• 9.373.651 stemmen

Geregisseerd door: Scott Stewart

Met onder meer: Paul Bettany, Cam Gigandet en Maggie Q

Gesproken taal: Engels, Spaans en Portugees

Plot Priest

"The War is Eternal. His Mission is Just the Beginning."

'Priest' speelt zich af in een wereld verwoest door een oorlog tussen de mens en vampieren. Een priester- en vampiervechter (Paul Bettany), een sheriff (Cam Gigandet) en een priesteres (Maggie Q) vormen een team, om jacht te maken op een groep moordzuchtige vampieren die het nichtje van de priester hebben gekidnapt.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Na Legion (die ook nog uit moet komen) wederom een samenwerking tussen Bettany en Stewart. Opnames beginnen volgende week in L.A.

avatar van Metalfist

Metalfist

Regisseur heeft het precies wel voor apocalyptische thema's...

avatar van Minotaures

Minotaures

Maggie Q

avatar van mcdaktari

mcdaktari

En ze blijven maar door gaan met Vampire films na Daybreakers en Blade zou je denken dat het wel eens een keertje genoeg is maar blijkbaar kunnen ze toch geen genoeg krijgen van dit onderwerp. Nou als de uitwerking goed is waarom ook niet.

avatar van mrwhite

mrwhite

hopelijk is deze beter dan "legion" die ook van Scott Stewart en met Paul Bettany is.

avatar van Poppe

Poppe

Legion is een absolute drama. Waarschijnlijk zal deze niet beter zijn.

Bettany is schijnbaar hot in het religie-circuit...

avatar van Drekskiebel

Drekskiebel

Produced by Sam Raimi

avatar van 606

Ziet er toch redelijk goed uit.

En de trailer

Ziet er niet verkeerd uit, alleen ik weet niet wat ik van die vampieren moet denken

avatar van eltorro

eltorro

De vampieren zagen er wel vet uit, weer eens wat anders dan de standaard vampieren.

avatar van Lenzo

Lenzo

Trailer:

Priest Trailer

Thorak

Na het zien van de trailer lijkt me dit zo'n film die of heel goed word, of heel slecht. Heel erg veel dingen in de trailer hebben we al in andere films gezien en niets leek origineel te zijn. Ondanks dat kan het opzich nog best een aardige film worden.

Maar gezien het de regisseur van Legion betreft..... denk ik dat dit een gigantische tegenvaller gaat worden.

Opzich ook wel weer een voordeel, dan kan het alleen maar meevallen

Aantal nieuwe posters

Thorak

De posters zien er een beetje uit als de covers van een slechte computer game...

Ik denk dat dit een hele grote tegenvaller gaat worden.

avatar van dominion

dominion

Deze komt in 3D

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

kan niet wachten

avatar van sofripa

sofripa

De trailer vind ik moddervet. Vingers crossed voor het eindresultaat.

avatar van Rafke Pafke

Rafke Pafke

Alle stukjes in de trailer lijken wel rechtstreeks gepikt te zijn van min of meer bekende scene's uit andere films. Om nog maar te zwijgen over Bettany met een monnikspij aan. Ik verwacht er niet te veel van maar een trailer zegt natuurlijk ook niet alles.

avatar van puckb96

puckb96

Wordt dit hetzelfde als Legion?

Ik ben bang van wel...

avatar van dominion

dominion

Nieuwe poster ziet er goed uit

avatar van killer13

killer13

dominion schreef:

Nieuwe poster ziet er goed uit

idd, veel beter dan de oude poster

avatar van puckb96

puckb96

Klinkt wel een gave film. Legion was ook wel redelijk. Zal wel een B-filmpje worden met wat gave scenes.

avatar van pierrrke

pierrrke

B-film? is toch aardig wat geld ingestopt volgns mij .

Er is aan gegeve dat het pg-13 wordt, jammer want gore heeft toch meestal nog dat pietsie meer toevoeging.

avatar van Colombo

Colombo

Verwacht weer een flop net als Legion. Wel mooie beelden.

avatar van N23

N23

No little boys were harmed in the making of this film.

Ben benieuwd, vamps zijn altijd wel boeiend om naar te kijken. Hopen dat dit geen alte grote flop wordt.

avatar van killer13

killer13

na de lage score die legion kreeg op rotten tomatoes heeft ook weer deze een belachelije lage score, momenteel 14%. maar dat maakt me niet uit, legion vond ik ook best vermakelijk dus ga ik deze ook zeker een kans geven

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Vandaag bezien en weet niet wat ik ervan moet vinden. Allereerst,wat heeft Paul Bettany met de kerk en heiligen? Eerst in The Da Vinci Code dan Legion en nu Priest...Anyway, hij is zeker niet miscast maar het verwonderde mij gewoon enorm dat hij 'altijd' voor zo een rollen gevraagd wordt.

De verhaal is zo cliché dat het grappig wordt, Maggie Q is echt pover en ook Paul Bettany, alhoewel hij voor zo een rollen geschikt is..

De beste rol van heel die circus moet ik wel geven aan Karl Urban the aka wannabee Clint Eastwood, meanest bad guy ooit gezien..alhoewel heel zijn motief zo slap is als koude pap is..

3D was wéér geen toevoeging..gelukkig heb ik niet extra moeten betalen maar als de 2D versie bij jullie beschikbaar is, pak beter die versie...je mist niks ..

In feite is de hele film gewoon een teleurstelling en gedoemd tot floppen zelfde als Legion,Jonah Hex en ga zo maar door..

2.5/5.0*