Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Bruce Willis, Tracy Morgan en Seann William Scott
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 18 maart 2010
Plot Cop Out
"Rock out with your Glock out"
Twee ervaren partners van de New York Police Department moeten het opnemen tegen een meedogenloze crimineel in hun jacht op een zeldzaam honkbalkaartje. Voor veteraan Jimmy (Bruce Willis) is het kaartje zijn enige hoop te kunnen betalen voor de aankomende bruiloft van zijn dochter (Michelle Trachtenberg). Hij wordt bij deze bijzondere missie vergezeld door Paul (Tracy Morgan).
Jimmy Monroe
Poh Boy
Debbie
Roy
kArIzMa_Movie
Nieuwe komedie met Bruce Willis. Die gast heeft wel gevoel voor humor. Benieuwd.
Tracy Morgan got chased by an actual pit bull while wearing a giant cell phone costume on a stylized bicycle in Queens, New York City.
Haha, wel een leuke setfoto.
stephan73
Klinkt niet erg leuk. Nou maar hopen dat Kevin Smith weer terugkeert naar de films waar hij bekend mee is geworden en dat hij Jay & Silent Bob weer eens uit de mottenballen haalt!
JohnWilliams
Bruce Willis kan werkelijk iedereen spelen, hij is geweldig. Ook deze film zal wel goed zitten!
Phoenix
Net wanneer je denkt dat je alles gezien hebt: Bruce Willis in een Smith
Kraay
Dit klinkt erg mooi. Bruce Willis en Sean William Scott in een Kevin Smith film.
Chainsaw
Schijnbaar hebben CBS, NBC en ABC er problemen mee dat deze film het woordje 'dicks' in de titel heeft en zou de titel volgens Smith nog gewijzigd kunnen worden.
IcU
Bruce Willis, Sean William Scott en Tracy Morgan
Kan niet mis gaan! De film gaat waarschijnlijk A Couple of Cops heten.
Leland Palmer
Bruce Willis, Sean William Scott en Tracy Morgan
Kan niet mis gaan!

Met William Scott en Willis heb je sowieso al 2 erg charismatische acteurs in je film. Bruce is sowieso een held!
Ik ben ook zeker geinteresseerd in de film, zeker als je leest dat Kevin Smith hem maakt.
Ik hoop dat we nog rolletjes krijgen van Jay and Silent Bob en wie weet ook wel van de hoofdpersonen uit Clerks (Dante!) die in veel van Smiths films een bijrolletje hebben.
lyn.theresa
Een nieuwe van Smith! Ben benieuwd!
Naast de veelbelovende cast hoop ik ook nog op bijrolletjes van de oude KS crew
Ninto
Nieuwe Kevin Smith film met Sean William Scott en Bruce Willis! Dat moet gewoon goed worden
Metalfist
IK heb maar 3 films gezien van Smith (Clerks - 2*, Dogma - 3.5* en Jay & Silent Bob Strike Back - 3.5*) maar dit lijkt best wel eens interessant worden. Vooral de combinatie Willis en Scott kan hilarisch worden.
AchmedATM
De cast ziet er belovend uit, naast de hierboven genoemde acteurs ben ik ook benieuwd naar Michelle Trachtenberg en Adam Brody (ben groot O.C. fan
). Komen hier trouwens ook Jay en Silent Bob cameos in?
Nicholas123
Hij heeft het script zelf niet geschreven. Denk het dan ook niet.
robertinho
Haha is de titel nou veranderd? Van A Couple of Dicks naar Cop Out. Jammer.
Misschien handig als iemand de titel ook A couple of dicks noemt als ondertitel want ik kon deze al bijna niet meer vinden.
PS: Leuke trailer. Ga hem zeker zien.
robertinho
Trailer lijkt wel een actiefilm. Hoop toch meer op lange komische dialogen..
Revolt
Persoonlijk vind ik Tracy Morgan een beetje te overdreven overkomen in de trailer, en ik vind dat Bruce Willis zijn beste tijd wel heeft gehad.
Dit wordt een typisch huur (of download) filmpje.
StickStickly
Pff.
Volgens mij een beetje ' Hot Fuzz ' achtig.
Ik kijk er niet echt naar uit.
Maar zal toch zeker overwegen om deze te bekijken.
StickStickly
Trailer bekeken.
Mening verandert.
Lijkt geen bal op Hot Fuzz.
Eigenlijk meer als Bad Boys parodie volgens mij.
Behoorlijk ongrappige trailer. Smith is grappiger op het podium...
darthconner
In tegenstelling tot vele anderen hier vind ik de trailer al vrij goed. Nu hopelijk de film ook.
Menace2society
Tracy Morgan is eigenlijk iemand die ik nooit echt grappig vind,echt zo iemand die altijd overdreven de nadruk legt op grappig acteren met rare bekken trekken enzo,beetje moeilijk uit te leggen.
AHWA
Red Band trailer. Nog veel grappiger dan de eerste trailer.
Haha, zitten zeker leuke stukken in. Ik dacht al, weer zon irritant bijgehand kind. Wordt dat kind teruggeschopt
Wel jammer dat die zwarte agent wel iets te stereotype wordt neergezet.
Inland Rabbit
toch iets grappiger dan ik verwacht had, na t zien van die redband maar weet niet, Smith kan toch wel beter lijkt me. Stuk met de movie references was wel erg vet.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Man on a Ledge
Misdaad / Thriller, 2012

16 Blocks
Actie / Drama, 2006
new york citymoney launderingdochterpolitiegeheim agentlocked in trunk of carbaseball card bruiloftpolitie agentduringcreditsstinger