Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Bruce Willis, Tracy Morgan en Seann William Scott
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 18 maart 2010
Plot Cop Out
"Rock out with your Glock out"
Twee ervaren partners van de New York Police Department moeten het opnemen tegen een meedogenloze crimineel in hun jacht op een zeldzaam honkbalkaartje. Voor veteraan Jimmy (Bruce Willis) is het kaartje zijn enige hoop te kunnen betalen voor de aankomende bruiloft van zijn dochter (Michelle Trachtenberg). Hij wordt bij deze bijzondere missie vergezeld door Paul (Tracy Morgan).
Jimmy Monroe
Poh Boy
Debbie
Roy
Thieuke
mmmmm, niet zo lang geleden nog gezien, maar nu al in een vergeethoekje.........
Nog eens kijken en dan gelijk maar stemmen, maar zegt denk ik wel ets over hoe de film is.
Probleem met deze film is dat je je echt door de eerste 25 minuten heen moet worstelen (zeg maar gerust overleven), wat daarna komt is best redelijk om te zien (vooral dankzij Seann William Scott). Zelfs Tracy Morgan is dan lichtelijk te pruimen.
_Moonwalker
Vind echt dat er heel erg laag wordt gestemd voor zo een leuke film.
Lag een paar keer gewoon in een deuk. Dat kleine kind al helemaal, ik had tranen in mijn ogen van het lachen...Ook toen Tracy Morgan in de auto Knock Knock speelde....
Verhaal is wel dunnetjes, maar vond het zeker een grappige film.
Minimaal een drie hoort hij te krijgen.
Clubber Lang
Natuurlijk is dat best wel vroeg omdat de film dan nog iets van een uur te gaan heeft. Maar als iemand een enorme hekel aan een film heeft en totaal geen zin meer heeft om de rest te bekijken (waarom zou je je zelf verder kwellen door naar een film te kijken die je totaal niet aanstaat) dan kan ik het me voorstellen dat iemand stemt voordat hij de hele film al gezien heeft. Ik heb dan ook geen bezwaar tegen dat dit soort stemmen.
En dan toch al stemmen ?
?
?
Een film na 10 minuten uitzetten en dan een punt geven vind ik veel te vroeg. Iemand die de film uitzet na ongeveer 30 minuten en dan een punt geef heb ik geen moeite mee. Maar het is natuurlijk altijd het beste om pas een punt te geven nadat je de hele film hebt gezien.
Jawat
Wat is die Tracy Morgan een vreselijk irritante vent om naar te kijken. Hou totaal niet van zijn humor. De meningen zullen wel verdeeld zijn, maar nee ik kijk echt nooit mer een film met Morgan erin, tenzij het een klein bij rolletje is.
IK wou hem eerst 1,5 geven, maar Sean William Scott verdient dat halve puntje erbij.
TroubleSome
Te serieus, aan de andere kant te flauw.
Geen combinatie.
Overigens wel vermakelijk, alleen te veel richting comedie.
Erbe
Een gemiddelde film met af en toe leuke momenten.
Moest om het laatste wel hard lachen dat die vent nog in de zak zat...
Chief
Had er meer van verwacht....Viel me eigenlijk behoorlijk tegen.
Mijn vriendin is er bij in slaap gevallen....
choller
vond m wel leuk ....simpel ,maar dat had ik alverwacht
sean william maakte het grappig,heb toch echt wel om m gelachen!! +1
berrydrum
wat een onzin dat ie zo laag krijgt, comedy was goed, actie was goed, zelfs gelachen om tracy morgan en ik zie soms bekende tege komen van andere films, zoals jason lee (my name is earl) en die van euro trip, ik vond het alles hebben wat een film hoort te hebben maar goed
hero88
Bruce Willis zorgde voor de aktie m Tracy Morgan sean william lekkere humor al vond ik sean beter dan tracy leuk filmpje maar hoef uhm de komende paar jaar niet meer te zien..,
Niet heel erg sterk, komt vooral omdat het plot niet grappig genoeg is en de film 20 minuten te lang duurt. Dit zorgt voor enkele saaie momenten richting het einde, waarbij de langdradigheid de film behoorlijk nekt. Daarbij is Morgan ook nog is een vervelend typetje.
Positief is Willis, zoals gewoonlijk kan hij weinig verkeerd doen. Ook William Scott heeft een erg leuke rol en zorgt wat mij betreft voor een aantal hoogtepunten.
Overigens is dat niet genoeg om deze te lange film te redden.
bigwillem
geniaal grappige film , van te voren verwachte ik niet zo veel van bruce in een comedy maar deze 2 acteurs voelden mekaar perfect aan.
en Sean william Scott maakte het helemaal af met de scene in de auto.
Echte aanrader Big willem zegt Kijken !!!
Dragoontje
Ik vind het een leuke film! leuke grappen erin en sean W scott speelt een gruwelijk bijrolletje! Lekker om weg te kijken voor een avondje komedie met een beetje actie!
SaNDuTjE
Leuke rollen van Willis en William Scott. Voor de rest erg doorsnee, soms te flauw en een flinterdun verhaal. Tel daar de te lange duur bij op dan kom ik op een 2,5*
Minotaures
Niet een al te briljante koppel, Willis en Morgan maar wel vermakelijk.
Verhaal was compleet zot (possitief bedoeld), dus het hoeft niet serieus genomen te worden. Aardige personages, acteren was wel oke en de grappen tussen die 2 kwamen leuk tussendoor.
Een aantal leuke scène's waren het idiote gehoorwijze van Morgan, de wijkachtervolging met fiets en auto en af en toe Morgan's belachelijk opdringerige blik.
Actie zat er in, maar de meeste was toch bij het einde. Nog een leuke bijvoeging was de idiote rol van Sean William.
Ik denk dat de Bruce Willis fans dit enigszins kunnen waarderen.
armand 1
Deze film viel hard tegen ik had van Bruce Willis beter verwacht.
Saaimen
Hele flauwe komedie, Bruce Willis niet waardig vond ik!! Tracy Morgan is ook wel de slechtste acteur die ik in tijden heb gezien, hoe gemaakt grappig wil je echt zijn, vreselijk!
Lotusflower
Waardeloos inderdaad, maar het schijnt te mogen hier.
Waar kom jij vandaan dan dat het niet mag?
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Gezien op een enorme hoogte, in een vliegtuig, terwijl ik me op z'n minst gezegd niet helemaal top voelde...
Een buddy-film, dat was lang geleden. Dat zijn meestal wel sympathieke films. Helaas kan Bruce werkelijk niets met zijn rol; hij kan niet cool zijn, hij is te oud voor de échte actie, hij is niet grappig - hij is niets meer dan de aangever van Tracy Morgan, de Frans van Dusschoten van Hollywood. Een automatische piloot om maar in de vliegtuigtermen te blijven.
Heb bij vlagen toch wel moeten lachen, my quilty pleasure, Tracy doet het wat dat betreft zo nu en dan best goed. Ik was bang dat de "boeven" zich veel te serieus zouden nemen. Gelukkig viel dat mee, al waren het duidelijk de slechtste scenes van de film.
Ik denk niet dat ze het o-zo-populaire buddy-ding uit de jaren '80 met deze film hebben opgewarmd.
En Seann William Scott komt met z'n American Pie grappen van 10 jaar geleden opzetten...
dikdiver
dit filmpje is het niveau van Tracy Morgan, heel slecht.
na hudson hawk, toch weer een hele slechte flauwe, niet leuke, film van Willis, moet voor de poen gegaan zijn.
jammer
The Goss
Oei, Ai, Auw. Dit deed pijn aan mijn filmhart.
Wat is die Tracy Morgan ongelofelijk onleuk de hele film. Daarbij is het plot ook ontzettend ruk en kan Bruce, die toch hoog staat bij mij, deze film absoluut niet redden.
1* omdat ik de 0.5* bewaar voor nog groter baggerwerk.

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

Man on a Ledge
Misdaad / Thriller, 2012

16 Blocks
Actie / Drama, 2006
new york citymoney launderingdochterpolitiegeheim agentlocked in trunk of carbaseball card bruiloftpolitie agentduringcreditsstinger