Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Bruce Willis, Tracy Morgan en Seann William Scott
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 18 maart 2010
Plot Cop Out
"Rock out with your Glock out"
Twee ervaren partners van de New York Police Department moeten het opnemen tegen een meedogenloze crimineel in hun jacht op een zeldzaam honkbalkaartje. Voor veteraan Jimmy (Bruce Willis) is het kaartje zijn enige hoop te kunnen betalen voor de aankomende bruiloft van zijn dochter (Michelle Trachtenberg). Hij wordt bij deze bijzondere missie vergezeld door Paul (Tracy Morgan).
Jimmy Monroe
Poh Boy
Debbie
Roy
Yves dB
Niet slecht,,, zo'n beetje het Lethal Weapon genre,,, alhoewel dat toch wel grappiger was.
nick306
Ik vind die Morgan de film echt kapot maken. Zijn grappen zijn te overdreven en passen echt niet op de momenten.
AchmedATM
Morgan is een heel apart figuur, maar hij is een comedic genius. Alhoewel hij beter is wanneer hij serieus bezig is en dan grappen maakt. Jammer genoeg casten ze hem heel vaak als de "luide zwarte gast".
teaser
Ik heb de film op een gegeven moment maar gestopt want ik vond hem ***, sorry, slecht
Relax
Volledig mee eens, jammer.
dondiego
Erg grappig.
Van z'n eerdere film Zack and Miri Make a Porno was ik niet zo onder de indruk, maar hier heb ik me hartelijk mee vermaakt.
Veel simpele humor en gescheld, maar ook dat kan erg grappig zijn. Zeker als de cast bestaat uit Bruce Willis, Tracy Morgan en Sean William Scott.
Ook veel fijne soundtracks. Bij een of andere spaanse versie van Insane in the Membrane had ik wel even me bedenkingen
Dikke 4*.
die spaanse versie is de originele versie van cypress hill drol
die spaanse versie is de originele versie van cypress hill drol
Onzin, is 6 jaar later opgenomen door Cypress Hill en dus niet het origineel.
the new guy
Hilarisch, heb me stuk gelachen. Had liever Owen Wilson gezien, ipv Willis, maar goed.
Orange Who... haha
persenalg
ik ga niet eens de moeite doen om hem te downloaden , ik heb echt een grote hekel aan Tracy Morgan
MyOwnStyle
Ik heb er ooit stukken van gezien, en ik vond er maar weinig aan. De grappen vielen erg tegen. Weet niet of ik hem ooit volledig zal kijken, dus (voorlopig) geen stem van mij.
AchmedATM
Het is duidelijk een Kevin Smith film. Veel gepraat en heel wat grapjes die af en toe op hoge snelheid worden afgevuurd. Ode aan de fan, maar zal het waarschijnlijk niet goed doen bij het grote publiek.
kimbo1972
Ik vond deze film wel lachen.
leuk hoe ze serenes uit films na deden.
3,5 sterren.
Met mijn favoriete Quote;
Tracy Morgan: Yippie-ki-yay, motherfucker!
Bruce Willis: I've never seen that movie before.
Maar zo een referentie was wel te verwachten van Smith
Lefgozer
Heb hier toch een heel aantal keer om moeten lachen. Smith stelt niet teleur. Morgan, Willis en Stifmeister spelen allemaal een goede rol.
Minority_Check
had toch wat meer actie en explosie verwacht
maar het was wel grappig en dat was het wel
Waku
Vreselijke actie/komedie.
Bruce Willis is nog wel te behappen maar zijn collega rechercheur
Tracy Morgan verveelt van begin tot eind met grappen en grollen die simpelweg gewoon niet leuk zijn. Sterker nog zijn aanwezigheid irriteert mateloos en dat is dus de gehele film.
Sean William Scott als overvaller maakt het geheel nog triester en zo zijn er nog wel meer personages die "Cop Out" maken tot een terurige vertoning.
Willis zal wel een goed salaris hebben gehad voor deze rolprent.
Anders zou ik ook niet weten waarom hij in Godsnaam een rol heeft geaccepteerd in deze volledig mislukte en totaal overbodige film.
Escobar
Ik vond het echt een slechte film. Ik had spijt dat ik hem gekozen had voor de zaterdagavond. Door Bruce Willis heb je toch verwachtingen maar schijnbaar is hij een beetje weggezakt dat hij dit soort rollen moet aannemen. Willis maakt een uitgebluste indruk en doet alles op ervaring waardoor er weinig spannends aan is. Die Tracy Morgan mag me gestolen worden zeer flauw en hij lijkt op iemand die leuk wil doen het gaat zelfs richting kinderachtig. Er komt steeds een blokje voorbij waar die leuk wil doen ik hoopte steeds dat het snel voorbij was. De beste rollen werden nog gespeeld door de bad guys. Wat mijn betreft is 3 sterren veels te veel.
Dus een 1.5 omdat ik het camera werk wel aardig vond (om niet helemaal negatief te zijn)
Ikke79
Ik denk dat het de bedoeling was om de lijn van Bad Boys door te trekken. Hier is Kevin Smith zeker niet in geslaagd. De film is wel vermakelijk voor een tussendoortje op een zondagmiddag na een lange nacht stappen (heb de film net gezien). Zoals vaker wisselt Kevin Smith zijn films af met hele sterke en hele slappe.
De film krijgt van mij wel een 2,5, alleen omdat ik vannacht een slokje teveel op had.
Elineloves
Eindelijk, deze film wilde ik al zo lang zien!
Drie leuke acteurs in de hoofdrol, dat kan al bijna niet meer tegenvallen.
Wat een heerlijk begin van de film! Dat verhoor is werkelijk hilarisch, met Bruce die toekijkt en de films staat te raden.
Ook de undercoverscène is heerlijk over the top. ''You should use me to call your mother! ''
Ik moet toegeven dat het begin me een beetje liet denken aan White Chicks. Politieagenten, een mislukte zaak, een boze baas, gemene en snerende collega's.... Het is natuurlijk niet clichévrij, maar als je lage verwachtingen hebt en je kunt je hier overheen zetten, is het een vermakelijk filmpje. In feite is het een soort ''Bad Boys'' meets ''Rush Hour'', maar dan met meer humor.
Bruce Willis en Tracy Morgan hebben prima chemie. Morgan is er voornamelijk voor de dosis grappen, terwijl Willis op zijn eigen manier voor een komische noot zorgt (Vooral met zijn one-liners). Rachida Jones is natuurlijk een plaatje, was ook verrast haar in deze film te zien. Geweldige scène als zij in de tuin staat te praten met haar buurman, en Paul wel even uitlegt wat er allemaal gebeurd tussen die twee.
Lekkere muziek ook erbij! *Rhythm is a Dancer!*
En dan die vrouw, die haar huis en haar dure meubels wil beschermen. Ik snap dat sommige mensen dit ontzettend flauw vinden, maar dit soort dingen laten mij echt lachen.
Seann William Scott was weer heerlijk... Seann William Scott.
Paul Hodges: No. No. Huh Huh. No. No! No! No! Hell No! NO! NO! I refuse to... No! No! Alright Orange who?, damn it?!
Dave: Orange you pissed that your wife is taking it in the ass from another guy right now?
Wil je geëntertaind worden? Dan is dit een prima film. Lekker luchtig, genoeg actie, genoeg humor, en zelfs het acteerwerk is goed te doen.
Welverdiende 4.0* en een bepaalde vinger voor alle zeikneuzen die deze film al afkraken voordat ze hem gezien hebben.
Leland Palmer
Best wel een aardig ''niet-nadenk, onzin filmpje''. Heb me vermaakt. Willis is wel grappig, net als Morgan, al gaat die soms bij-na over het randje met z'n gedrag.
De filmreferenties die voorbij komen zijn leuk, met uiteraard de 'yippie-ki-yay' scéne als één van de hoogtepunten.
Jammer dat het scenario niet van Smith zelf is - dat is toch wel te merken. Oké, de film kent nu nog een paar strak geschreven dialogen en een aantal érg grappige scénes, maar het eindresultaat is niet echt bijzonder.
Een voorspelbaar, cliché filmpje die gelukkig (!) wel heel vermakelijk is uitgewerkt. Misschien heeft Smith tóch soms stiekem even z'n pen door het script gehaald.
Skrean
Niet bijster vernieuwend maar toch degelijk vermakelijk vanwege droge Bruce Willis en grappige Tracy die samen met Sean William Scott mij erg aan het lachen maakte. Verder is het wel een clichématige buddy politiefilm maar gelukkig neemt het zichzelf niet al te serieus.
Poppe
Cop Out is een beetje de Scary Movie van de buddie-films. Leuk om een keer te zien, maar totaal niet serieus te noemen ( doen de makers volgens mij ook niet ) Op een enkele spaarzame leuke momenten na, die gek genoeg niet door de twee hoofdacteurs gespeeld worden. Is Cop Out er één om te zien en om te vergeten, om enkele jaren later om half 9 op SBS tegen te komen.
Vermakelijk, maar niet hoogentertainment..
movieonly
Ik denk dat als je van moeilijke films houdt je deze moet skippen, maar voor de mensen die humor hebben is dit een aanrader , grappige film.
Poppe
maar voor de mensen die humor hebben is dit een aanrader
Dus ik heb geen humor?, laat me niet lachen
Actionfreak
yippie ka yay motherfucker
Cop Out had ik al een tijdje op het oog en dan nu toch gezien,
Cop Out bood alles wat ik ervan had verwacht maar helaas niet meer. Cop Out moest het dan vooral hebben van zijn leuke grappen en de acteertalenten van Morgan en Willis helaas komen die acteertalenten hier er niet uit zoals ik ze van beide gewend ben.
Natuurlijk moest er ook achter deze "grappen" film een verhaaltje zitten te belachelijk voor woorden maar dat past dan ook wel weer bij Cop Out.
Het is allemaal wat slapjes, de grappen zijn leuk, maar alleen dat is niet goed genoeg.
Ik geef Cop Out 2,5*.
skipy05
Film viel me toch erg tegen. Bruce Willis heb ik al beter weten spelen.
Tracy Morgan wat eens slechte acteur. Verhaal was flauw. Er zaten wel paar grappige stukken in. Film kon toch beter
barcam
Prima entertainment vol van alle mogelijke politieclichés zoals geschorste agenten die een zaak oplossen. Los daarvan zeer grappig vooral Sean William Scott sprong er bovenuit als geschifte kerel.
Geen topper maar gewoon uitstekende actie komedie.
Hectometersnor
Zo af en toe 20 minuten Tracy Morgan in 30 Rock kan ik wel hebben maar 107 minuten van deze waardeloze acteur duidelijk niet. Hij speelt echt irritant slecht en wat Bruce Willis in deze film doet begrijp ik ook niet, hij is niet sterk, niet grappig en ik voel ook geen enkele chemie. Hier en daar wel een glimlach moment maar overal gewoon een hele slechte film naar mijn mening.

Law Abiding Citizen

Man on a Ledge
Misdaad / Thriller, 2012

16 Blocks
Actie / Drama, 2006
new york citymoney launderingdochterpolitiegeheim agentlocked in trunk of carbaseball card bruiloftpolitie agentduringcreditsstinger