• 9.378.921 stemmen

Met onder meer: Danny Trejo, Jessica Alba en Robert De Niro

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 9 september 2010

Plot Machete

"He was given an offer he couldn't refuse..."

Machete (Danny Trejo) is een voormalig lid van de Mexicaanse Federale Politie die tegenwoordig leeggeklopt door de drugsbaas Torrez (Steven Seagal) over de straten van Texas zwerft. Schoorvoetend neemt hij een aanbod aan van spindoctor Benz (Jeff Fahey) om de corrupte senator McLaughlin (Robert De Niro) om te leggen. Bedrogen en met de kansen tegen hem gekeerd vlucht hij. Machete weet contact te leggen met Luz (Michelle Rodriguez), die als het hoofd van 'het Netwerk' veel connecties en wapens heeft. Daarnaast krijgt hij ook hulp van Padre (Cheech Marin), zijn 'heilige' broer. Ondertussen wordt hij achtervolgd door Sartana (Jessica Alba), een sexy ICE-agent die Machete als een kans ziet om hogerop te komen.

Sartana Rivera

Von's Henchman

Michael Booth

avatar van AHWA

AHWA

They fucked with the wrong Mexican blijft zo'n heerlijke oneliner.

avatar van thunderball

thunderball

DiDa schreef:

Definitief bevestigd: Machete krijgt een internationale bioscooprelease en wel op 3 september 2010!

Shit! Op de een of andere manier had ik in mijn hoofd dat ie rond deze tijd al ging draaien. Wordt dus nog even langer wachten.

avatar van mrwhite

mrwhite

voor één af andere reden vond ik die fake trailer leuker en beklaag ik een beetje dat ik deze nu bekeken heb.hopelijk zal ik tegen september al een beetje vergeten zijn wat ik net heb gezien.ik haat nu éénmaal trailers maar soms is het sterker dan mezelf

Steven Seagal, muahahaha!

Leland Palmer

Nee hoor.

avatar van Karl van H.

Karl van H.

De fake trailer was toch wel een stuk leuker dan de officiële, maar goed, dat is ook niet gek, gezien ze bij de fake trailer alles in konden zetten om de trailer zo leuk mogelijk te maken; hier daarentegen moet daadwerkelijk een film worden gemaakt. Kan best wat worden, op zich, gezien ook Rodriguez' succes met Planet Terror.

avatar van IcU

IcU

Heb er onwijs zin in! Kijk hier wel naar uit.

avatar van 606

Heerlijke trailer en ook De Niro in een leuke rol.

Verders goeie acteurs spelen er mee.

avatar van barns

barns

606 schreef:

Verders goeie acteurs spelen er mee.

Seagal

Iron Maiden

Seagal liet in zijn debuut toch echt wel goed acteerwerk zien, hij heeft het zeker in zich.

avatar van 606

Ja ook die.

avatar van Nicholas

Nicholas

Sonny Crockett

avatar van DiDa

DiDa

Leuke trailer. Wel is te zien dat de beelden van de oude trailer afgewisseld worden met nieuwe beelden. Desondanks heb ik onwijs veel zin in deze film.

Maar dit is nog maar de teaser/illegale trailer. Het is nog wachten op een echte officiele trailer.

avatar van Jack Sparrow

Jack Sparrow

Coole trailer; een film met erg fijne acteurs. Wie had ooit gedacht dat De Niro zou gaan samenwerken met Seagal. En ook Jessica Elba en Danny Trejo zijn weer van de partij. Deze film is echter wel meer dan alleen een Grindhouse film; het is ook een politiek pamflet. Rodriguez neemt hiermee stelling tegen een nieuwe zeer omstreden wet in Arizona die Amerikanen met een Mexicaans uiterlijk verplicht een identiteitsbewijs bij zich te dragen.

Rodriguez Arizona

Ik kijk er in ieder geval naar uit.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Erg tof om De Niro nog eens in een coole rol te mogen zien. Kijk hier inmiddels erg naar uit!

avatar van The Oceanic Six

Gave trailer! Heeft inderdaad dat Planet Terror stijltje helemaal over zich. Lekker over the top en heel cool.

Wel lachen, bij die demonstratie in de trailer zon vent met een bord met Uncle Sam erop die weer wijst en met de tekst ''I want you to speak English''

Iron Maiden

wel leuk dat Danny Trejo in Spy Kids ook al Machete heet.

yeyo

Heb absoluut geen vertrouwen in Rodriguez, maar dit lijkt toch een uiterst vermakelijk filmpje!

avatar van Justinw

Justinw

Rodriguez lijkt me juist wel een gepast regisseur voor deze film. Maar de tijd zal het leren.

avatar van finalman

finalman

Iron Maiden schreef:

wel leuk dat Danny Trejo in Spy Kids ook al Machete heet.

ik denk dat dit geen toeval is?

Machete character

avatar van Guinness

Guinness

Ben benieuwd n aar deze film!

YouTube - machete trailerx (HQ)

avatar van Reinbo

Wordt een leuke nazomer, met eerst Expendables en dan deze.

Justinw schreef:

Mja, pulp is vooral leuk als het zichzelf in een zekere mate serieus neemt. Ik heb ergens schrik dat Rodriguez deze film overdreven in het belachelijke zal trekken met nonstop cooldoenerij. Maar idd, de tijd zal het leren.

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Supergave trailer. Seagal !

avatar van jordandejong

jordandejong

Rodriguez deed het anders wel goed bij Planet Terror. Daar zat de coolheid er ook wel bij maar dat maakte de film alleen nog maar stoerder. Rodriguez is gewoon een geboren pulpregiseur. Ik denk ook niet dat hij dit gaat verknallen.

jordandejong schreef:

Mja, ik vind de "pulp" die Rodriguez fabriceert vaak te bestudeerd. Echte pulp is pretentieloos vermaak waar nauwelijks is over nagedacht en sterk beïnvloed is door een bepaalde tijdsgeest. Rodriguez's films zullen nooit meer dan hommages zijn.

Maar dat ter zijde gelaten, heb ik toch hoge verwachtingen voor Machete!

avatar van Q Jones

Q Jones

Bijna alle Roderigez films zijn geweldig, en deze wordt ook echt episch denk ik. De lekker stoere Michelle Roderigez zal de film ook veel goeds bij brengen. En Trejo eindelijk eens in de hoofdrol ik kan niet wachten heb er zeer veel zin in. Ik hoop alleen dat Seagal dood gaat, dan vind ik de film nog leuker. Alvast sorry voor de Seagal fans

avatar van Nomak

Nomak

Heb jij nu werkelijk niets anders te doen dan in elk topic Steven Seagal af te zeiken?

avatar van Q Jones

Q Jones

Dat doe ik niet in elke topic, en ik zeg toch alvast sorry, weet je wat ik zal er vanaf nu proberen mee op te houden goed