• 9.374.845 stemmen

Geregisseerd door: Tennyson Bardwell

Met onder meer: Tim Daly, Zoe Saldana en Tom Arnold

Gesproken taal: Engels, Frans en Tsjechisch

Plot The Skeptic

Na de mysterieuze dood van zijn tante verhuist de advocaat Bryan Becket naar haar grote huis in Victoriaanse stijl. Sceptisch als hij is, zet hij de vreemde ongelukken die gebeuren, telkens weer van zich af. Maar dan worden de gebeurtenissen een stuk persoonlijker; hij hoort 's nachts gefluister en ziet verschijningen in het donker. Langzaam maar zeker komt de waarheid boven water.

Bryan Becket

Robin Becket

Father Wymond

Deputy Lura

Young Bryan Becket

Courtroom Witness

avatar van Zinema

Allegaartje.

Een beetje van dit en een beetje van dat en een totaal verdwaalde Arnold.

Een aantal zijplotjes worden amper uitgewerkt maar er is wel sprake van enige sfeer. Ook zijn de acteerprestaties niet zo heel best, inclusief een paar onbedoeld hilarische scenes. Men tracht het over allerlei boegen te gooien maar niets werkt uiteindelijk. Dat hier veel meer had ingezeten moge duidelijk zijn, maar het eind waarbij de boze geest van mams het wint en het misschien wel gaat goedmaken met de hoofdpersoon (het picknick-kleedje ligt al klaar onder de boom), maakt het een beetje goed.

Verder blijft alles behoorlijk aan de oppervlakte, alle goede bedoelingen van de makers ten spijt. E.e.a. baart weinig opzien binnen het genre, maar is wel onderhoudend.

Gemiddeld.

avatar van 606

mvdb1982 schreef:

Zéér goede film en inderdaad het einde... ik weet het niet...

Ik ook niet is hij of niet ?

Verders spannend en een redelijk verhaal

Acteren was ook goed.