college kids gaat kamperen in de out back, ontmoet hillbillies etc.), maar nu volledig vanuit het omgekeerde perspectief. Stereotype daders worden slachtoffers en vice versa. Al zijn de meeste 'moorden' in dit geval ongelukken, bloederig blijft het wel.
Het tempo ligt redelijk hoog, de grappendichtheid is voldoende en de setting oogt verzorgd. De acteurs hebben er duidelijk plezier in en met name het Dale personage komt leuk uit de verf. Tegen het einde sleept het verhaal wat aan, maar dankzij een kleine twist sluit de film prima af.
Ruim voldoende. 3,5*
schram101
Vermakelijke soort van slasher film die eens een originelere invalshoek kent dan zijn soortgenoten. De film kent een aantal hillbillies, maar deze zijn in tegenstelling tot zoals we hillbillies in dit genre kennen zijn deze eigenlijk poeslief. Dit levert een aantal komische situaties op. Uiteraard is de film hierdoor nergens eng, maar dat lijkt ook niet de bedoeling. Het had nog wat smeriger gemogen, maar goed, het is weinig films gegeven échte gore met fijne luchtigheid te combineren. Tucker and Dale vs Evil is vooral erg vermakelijk en Bowden vooral erg lekker.
Lennert
Waarlijk genoten van deze film. Zo scherp als een Shaun Of The Dead of zo gory als een Zombieland wordt het nergens, maar Tucker And Dale vs. Evil scoort zoveel punten met het gegeven van twee hillbillies die voor de verandering niet de badguys zijn. Het acteerwerk van Tudyk en Labine is fantastisch en zorgt voor enkele hilarische momenten. Heerlijk ook hoe de film me in het begin even op het verkeerde been zette door te beginnen met de stereotype groep tieners waar je al meteen een hekel aan hebt, om gelukkig vrij snel van hen weg te gaan en ons te richten op de twee aimabele rednecks.
Op het moment dat de situatie begon met escaleren had ik het echt niet meer op het moment dat een van de tieners in de houtversnipperaar valt en de fantastische theorie die de twee daarover opperen over een zelfmoordpact (zoals tieners wel vaker doen). Je kon me eveneens opvegen op het moment dat de agent hen betrapte met het halve lichaam.
De film is nergens echt scherp qua humor of keihard in het horrordepartement, maar het is allemaal zo liefdevol gedaan dat ik geneigd ben dit met het grootste gemak te vergeven. Wat mij betreft een verfrissende film die ik zeker vaker wil zien.
Donkerwoud
Wel grappig, maar ik had iets meer creativiteit en originaliteit van het hilarische uitgangspunt verwacht. Nu wordt er niet zoveel meer gedaan dan overbekende conventies uit de pulp cinema anders invullen en daarmee iets andere accenten leggen dan gebruikelijk. Uiteindelijk is het vooral een enorm conventionele komedie met een ongebruikelijke invalshoek. Daarnaast passen de ontzettend harde grappen niet helemaal bij de puberale giecheligheid die het uiteindelijk vooral overbrengt. Slechts enkele scénes zijn werkelijk hilarisch.
mjk87 (moderator films)
Begint best aardig. Vooral het hele idee is leuk. Wel is overduidelijk dat dit niet serieus bedoeld is. Enige echte enge sfeer is er dan ook niet. En om echt een komedie te zijn is de grapdichtheid net te laag (anders dan in pakweg Airplane!). En dat is jammer. Had het geheel in het begin iets serieuzer aangepakt en je had een betere parodie kunnen hebben. Aantal fijne stukjes gore en vooral een matig einde als ook het gegeven van 'hillbillies worden per ongeluk opgejaagd' wordt losgelaten. 2,5*.
Kondoro
Tucker and Dale vs. Evil
Wat een donders lekkere film is Tucker and Dale vs. Evil toch ook. Ik heb hem een hele lange tijd (begin van mijn film verslaving) ooit wel eens gezien, altijd een wat lagere score gegeven maar wilde hem altijd nog een keer herzien omdat ik er altijd wel een goede gedachten aan over heb gehouden, het was me toen al erg mee gevallen en ik vond het ook al een super leuke film. Eindelijk was vandaag de dag dat ik hem weer heb kunnen herzien en ik heb me echt, donders erg vermaakt met Tucker and Dale vs. Evil.
Het verhaal van Tucker and Dale vs. Evil gaat eigenlijk helemaal nergens over. Twee 'normale' hillbillies die naar hun vakantie huisje gaan in het bos, daar een groepje tieners tegen komen en dat werd botsen met elkaar. De twee vriendelijke heren werden flink onderschat, maar ze acteerden toch zo heerlijk! Het concept was ook erg geniaal en zo vond ik de hele film prachtig om te zien. Toch echt een aanrader voor de horror fans en voor de komieken onder ons heeft het ook wel wat. Een beetje Dead Snow achtig alleen dan zonder zombie naties!

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime

Serbuan Maut
Actie / Thriller, 2011

Batoru Rowaiaru
Actie / Thriller, 2000
plattelandcabinewest virginiachainsawmisverstandaccidental deathhillbillyviolent deathmoordenaarheld captiveold friendsisolated housedisturbed teenagercaptured womancountry bumpkin horror comedyteens