• 9.377.570 stemmen

Geregisseerd door: Sngmoo Lee

Met onder meer: Kate Bosworth en Geoffrey Rush

Plot The Warrior's Way

"Assassin. Hero. Legend."

De Aziatische Yang is een samoerai die al zijn hele leven traint om 's werelds beste zwaardvechter te worden. Wanneer hij de baby van de vijand moet doden, besluit hij zich van zijn clan af te zetten en met het kind naar het Wilde Westen te vluchten. Hier leert hij de messenwerpster Lynne kennen. Wanneer zij in de problemen komt, is Yang gedwongen zijn zwaard weer op te pakken.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Trailer, De Youtube versie is er volgens mij af. Bijna 4 min. Trailer, geeft veel vrij dus kijk op eigen risico . Zier er wel vet uit, lekker trailertje met het muziekje uit Max Payne. Kan niet wachten

avatar van eppo349

eppo349

Deze staat hoog op het verlanglijstje van mijn zoon, ik offer mezelf maar op om met hem mee te gaan. Ach.... ik heb altijd Kate Bosworth nog om naar te kijken.

Trailer ziet er goed uit.

avatar van BS

BS

Ik zie net de trailer pas. Heb schijnbaar iets gemist !

Wat een goede over-de-top-actie-trailer

avatar van Chrisseh

Chrisseh

Hm, dit ziet er zeker niet verkeerd uit. Hoop dat het westerse-aspect een beetje achterwege blijft.

avatar van Revolt

Revolt

Ziet er erg goed uit inderdaad, alleen jammer weer van die cliché laatste zin (it's not the end, it's just the beginning blabla).

avatar van Koike88

Koike88

Had gehoopt dat de taal gewoon Koreaans zou blijven, maar nee. Erg jammer als je een Koreaanse zwaardvechter Engels ziet praten.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Visueel ziet het er vooral in orde uit, en dan heb ik het niet alleen over Kate Bosworth.

avatar van LotusBlossom

LotusBlossom

Ik houd wel van dit soort films. lekker science fiction wat niet al te overdreven is, genoeg actie, een goed verhaal (wat naar mijn gevoel nog wel ietsjes meer uitgediept had mogen zijn) en het zag er visueel zeer goed uit!

avatar van Joshua-Roger

Joshua-Roger

Wow, ziet er visueel echt tof uit, maar gauw kijken

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Tegen alle verbazing in toch best een aardige film.

Goed gefilmd, acteerwerk is ook niet verkeerd en de FX zijn strak in orde.

avatar van madmax1

madmax1

Deze ga ik morgen vroeg eens afkijken.

avatar van madmax1

madmax1

Spaghetti,incl vliegende mieren, sprinkhanen, de nodige ketschup,onder een prachtige aria opgedient door een koreaan en personeel.

Voor de liefhebber

avatar van RedSosa

RedSosa

Zee vermakende martial arts/ western actie film.

avatar van jollyjoker

jollyjoker

grappige combi met western, had ik nog nooit gezien. Film moet je kijken als je van een eenvoudige verhaallijn en veel hak en snij en knal actie houdt, toch vermakelijk!!!!

avatar van RickZ

RickZ

Combi van KungFu actie en western in een kermisdecor, slecht verhaal met matige uitgevoerde actie. Onvoldoende, er zijn veel betere soortgelijke films, al is de combi op zich wel orgineel.

avatar van mixmaster

mixmaster

ik heb me zeer goed vermaakt met deze film , je moet ervan houden want het is allemaal wat apart en vreemd gemaakt.

visueel is de film erg mooi, met dan weer wat humor en dan weer wat harde scenes is de film een mix tussen western en martial/arts.

een zeer geslaagde fantasy/actie film.

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

Ik heb genoten van deze film,juist door het aparte decor enz.

Lekker hak en snij werk.

Deze film komt ook zeker in hd het best tot zijn recht.

Ik zeg topppertje

avatar van Colombo

Colombo

Wat een goedkope troep zeg. Visueel ziet het er gewoon niet uit.. Acteerwerk/kleuren/actie was een bende, 1*

avatar van Waku

Waku

"The Warrior's Way" moet het vooral hebben van visueel spektakel.

De special effects, vele slow motion beelden en prachtige soundtrack zijn overdonderend.

Voor 3 D zou de film ook bijzonder geschikt zijn gezien al het rondvliegend materiaal en bloed wat rondspat. Aparte combinatie tussen western en marterial arts en zelfs variate.

Flinterdun verhaal, soms wordt het even zelfs saai maar als het grote gevecht gaat beginnen slaat het visuele spektakel weer genadeloos goed toe.

"The Warrior's Way" is een beetje vreemd maar wel lekkere filmhap.

3*/3.5*

avatar van james_cameron

Visueel aantrekkelijke, onderhoudende mengeling van western en allerlei oosterse toestanden. Het script zit best leuk in elkaar, de personages zijn nogal karikaturaal maar best sympathiek en de aktiescenes zijn mooi in beeld gebracht, met veel gebruik van slow motion. De kunstmatige sfeer van het geheel, met overdreven kleugebruik, digitale achtergronden en gestileerd geweld, zal niet iedereen aanspreken, maar ik vond het wel iets toevoegen. De film krijgt hierdoor iets origineels, waardoor deze zich weet te onderscheiden van vele genregenoten. Kleine rol voor Geoffrey Rush; de hoofdrolspeler heeft wel iets weg van een jonge Chow Yun-Fat.

avatar van skipy05

skipy05

Zeer toffe film. De visueel effecten maakt de film toch iets specialer. Verhaal was goed. De vecht scenes waren heel goed gedaan. Dong-Kun Jang deed wel goed. Kate Bosworth speelde ook wel een leuke rol.

avatar van vranque

vranque

Ergens best wel vermakelijk maar de overvloed aan gekopieerde trucjes en de onbeweeglijke wolken doen dit fantasierijke gefrutsel uiteindelijk de das om.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Visueel vond ik dit nou juist prachtig. Het verhaal stelt dan wel niet veel voor maar ik heb toch genoten van deze film.

avatar van Remedy

Remedy

Wouw, Een binnenstromer in mijn top 10.

Deze film verwijst onlosmakelijk "Duidelijk" naar de legendarische anime Rurouni Kenshin.

Wat deze film in verhaallijn mist, is het 'echte' gevoel van wat moordlustigheid met je doet als je weet dat je dat hebt.

De rede van mijn 4: Eindelijk een film waar Kunst en Film samenkomt. Dit is iets waar de hedendaagse film niet aan durft te tornen!

avatar van Dstalker8

Dstalker8

Heerlijk, fantastische actie scènes die nog eens mooi samenhangen met een simpel en toch leuk verhaal. Een visuele attractie voor de liefhebbers van sword en gunfights.

avatar van zorro

zorro

wauw wat een goeie film zeg heb me prima vermaakt veel actie en mooie gevechten

avatar van usr14112

usr14112

Interessante film. Visueel heel mooi met bijzondere karakters. Geen fantastische verhaallijn maar zeker de moeite waard om te kijken.