• 9.375.163 stemmen

Geregisseerd door: Scott Stewart

Met onder meer: Paul Bettany, Cam Gigandet en Maggie Q

Gesproken taal: Engels, Spaans en Portugees

Plot Priest

"The War is Eternal. His Mission is Just the Beginning."

'Priest' speelt zich af in een wereld verwoest door een oorlog tussen de mens en vampieren. Een priester- en vampiervechter (Paul Bettany), een sheriff (Cam Gigandet) en een priesteres (Maggie Q) vormen een team, om jacht te maken op een groep moordzuchtige vampieren die het nichtje van de priester hebben gekidnapt.

avatar van filmsjefke

filmsjefke

scorepio schreef:

De special effects , de decors en de acteurs waren er , zelfs het verhaal was nog te pruimen.

Toch kon de film geen spannend geheel vormen . Spijtig , want er had zoveel meer in gezeten.

hier ben ik het volledig mee eens !!! 2,5*

avatar van Nohands

Nohands

Dikke flop, weer de zoveelste vampierenfilm, maar een verhaal van niks......

Net als Daybreakers geflopt is terwijl het idee goed is maaar slecht uitgewerkt....

avatar van stinissen

Vreselijke flop van een film of je moet een jaar of tien zijn en nog nooit iets gezien hebben , werkelijk zonde van het geld en de cast.

avatar van Gameface

Gameface

Vond het helemaal geen flop.....keek wel lekker weg eigenlijk.

avatar van tommiew

tommiew

Niet een geweldige film, geen verrassingen, geen echte schrikeffecten (horror???)

Prachtig (?) open einde.

avatar van Obbie

Obbie

Overstijgt de middelmaat niet.

avatar van Weezie

Weezie

Zeker geen flop. Weer eens een ander verhaal over vampieren. Het plot had misschien wat verder uitgewerkt kunnen worden, maar had daar verder geen problemen mee.

Special effects waren goed en er is genoeg open gelaten voor een vervolg..

avatar van jollyjoker

jollyjoker

van helsing meets mad max meets daybreakers. gewoon in een goed geheel gegoten. Lekkere wegkijkfilm. wat betreft complot weinig nieuws, opzet van vampiers en omgeving wel een keer afwisselend. ps goede muziek

avatar van KingJ

KingJ

Ik vond het persoonlijk wel een leuke lekker wegkijkende film, natuurlijk is het wel een genrefilm, maar ik hou er wel van, wat mij betreft niet zo slecht als sommigen doen voorkomen....

avatar van Tolkienfan

Tolkienfan

Ik vond de film goed, maar hij duurde maar 76 minuten. Wel erg weinig en ik verwacht wel een Priest 2.

avatar van tal1b

tal1b

jollyjoker schreef:

had ook madmax in gedachten. ik vond de muziek wat overdreven

maar voor de rest een redelijke film. OK voor de zondag middag.

avatar van rep_robert

Priest is zo'n typische film met een hoop potentie, maar door de vreselijk standaard uitwerking kan je er eigenlijk niks mee. Er komen per jaar tig van dit soort filmpjes uit die op zich lekker weg kijken door het visuele aspect, maar verder weinig doet met je. Gezien het verdere repertoir van deze regisseur zal hij het ook vooral bij dit soort filmpjes houden. Een matig verhaaltje, overdramatische muziek, een aardige b-cast en een korte speelduur. Wel leek de Priest een beetje te vaak leentjebuur bij andere films te spelen en vond ik de vampieren en de bad guy niet veel aan.

Snel gekeken, snel vergeten.

avatar van Imperial Figure

Imperial Figure

Christopher Young heeft aardig werk verricht met de soundtrack, klinkt als een combinatie van The Dark Knight en Van Helsing soundtracks.

Erg episch maar vaak te overdreven episch vanwege overvloed aan drukte, klinkt vaak te chaotisch.

Zal de film nog bekijken.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

een veel te korte film

het leek wel een eerste aflevering van een serie

had toch veel meer gezien

wel aardige actie

avatar van james_cameron

Vaak onbedoeld hilarische mengeling van science fiction, horror en western (!), hier en daar best leuk maar overwegend nogal suf. Bettany verdient een betere film dan dit (of voorganger Legion van dezelfde regisseur). Visueel is het 't allemaal net niet; decors, special effects en aktiescenes zijn aanvaardbaar maar nergens wordt er iets speciaals geboden. Pure hap-slik-weg middelmaat.

avatar van mock turtle

mock turtle

avatar van jerry r

jerry r

ik vond de film zo slecht nog niet hoor meschien wat tekorte speelduur ja.

het is star wars / mad max / Judge Dredd / blade en nog eenaantal films in een .

episch soundtrack van Christopher Young is goed .

ik hep veel slechtere film gezien

avatar van henkula

henkula

mock turtle schreef:

Niet echt slecht, maar niks bijzonders.

prima gezegd, een horror moet goed zijn of bere slecht, maar niet er tussen in.

avatar van stormhond

stormhond

rep_robert schreef:

Snel gekeken, snel vergeten.

Perfecte analyse van de film. Ik heb 'm een week geleden gezien, maar kon me nu al niet meer herinneren of ik 'm afgekeken had of niet. Wel dus. Ik vond de film ook gewoonweg Donker. Nergens een sprankeltje kleur te bekennen. Oke, dat draagt wel bij aan de sfeer, maar het was gewoon té.

Veel potentie, slecht resultaat.

avatar van atomicbetsy

atomicbetsy

Wat een geweldige vampieren film.

Heb genoten!

Vanaf het begin zit je in het verhaal en het is een origineel verhaal ook.

Deze film kan je echt geen flop vinden, Dikke 5 sterren hier.

avatar van SlasherMovieMan

SlasherMovieMan

Kan Priest laten zien dat Legion gewoon heel slecht was?

Beste mensen in Priest volgen we Paul Bettany die een priester speelt. Hij is een "man van God". En er is één of andere vampierenoorlog gaande die zogenaamd was geïndigd. Dit is van de makers van Legion. Een andere religieuze film. Ik heb die inderdaad gezien en ik weet dat het veel is afgekraakt omdat het volgens hen zo verschrikkelijk slecht is. Ik vond Legion geen goeie film maar ik vind het dan denk ik iets beter dan anderen, want ik vind namelijk niet dat ie het verdient om afgekraakt te worden. Maar terug naar Priest: zoals ik zei volgen we Paul Bettany die een priester speelt (hij speelde ook in Legion) Hij wil z'n nichtje redden die ontvoerd is door vampiers. En dat is eigenlijk het verhaal. We hebben een paar aktie-scènes. En het is in 3D dat lijkt me heel irritant. Ik heb deze film op EU movies gezien, maar zover ik het heb gezien lijkt het 3D me heel irritant in deze film. En om eerlijk te zien: Priest is helaas ook geen goeie film. Wat ik wel vind? Priest is zeker beter dan Legion. Ik vind deze dus beter. Maar dat wil niet zeggen dat dit een goeie film is. Er zijn veel problemen hiermee. Het voelt heel erg zwak, over-de-top en ik zag net zoals stormhond veel potentie want ik had toch wel redelijke verwachtingen voor deze film. Maar helaas: een dikke tegenvaller. En de aktie was ook niet bepaald en in de trailers (net zoals bij Legion) laten ze zowat de hele film zien. Dat halen gelijken de verrassingen weg. De aktie zag er in de trailer zelfs veel beter uit dan in het uiteindelijke resultaat. Maar ik zal toegeven: ik vond het beter dan Legion. En als ik zal moeten kiezen zal ik inderdaad voor Priest gaan. En ik hoop ook dat dit de laatste soort religieuze film is van de regisseur. Dus helaas: Priest deed me helemaal niks, ik vond het echt een flop. En om eerlijk te zijn: die redelijke verwachtingen waren wel redelijk maar de helft van die verwachtingen waren niet groot snap je? Dus ik had al het idee dat het niet goed zal zijn. Het enige wat ik goed vond waren de scènes met Maggie Q. Die waren wel redelijk, maar voor de rest? Nee! skip it! Ik geef deze film een 2,5 en als je interessse hebt in de film: kijk hem of op TV of wanneer die een keer op UPC On Demand te zien is. Dus: helaas.....

avatar van the flash

the flash

mock turtle schreef:

goed gezegd 3d totaal niet nodig

avatar van barcam

barcam

Visueel indrukwekkend. Uitstekend verhaal dat aan een rotvaart voorbijsnelt en geen seconde verveelt. Bombastische soundtrack die hiebij perfect gekozen is. Topper voor de pulp liefhebber.

avatar van N23

N23

De broer van de priesterjager, en de '' vader'' van het meisje, speelt in True Blood een vampier.

Het was een leuke film, een snelle hap, veel actie, een kerk die denkt dat zij God Zelve is, en wat gevechten. De vamps zagen er goed uit en de gevechten zelf ook wel. Simpel verhaal maar wel voor de liefhebber geen probleem. Verveelt geen seconde.

avatar van Ricochan38

Ricochan38

typisch filmpie om even thuis op de bank te bekijken en na gebruik weggooien, je zal hem zeker geen 2e keer bekijken.

avatar van witboek

witboek

Ricochan38 schreef:

De meesten films zijn om weg te gooien.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Dan wordt het toch tijd om eens op MM rond te neuzen en zo wat pareltjes op te rakelen.

Toch zonde van je tijd om naar baggerfilms te kijken

avatar van wimnoot

wimnoot

Aardig uitgangspunt, vrij aardige setting. redelijke cast, maar hangt verder als los zand aan elkaar en is het dus allemaal net niet.

avatar van Rk1988

Rk1988

Heb deze film gezien voordat hij nog in de bioscoop uitkwam.

Had hoge verwachtingen nadat ik legion gezien had. ( ook van zelfde acteur )

Helaas was daar minder vanwaar. Film duurt erg kort.

Het einde is ook heel abrupt en zit wederom weer het zelfde verhaallijn.

Voor deze film een 2

avatar van the flash

the flash

Rk1988 schreef:

Heb deze film gezien voordat hij nog in de bioscoop uitkwam.

Had hoge verwachtingen nadat ik legion gezien had. ( ook van zelfde acteur )

Helaas was daar minder vanwaar. Film duurt erg kort.

Het einde is ook heel abrupt en zit wederom weer het zelfde verhaallijn.

Voor deze film een 2

legion is nu niet direct een goede referentie.die was ook slecht