• 9.372.844 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Will Gordh

Met onder meer: Daniel Vincent Gordh, Kelly Huddleston en Christopher Kadish

Plot Night Watcher

"More people kill themselves than each other."

Na de onverwachte zelfmoord van haar moeder, vindt Angela troost in haar nieuwe vriendschap met Brian. Op een dag krijgt ze een angsaanjagend pakketje met daarin een voyeuristische tape. De tape toont de laatste dagen van haar moeder en onthult dat iemand haar gevolgd, gestalkt en begluurd heeft. En als de dodentol in de stad stijgt, wordt het duidelijk dat dit alles geen toeval is. Men denkt dat de sterfgevallen zelfmoorden zijn, maar de waarheid blijkt veel, veel erger...

avatar van konynewortel

konynewortel

Slap, langdradig verhaal dat nergens spannend wordt.

Irritante belichting en matig geacteerd

Was blij dat ie afgelopen was, hopelijk wordt hier geen vervolg meer op gemaakt!

Kortom gewoon niet kijken , baggerfilm

avatar van 606

Poster is heel mooi maar, rest is bagger.

Helemaal totaal geen spanningsopbouw slecht geacteerd.

Slecht camera werk.

Kortom slecht

voor de poster krijgt de film

1,5 ster

avatar van sjohnno

sjohnno

Ik heb hem na 30 minuten eraf gezet, vond het echt een slechte film.

Zat me echt te vervelen, geen spanning niks.

avatar van denniee

denniee

enorm saai, er gebeurt niks, heb hem ook stopgezet halverwege de film, tenenkrommend en zonde van mijn tijd

avatar van Beloki

Beloki

Niet afgekeken, maar na 10 minuten uitgezet. Ik heb nog nooit zo´n slechte belichting, acteerwerk en geluidskwaliteit in een film gezien. Laat staan in 10 minuten tijd.

Veel te langdradige, overbodige monologen ook. Night Watcher is geen B-film, daar is hij te slecht voor. Het lijkt eerder een afstudeerwerkje.

B.

avatar van RickZ

RickZ

Bedankt voor het commentaar, deze sla ik dus over!

avatar van Muck

Muck

oh bah, wat een saaie, onzinnige film. Het slaat nergens op. Heb m na een half uur uitgezet want ik had het idee van, waar gaat dit over????? Snapte er helemaal niks van.

geen sterretjes van mij.

Acteerwerk was ook knudde.

avatar van erpunited

erpunited

Slechte film. Ik zag de poster en dacht dit kan nog wel iets worden, maar het werd slecht. Het verhaal is niet goed en het acteerwerk is helemaal slecht. Nee geen aanrader.

Dit is mijn eerste bericht op MovieMeter en het spijt me dat dit gelijk een zeer negatief bericht is!

Deze "film" zit zo slecht in elkaar, ik weet niet hoe ik dit kan uitleggen aan de lezers hier!

Camerawerk is om te huilen

Acteerwerk is om te janken

Muziek is zeer slap (behalve bij de aftiteling)

Verhaallijn, is er niet!

Kortom, sla deze film over, want je kan beter een rondje gaan lopen ofzo of een cd gaan luisteren.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen overtuigen van de "kwaliteit" van deze film en tot de volgende review!

* 0,5

avatar van Draconian

Draconian

Nou, dat wordt dus geen dvd downloaden aangezien de reacties hier.

avatar van DieHard4

DieHard4

Muck schreef:

geen sterretjes van mij.

Acteerwerk was ook knudde.

Dit is zoals het hoort denk ik. Slechte film kan, hem uitzetten na 10 of 30 minuten kan ook maar neem dan een voorbeeld aan MUCK geen punten als je de film niet heb gezien, waar stopt het anders ik heb de trailer gezien, de naam.

avatar van arnoam

arnoam

ik zit hem nu een minuut of 10 te kijken en ik denk dat ik hem er toch maar afzet.

avatar van tal1b

tal1b

die gedachten had ik na 5 min.

avatar van chocodillen

chocodillen

Zelden zo'n slechte film gezien! Mag niet eens een B-film genoemd worden. En die mega-irritantie belichting in heel de film. Hadden ze lampen te veel ofzo? En die acteerprestaties... In een gemiddelde GTST-aflevering wordt nog beter geacteerd!

Ivm de douchescene nog een halve ster..

avatar van Angel-76

Angel-76

wat een slechte film!

ik wilde hem ook al naar 10 minuten uitzetten, toch afgekeken,je weet maar nooit, kan altijd nog iets worden.

maar helaas..

het verhaal op zich, daar hadden ze een goeie film van kunnen maken.

Maar jeetje wat slecht is deze film in elkaar gezet, niet te geloven.

veel teveel licht,slecht geacteerd, ontzettend slecht camarawerk..

Nou gewoon echt zonde van je tijd, dvd kan zo de prullenbak in.

avatar van Lau1986

Lau1986

Nou na 10 minuten heb ik hem maar uitgezet, wel even doorgespoeld, maar het zag er nergens echt spannend uit. De acteurs overtuigende niet, camera werk niet. Deze film gewoon laten liggen zou ik zeggen.