Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Bruce Willis, Tracy Morgan en Seann William Scott
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 18 maart 2010
Plot Cop Out
"Rock out with your Glock out"
Twee ervaren partners van de New York Police Department moeten het opnemen tegen een meedogenloze crimineel in hun jacht op een zeldzaam honkbalkaartje. Voor veteraan Jimmy (Bruce Willis) is het kaartje zijn enige hoop te kunnen betalen voor de aankomende bruiloft van zijn dochter (Michelle Trachtenberg). Hij wordt bij deze bijzondere missie vergezeld door Paul (Tracy Morgan).
Jimmy Monroe
Hunsaker
Poh Boy
Debbie
Roy
Geinig om eens te zien, maar niet meer dan dat.
Ik had er eigenlijk wel veel van verwacht, maar het viel overall toch wat tegen. Bruce Willis was erg goed, daar ligt het nooit aan, maar verder vielen de rollen van Tracy Morgen als zijn partner en Sean William Scott als tegenstander tegen. Morgan was regelmatig zelfs gewoon irritant. Hij had wel een paar leuke momenten, maar dat was te weinig. Ik miste een beetje de chemie tussen de 2 cops. Het kwam een beetje overdreven over. Ik blijf altijd maar bij dit soort films terugdenken aan de erg leuke Lethal Weapon reeks met een fantastisch duo van Danny Glover en Mel Gibson. Dat politieduo is en blijft legendarisch.
Niet dat Cop Out een slechte film is hoor, in tegendeel. Maar alles is wat voorspelbaar en niet altijd even boeiend. Ook al moet zon film het toch vooral hebben van de dialogen tussen Willis en Morgan, toch moet je niet vergeten dat het plot ook leuk moet zijn.
Dat is het niet altijd en daarom is Cop Out een prima filmpje om eens te gaan zien, maar is het geen topper. Wel vond ik het slot geinig met Morgan die de stiefvader een pistool in de rug duwt als hij Willis' dochter naar het altaar wilde brengen terwijl Willis dat zelf had willen doen
eddyeddy
Leuke film met een aantal vermakelijke grappen, die qua verhaal niet zoveel inhoud heeft maar gedragen door de soms dol komische scenes waarbij vooral de dialogen hoog scoren.
sinterklaas
Zeer vermakelijke duo-penoti smerissen komedie. Bruce Willis liet weer iets goeds zien en doet het als komiek ook uitstekend. Die consumptie pratende Terrence Howard was wel weer wat minder en komt met zijn stem soms irritant over. Wel was die cell-phone stunt en die stukje dat Howard allerlij filmsterren na acteerd met zijn verdachte in het verhoorcel
Verder erg vermakelijk en kan toch wel in het rijtje politie-komedie's. Naast het scherpe humor krijgen we ook nog een dosis actie voorgeschoteld, dat soms serieus lijkt.
De Dialogen zijn ook fantastisch.
Gewoon zeker het kijken waard. Ook als je van bv Beverly Hills Cop of Bad Boys houd.
Macmanus
Kon erger maar Tracy Morgan is zooooo niet grappig.
Naast dat die echt eens moet leren articuleren, doet die zijn debiele typetje na uit 30 rocks waar die ook al niet te pruimen is, overschatte serie is dat ook. Willis speelt zijn rol iets beter, ook geen echte komiek maar hij weet zijn grappen beter te timen. Verhaaltje is typisch als in de bekende buddy cop films, van BHillsCop tot RushHour. Maar door het bewuste karakter daarvan inclusief vreselijke 80s achtige soundtrack. Is het best geestig.
Hoewel ik hem toch hoger inschatte, maar kijkend naar mijn andere stemmen op Smith zijn films, is dit eigenlijk een vrij typische Smith film met dito aantal sterren van mij. Nooit echt vervelend maar ook niet heel veel meer.
2.5 sterren.
Ongeïnspireerde, routineus in elkaar gezette aktiekomedie waarin de hand van regisseur Smith moeilijk te herkennen is. De film is volstrekt anoniem en vlak. De rol van Willis is slaapverwekkend saai; die van Morgan voornamelijk irritant. Slechts wanneer Sean William Scott even opdraaft komt de film kortstondig tot leven. Het heeft allemaal veel weg van jaren '80 buddymovies als Beverly Hills Cop en Fletch (inclusief simpele electronische deuntjes op de soundtrack), maar dan een stuk minder.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Erg grappig.
Van z'n eerdere film Zack and Miri Make a Porno was ik niet zo onder de indruk, maar hier heb ik me hartelijk mee vermaakt.
Veel simpele humor en gescheld, maar ook dat kan erg grappig zijn. Zeker als de cast bestaat uit Bruce Willis, Tracy Morgan en Sean William Scott.
Ook veel fijne soundtracks. Bij een of andere spaanse versie van Insane in the Membrane had ik wel even me bedenkingen
Dikke 4*.
Actor911
Geweldige film, en goed geacteerd. Heb vaak teruggespoeld en echt gelachen:P
Echt een humoristische film:
- Jippy ka yee motherfucker (never seen that movie)
Vooral de scene in de auto met sean william scott.
"I'll shoot you in the face
I'll shoot YOU in the face,,,what?"
"als hij opeens bij het napraten roept DUCKSEASON (rabbitseason)"
"de knock knock joke (orange)
"
"Where is my baseball card? Its in Pauls wife's pussy"
hilarisch!!!
Back To The Eighties.
Want alles aan deze typische buddie-movie doet denken aan de prachtige tachtiger jaren. Vooral de Miami Vice-achtige score. De soundtrack bevat echter liedjes uit alle decennia, edoch met name uit de eighties en nineties.
De film is een uiterst voorspelbaar en clichématig actiefilmpje met dit verschil dat Smith hier aan het roer staat. Een vreemde keuze. Het levert i.i.g een aantal fijne dialogen op en een paar hilarische scènes. Maar eigenlijk zijn die credits voor Scott.
In de jaren '80 of '90 was dit misschien een blockbuster geworden. Helaas zijn we inmiddels in het hier en nu van 2010..
Redelijk.
Elineloves
Eindelijk, deze film wilde ik al zo lang zien!
Drie leuke acteurs in de hoofdrol, dat kan al bijna niet meer tegenvallen.
Wat een heerlijk begin van de film! Dat verhoor is werkelijk hilarisch, met Bruce die toekijkt en de films staat te raden.
Ook de undercoverscène is heerlijk over the top. ''You should use me to call your mother! ''
Ik moet toegeven dat het begin me een beetje liet denken aan White Chicks. Politieagenten, een mislukte zaak, een boze baas, gemene en snerende collega's.... Het is natuurlijk niet clichévrij, maar als je lage verwachtingen hebt en je kunt je hier overheen zetten, is het een vermakelijk filmpje. In feite is het een soort ''Bad Boys'' meets ''Rush Hour'', maar dan met meer humor.
Bruce Willis en Tracy Morgan hebben prima chemie. Morgan is er voornamelijk voor de dosis grappen, terwijl Willis op zijn eigen manier voor een komische noot zorgt (Vooral met zijn one-liners). Rachida Jones is natuurlijk een plaatje, was ook verrast haar in deze film te zien. Geweldige scène als zij in de tuin staat te praten met haar buurman, en Paul wel even uitlegt wat er allemaal gebeurd tussen die twee.
Lekkere muziek ook erbij! *Rhythm is a Dancer!*
En dan die vrouw, die haar huis en haar dure meubels wil beschermen. Ik snap dat sommige mensen dit ontzettend flauw vinden, maar dit soort dingen laten mij echt lachen.
Seann William Scott was weer heerlijk... Seann William Scott.
Paul Hodges: No. No. Huh Huh. No. No! No! No! Hell No! NO! NO! I refuse to... No! No! Alright Orange who?, damn it?!
Dave: Orange you pissed that your wife is taking it in the ass from another guy right now?
Wil je geëntertaind worden? Dan is dit een prima film. Lekker luchtig, genoeg actie, genoeg humor, en zelfs het acteerwerk is goed te doen.
Welverdiende 4.0* en een bepaalde vinger voor alle zeikneuzen die deze film al afkraken voordat ze hem gezien hebben.
Leland Palmer
Best wel een aardig ''niet-nadenk, onzin filmpje''. Heb me vermaakt. Willis is wel grappig, net als Morgan, al gaat die soms bij-na over het randje met z'n gedrag.
De filmreferenties die voorbij komen zijn leuk, met uiteraard de 'yippie-ki-yay' scéne als één van de hoogtepunten.
Jammer dat het scenario niet van Smith zelf is - dat is toch wel te merken. Oké, de film kent nu nog een paar strak geschreven dialogen en een aantal érg grappige scénes, maar het eindresultaat is niet echt bijzonder.
Een voorspelbaar, cliché filmpje die gelukkig (!) wel heel vermakelijk is uitgewerkt. Misschien heeft Smith tóch soms stiekem even z'n pen door het script gehaald.
Je hebt leuke onzinfilms en niet-leuke onzinfilms en deze valt helaas grotendeels in de laatste categorie. Bruce Willis doet het nog wel aardig en kan dit soort rollen ook prima aan zo heeft hij in het verleden bewezen.
Het grote probleem van deze film is Tracy Morgan die een paar aardige momenten heeft, maar grotendeels gewoon pijnlijk ongrappig is. Eigenlijk is hij een soort kloon van Martin Lawrence; Enorm grote bek, veel geschreeuw en veel plas, poep en sex humor, en meestal niet grappig.
In het begin is het allemaal nog wel redelijk, maar gaandeweg de film wordt het allemaal steeds minder. Scott heeft nog wel een leuk bijrolletje, maar de film heeft te weinig humor is, te voorspelbaar en duurt ook net iets te lang.
Lionking7
Leuke B-Film voor een suffe warme zondagmiddag...maar wel een goed spelende Bruce Willis
DiKKe_OsCaR
- 2034 stemmen
De vele absurde scenes die werkelijk te belachelijk voor woorden zijn, maken dit voor mij een bovengemiddelde komedie. Vandaar 3,5*
Vandaag uit pure verveling aangedurfd om hem nog eens te bekijken en ik moet toegeven dat hij na ongeveer 30-45 minuten (na intrede van Seann William Scott) best aardig was. Dit was vooral te danken aan Seann William Scott die zeer irritant aanwezig was maar dan wel op een grappige wijze. Ook Tracy Morgan is dan steeds beter te pruimen en zijn gebruikte film teksten zoals "Man you come right out of a comic book" (uit de film Enter the Dragon van Bruce Lee) zijn best grappig.
Maar een echte hoogvlieger is het uiteraard niet en je moet je echt door de eerste 30-45 minuten heen worstelen om deze film te overleven.
Zandkuiken
De eerste scènes waren echt tenenkrommend, maar gaandeweg leek het allemaal wat leuker te worden. Geldt ook voor Tracy Morgan, die aanvankelijk ellendig slecht overkwam, maar daarna wat mij betreft voor de grappigste momenten zorgde.
De stempel van (de oude) Kevin Smith vind je hier niet in terug, en da's misschien wel jammer. Cop Out mist toch een beetje eigenheid, maar 'k heb er wel van genoten. Zelfs de malle rol van Seann William Scott was best komisch.
Drie sterretjes voor dit niemendalletje. Net als in Weeds (ondertussen afgehaakt) deed die Guillermo Díaz me overigens weer geweldig denken aan Dani Alves. Alves heb ik om de een of andere reden nooit gemogen, en nu begin ik te beseffen waarom. Wat een idioot, die Poh Boy.
Tonypulp
Leuk kijkvoer.
Na Smith's Zack and Miri Make a Porno is ook Cop Out weer erg leuk. Wel wat minder, maar nog steeds een komedie met een heerlijke vaart en een aantal erg fijne grappen.
Vooral in de auto met Seann William Scott was geweldig. Samen met het jongetje (een grap die helaas(!) al werd gemaakt in de trailer) toch wel de twee leukste scénes. Het verhaaltje volgt 't traditionele pad, wat een goed iets is in komedies van dit kaliber, maakt het niet moeilijker dan nodig is.
Wat ik wel jammer blijf vinden is dat dit soort filmpjes een uitstraling hebben alsof ze aan de lopende band worden gemaakt, geen leuke shots of een verrassende soundtrack, wat toch best jammer is uiteindelijk. Is toch niet geheel onbelangrijk, in welk genre dan ook.
Tracy Morgan was lang niet zo irritant als sommige users hier beweren. Vooral dankzij Willis, die zorgt toch voor het evenwicht. Zijn reacties op de drukke schreeuwerige Morgan zijn leuk dankzij de droge manier van acteren, dit zorgt ervoor dat het karakter van Morgan beter werkt en dus absoluut niet kan irriteren.
Al met al een zeer behoorlijk tussendoortje, had meer in gezeten, maar dankzij enkele zeer leuke scenes weet het toch nog een dikke voldoende eruit te slepen.
El ralpho
Met vlagen een leuke actiekomedie te noemen.
Het is geen over the top actie komedie a la de bad boys franchise omdat de actie scene's niet groots of bombastisch zijn maar zich eerder beperken tot wat standaard shootouts zoals je ze al in zoveel films zag.
Tracy Morgan is een apart verhaal; sommige stukken van hem zijn echt amusant te noemen maar er zijn er ook genoeg die gelijk doodslaan. Op dat soort momenten probeert de acteur té grappig te zijn, net of hij geen minuut zijn klep dicht kan houden en constant het publiek aan het lachen wil krijgen met zijn grappen en grollen. Sean William Scott doet het tevens leuk in de film maar zijn aandeel is te klein om de gehele film op te krikken. Oudgediende Willis doet verder wat hij moet doen en speelt deze rol op de automatische piloot, die niet echt bijzonder te noemen is.
De film heeft een aantal geslaagde, en minder geslaagde scene's en is leuk kijkvoer voor een druilerige zondagmiddag. Echter is de film in zijn geheel niet bijzonder te noemen en ga je hem snel weer vergeten. 2,5 nipt voldoende.
Niet heel erg sterk, komt vooral omdat het plot niet grappig genoeg is en de film 20 minuten te lang duurt. Dit zorgt voor enkele saaie momenten richting het einde, waarbij de langdradigheid de film behoorlijk nekt. Daarbij is Morgan ook nog is een vervelend typetje.
Positief is Willis, zoals gewoonlijk kan hij weinig verkeerd doen. Ook William Scott heeft een erg leuke rol en zorgt wat mij betreft voor een aantal hoogtepunten.
Overigens is dat niet genoeg om deze te lange film te redden.
SaNDuTjE
Leuke rollen van Willis en William Scott. Voor de rest erg doorsnee, soms te flauw en een flinterdun verhaal. Tel daar de te lange duur bij op dan kom ik op een 2,5*
Minotaures
Niet een al te briljante koppel, Willis en Morgan maar wel vermakelijk.
Verhaal was compleet zot (possitief bedoeld), dus het hoeft niet serieus genomen te worden. Aardige personages, acteren was wel oke en de grappen tussen die 2 kwamen leuk tussendoor.
Een aantal leuke scène's waren het idiote gehoorwijze van Morgan, de wijkachtervolging met fiets en auto en af en toe Morgan's belachelijk opdringerige blik.
Actie zat er in, maar de meeste was toch bij het einde. Nog een leuke bijvoeging was de idiote rol van Sean William.
Ik denk dat de Bruce Willis fans dit enigszins kunnen waarderen.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Gezien op een enorme hoogte, in een vliegtuig, terwijl ik me op z'n minst gezegd niet helemaal top voelde...
Een buddy-film, dat was lang geleden. Dat zijn meestal wel sympathieke films. Helaas kan Bruce werkelijk niets met zijn rol; hij kan niet cool zijn, hij is te oud voor de échte actie, hij is niet grappig - hij is niets meer dan de aangever van Tracy Morgan, de Frans van Dusschoten van Hollywood. Een automatische piloot om maar in de vliegtuigtermen te blijven.
Heb bij vlagen toch wel moeten lachen, my quilty pleasure, Tracy doet het wat dat betreft zo nu en dan best goed. Ik was bang dat de "boeven" zich veel te serieus zouden nemen. Gelukkig viel dat mee, al waren het duidelijk de slechtste scenes van de film.
Ik denk niet dat ze het o-zo-populaire buddy-ding uit de jaren '80 met deze film hebben opgewarmd.
En Seann William Scott komt met z'n American Pie grappen van 10 jaar geleden opzetten...
klapgeest
Hahaha die morgen lijkt op Shrek! nee echt!!
Verder wil ik er niet teveel woorden over vuil maken - zaten wel leuke stukjes in, kan ze helaas niet meer voor de geest halen (gisteren de film gezien....)
Ik zeg 2 sterren voor de moeite en de lach
Leip079
Geen geweldige film.
Zaten wat leuke momenten in, maar die waren schaars.
Net aan een voldoende vanwege Stiffler en de paar grappige momenten
Naomi Watts
Best wel een leuk genre dit buddy cop subgenre, Willis en Morgan vind ik ook wel erg genietbaar maar de uitwerking is helaas erg inspiratieloos. Ook de grappen zijn van matig tot slecht, met enkele leuke uitschieters. Van Smith mag je wel meer verwachten.
Het verzandt al snel in een Bad Boys achtig plot maar dan nog vervelender. Willis en Morgan redden nog een hoop, net als Pollak en Brody maar het mag allemaal niet baten. Dat illustreert eigenlijk perfect hoe slecht Cop Out eigenlijk wel niet is. Scott komt ook totaal niet uit de verf, terwijl ik toch altijd wel een zwak voor 'm heb. Cop Out faalt op elk punt en heeft het geluk dat het toch castleden heeft die toch het één en ander weten te verzachten.
Film Fan
Bruce Willis maakt nog steeds films bij de vleet maar het kan me de laatste tijd allemaal maar matig bekoren. Ook nu was het niet onaardig maar geen top, wellicht dat ik hem toch een beetje overschat heb. Ook nu zien we weer twee politie partners allerlei capriolen uithalen. Het verhaal dat kennen we ondertussen wel en spannende plottwists heb ik al helemaal niet gezien. Er zat wel een lekkere vaart in de film maar daar is ook alles mee gezegd.
john mcclane 2
was erg vermakelijk,... bruce willis is altijd wel goed en tracy morgan meestal hylarisch
had ook wel het idee dat hij soms improviseerde
deed het volgens mij niet echt goed in de bios,.. maar ik vond hem stukken beter dan
the other guys. die het wel beter bij de kassa deed.
ook wel leuk gevonden met het gegeven dat je via een simpele als een baseball card
het hele verhaal wat apart liet uit pakken.
humor redelijke actie en een top duo.
als je er van houd zeker zien.
Kr!kke
Tja, dit is nu eens echt een actiekomedie die ze bij wijze van spreke elke dag maken. Qua verhaal stelt het dan ook echt niets voor, maar heel erg is dat allemaal niet aangezien ik me best heb kunnen vermaken. Er zitten een aantal leuke scènes in de film, al worden die wel afgewisseld met grappen die nogal de mist ingaan. Het feit dat Bruce Willis meedoet, is natuurlijk ook al positief: hij zit weer goed in zijn rol en zijn bijdrage in de film is toch wel cruciaal.
Decec
Ik vond een waardeloze film...
Echt een flauwe film allemaal...
Komedie is mijn smaak niet...
Geen goede actie en ook geen goede misdaadfilm...
Geen moeite waard...
Jammer bekende acteur Bruce Willis speelt niet goed...
Fran
- 1953 berichten
Grappige film en typisch iets voor Bruce Willis. Het is absoluut geen hoogvlieger en vaak veel te overdreven, zo overdreven dat het niet grappig meer was. De rol van Sean William Scott die iedereen napraat ging bijvoorbeeld helemaal nergens over. Ook de scène's waarin ze allerlei one liners uit films nadoen is wat over de top. De eerste keer dat Paul het deed was nog wel grappig maar daarna had het voor mij niet meer gehoeven. Het einde was een beetje flauw. Persoonlijk had ik graag gezien dat hij wat meer wraak had genomen op die arrogante zak van een stiefvader. Maar al met al zitten er genoeg grappige scène's in om je bijna de gehele film te vermaken.
Respekked
Erg matig. Het is pijnlijk duidelijk dat Smith niet echt talent voor regie heeft. Schrijven kan hij wel, maar helaas is het script niet van zijn hand. Willis voelt zich niet op zijn plek, Morgan is meestal irritant en de badguy is lachwekkend (in Weeds veel sterker). Geslaagde grappen zijn op 1 hand te tellen. Scott is eigenlijk de persoon die deze film nog net wat geeft waardoor het geen totale mislukking is. En de twee fraaie vrouwen natuurlijk.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Man on a Ledge
Misdaad / Thriller, 2012

16 Blocks
Actie / Drama, 2006
new york citymoney launderingdochterpolitiegeheim agentlocked in trunk of carbaseball card bruiloftpolitie agentduringcreditsstinger