• 9.376.105 stemmen

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Brad Helmink en John Rauschelbach

Met onder meer: Elizabeth Kell, Mandi Kreisher en Kevin McClatchy

Plot The Lodge

"A young couple's weekend getaway at a secluded mountain ranch becomes an unfathomable nightmare when they discover the truth about the caretaker"

Een jong stel besluit een weekend te gaan logeren op een afgelegen boerderij in de bergen. Hun uitstap wordt een ware nachtmerrie wanneer ze de waarheid ontdekken over de huisbewaarder.

Lui (crew films)

ben hier best wel benieuwd naar, maar lijkt me weer een standaard horrorfilm

avatar van jstinissen

jstinissen

te standaard

avatar van Denveen

Denveen

Heb je hem al gezien dan jstinisssen?

Wat is verder nog je mening, want dit is nogal kortaf..

avatar van god1

god1

avatar van johan166

johan166

geef je wel eens een lager cijfer?

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

jstinissen schreef:

te standaard

idd geef wat meer info als je hem te standaard vond

avatar van Jbakers

Jbakers

een heel goed verhaal en schitterende beelden

... jij geeft alleen maar 5'en en 4,5'en...

af en toe een 4, en een 4 is imo nog steeds goed...

Kan dan welliswaar jou mening zijn, maar ik vind het ongeloofwaardig.

Maar dat is mijn mening.

avatar van Nohands

Nohands

avatar van XaTu

XaTu

De hele film speelt zich af in of nabij de lodge. Er spelen maar 4 personen in mee en er komen de nodige clichees in naar voren.

avatar van mckiller

mckiller

Een low-budget B-film met redelijke acteer prestaties. Maar ik vind dat deze film niet echt DE horror sfeer heeft. Overigens vond ik hem niet erg spannend.

avatar van Lee72

Lee72

Leuke omgeving en mooie boerderij, maar dat is dan ook het enige positieve van de hele film. Slechte acteurs, niet spannend en te simpel verhaal. Er gebeuren diverse dingen die nauwelijks uitleg krijgen, gaat nergens over.

Nohands schreef:

beetje een flauwe opmerking

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Wat een ongelofelijke bagger deze film,lijkt wel een goedkope softseks film echt te triest voor woorden.Dit is echt totaal GEEN horror !!

0.5 voor dit wanproduct.

avatar van pampie

pampie

johan166 schreef:

geef je wel eens een lager cijfer?

stemmers als god1 zijn waardeloos zoals ik al vaker heb gezegd. daar zal jij het ook wel mee eens zijn.

Lui (crew films)

wat een gedrocht is dit zeg, nog slechter dan ik had verwacht. in totaal spelen er maar 4 acteurs mee en ze zijn allemaal even waardeloos. het verhaal is ook zo slap als het maar kan, een verliefd stelletje gaat op vakantie in een vakantiehuisje en vervolgens komt er een psychopaat. slechter kan gewoon niet.

met 83 minuten is de film nog veel te lang, ze hadden alles ook wel kunnen laten zien in 5 minuten.

gewoon pure tijdverspilling dit. wat pampie al zegt, ik snap ook niet dat iemand dit 5 sterren kan geven.

avatar van RudyKramer

RudyKramer

kut film! meer woorden wil ik hier eigenlijk niet aan vuil maken...

avatar van rakker13

rakker13

ga hem vanavond kijken en zal dan ook mijn oordeel bijwerken

avatar van markel66

markel66

Nohands schreef:

Niveau gaat aardig onderuit de laatste tijd hier met al die snotkids...

Dit soort reactie's haalt volgens mijn mening juist het nieveau onderuit, moviemeter is naar mijn inzicht een weerspiegeling van de NL bevolking, dwz jong, oud en middelbaar.

maar ook jij mag natuurlijk je mening hebben.

Maar waar het mij om ging, de rating en meningen hier dus.

Besluit, ik pas.

avatar van teigetje37

teigetje37

Redelijke horror-thriller film.

Met spannende momenten.

Een wat traag begin en dan bouwt de spanning beter op.

Wel de moeite waard.

Waardering: 3 sterren

avatar van EveroN

EveroN

Wauw !!! Dit is echt SLECHT !!! Over de verhaallijn en dat het low-budget is ga ik niet zeuren, want dat vind ik bij dit soort films niet altijd even belangrijk. Het gaat mij om de spanning, de overtuigende acteerprestaties het camera werk en een sterke soundtrack. En dan kan het verhaal nog zo flinter dun zijn, zonder deze 4 film elementen komen zulk soort film nooit van de grond.

Geen van allen komt hier aanbod

Je vraag je af wat de makers voor ogen hadden, maar schijnbaar hebben ze het niet begrepen, want er zijn tal low-budget voorbeelden waar het wel lukte en sommigen hebben zelfs een cult status bereikt. Dat laatste is natuurlijk de natte droom van elke regisseur. Ik hoop voor hun dat ze veel plezier hebben gehad in het maken van deze productie en dat het daar om te doen was.

En dan dat open einde. Moet er niet aan denken dat hier nog een vervolg op komt. No THX ! Deze nachtmerrie was na 1 X voldoende.

avatar van korenwolf

korenwolf

tja, niet echt overtuigend. zelfs voor een b-film behoorlijk aan de zwakke kant. het probeert indruk te maken, maar mislukt aan alle kanten.

1,5* meer kan ik er niet van maken.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

markel66 schreef:

maar ook jij mag natuurlijk je mening hebben.

Maar waar het mij om ging, de rating en meningen hier dus.

Besluit, ik pas.

Ik snap zijn irritatie wel, maar om dan meteen de jongere groep erop aan te spreken is wel triest.

Ik zie vaak dat mensen bij een film zetten ''Wel paar leuke grappen 5*!! of sommige stukje waren niet zo leuk 0,5*''

Dat schiet natuurlijk niet veel op..

avatar van mercvrivs

mercvrivs

Te standaard,te veel cliche 's,niet overtuigend,etc etc!

Ik kijk met spanning uit naar Midnight Meat Train

Lijkt me beter dan deze bagger!

avatar van Danny2479

Danny2479

bijna geen bloed te weinig spanning en een standaard verhaal.

bagger

avatar van braal

braal

Low budget is mij verteld? Ik begrijp het principe, maar dit is gewoon beneden matig (edit- de spanning van mijn fietsband is beter).

Een ster voor de moeite.

avatar van kakstoel

kakstoel

jij geef alleen maar 4 en 5 e

avatar van kaztor

kaztor

Welk verhaal?
Dat er een psychopaat een optrekje heeft weten te beheren om er z'n hobby in te beoefenen?
Dat heb ik nu echt te vaak gezien, en zeker beter geacteerd.
Met het familiegegeven wordt ook te weinig gedaan (Hoe komt hij aan die dochter en hoe is ze zo gekomen?), het einde is oh zo voorspelbaar: het afgezwakte slachtoffer, in dit geval de vriend, zorgt weer eens voor de beslissende actie en er wordt een hengeltje uitgegooid naar een opvolger, en verder zijn er weer van die domme moves (waarom wordt de partner nou altijd in het heetst van de strijd in de steek gelaten??).
Gore is er nauwelijks (wat blauwe plekken en iets dat bloed moet voorstellen maar vooral op roze nagellak lijkt), dat moet eigenlijk niks uit maken, maar er staat niets tegenover kwa spanning.
Conclusie: Een onbelangrijke, tegenvallende thriller met wat flauwe horrortrekjes. Zeer mager.

avatar van zjandannybob

zjandannybob

wat een verschrikkelijk saaie film, eerste uur gebeurt helemaal niks. En de acteurs en actrices zijn stuk voor stuk waardeloos! En wat hier boven gezegt wordt klopt, het einde is ook nog eens verschrikkelijk. En bij het bloed wat in de film voorkwam dacht ik ook meteen aan nagelak! wat een B film.

kijken niet aangerade!

avatar van Jozzy

Jozzy

De film is waardeloos, lijkt even nog wat te worden maar helaas, toch niet. Vooral het einde zorgt er voor dat de film slechts 1 ster waard is, wat cliche.

avatar van tal1b

tal1b

geen reet aan, en niet realistisch om weg te rennen voor een kind..

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

[quote]markel66 schreef:

wat een respectloze opmerking. Nee, ik voel me niet aangesproken want ik ben 44 en dus geen 'snotkid' zoals jij ze noemt, maar een beetje respect voor de medemens, ongeacht de leeftijd, misstaat niemand