• 9.376.931 stemmen

The Twilight Saga: New Moon (2009)

Mystery / Thriller | 130 minuten

Genre: Mystery / Thriller

Geregisseerd door: Chris Weitz

Met onder meer: Kristen Stewart, Robert Pattinson en Taylor Lautner

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 19 november 2009

Plot The Twilight Saga: New Moon

"Forbidden to remember. Terrified to forget."

Nadat Bella herstelt van een vampieraanval, die haar bijna van het leven beroofde, viert ze haar verjaardag bij Edward en zijn familie. Een ongelukje zorgt er echter voor dat Bella begint te bloeden, iets wat voor de familie van Edward onverdraaglijk is, aangezien hun dorst naar het bloed van Bella iets is wat er altijd zal blijven. Edward en zijn familie besluiten Bella hierdoor alleen te laten in deze periode, iets wat beter voor iedereen lijkt te zijn. De eerst diepbedroefde Bella vindt troost bij Jacob Black, waar ze een vriendschap mee opbouwt. Het lijkt allemaal weer beter te gaan, maar Bella weet niet dat er hierdoor alleen maar nieuwe gevaren op de loer komen te liggen...

avatar van Onweersvlieg

Onweersvlieg

Oooh ik kan niet wachten!

avatar van Theodora

Theodora

Onweersvlieg schreef:

Oooh ik kan niet wachten!

MEEE TOOOO!!

avatar van Missygirl9192

Missygirl9192

Volgens mij wordt deze film zoooo veel beter en spannender dan de eerste film! Ik kan ook echt niet wachten!!!!

avatar van benthe

benthe

Ooh het duurt nog zo lang en ik wil hem zien! Heb alle trailers al gekeken, ziet er veel belovend uit!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Deel 1 was opzich wel aardig, ben benieuwd of ze de lijn goed doortrekken.

men ik kan echt niet wachten. de trailer maakt mij super nieuwschierig. en twilight was zo vet. nog een paar maandjes.

marlijn

aaah waarom duurt t nog redelijk lang 1iemand heeft een 5 er neer gezet terwijl die er niet eens nog is

Roos-_- schreef:

Deze trailer ziet er ook veel belovend uit :

YouTube - NEW MOON trailer #3 - (final cut)

niet de officiele 2e trailer, maar wel officiele stukjes

vet vet

avatar van WendyS

WendyS

zo lang nog.. de eerste vond ik zeer goede film

idd lang, nog minstens 3maanden :O

avatar van jirachi03

jirachi03

Ik verwacht er weinig van .

Maar misschien wordt deze toch leuker dan 1 ,die ik helemaal niets vond.

avatar van Laoslander

Laoslander

was die eerste film nog geen rommel genoeg?? moet hier dan ook nog is een vervolg op komen???

avatar van ALMILA

ALMILA

Theodora schreef:

MEEE TOOOO!!

MEEE 3333333333333

rommel of niet

er zijn zoveel fans..dus natuurlijk komt er een vervolg dat is toch logisch????

ennuh ik was wel groot fan van de 1e film, ik vond hem geweldig !

Robert vond ik geweldig als Edward !!

en de chemie tussen Robert en Kirsten was geweldig!

Ik hoop dat Kirsten zich nog wat meer ontwikkeld want ik denk dat ze beter kan.

En Jacob verslaat qua uiterlijk zo edward van de 1e plaats !

maar Jacob gedraagt zich te veel als een verliefde puber in new moon,

Edward is meer volwassen nja normaal gesproken haha

avatar van misterwhite

misterwhite

Ze zijn al aan Eclipse bezig, ik vind het 1 van de mindere boeken dus ik ben benieuwd wat het gaat geven. Bij deze film denk ik dat er meer tevreden mensen gaan zijn.

avatar van joyc_e

joyc_e

Laoslander schreef:

En dan zijn er nog twee delen te gaan! Ik kan me er alleen maar op verheugen, maar goed dat verschilt natuurlijk per persoon.

avatar van Vofadone

Vofadone

joyc_e schreef:

Klopt, ik weet nu al wel dat de film zo rond de 0.5 - 2 gaat scoren voor mij, gezien twilight zelf rommel 1e klas was.

avatar van xHIHIx

xHIHIx

die film moet

zoooo cool zijn

ik kan echt nie wachten

de eerste was al zoo mooii

avatar van Zinema

Je mag niet stemmen als je een film niet gezien hebt.. Verwijder je je stem weer?

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

Dat klopt, stem verwijderd.

avatar van Seifer

Seifer

Jacob Black? Laat me raden... een weerwolf?

avatar van AHWA

AHWA

Die nieuwe trailer is veel beter dan de teasers tot dusver. Ik kijk er nog naar uit ook. Sfeertje alweer goed neergezet, net als in deel 1. Binnenkort maar weer eens kijken

avatar van Lovebreeze

Lovebreeze

Seifer schreef:
Jacob Black? Laat me raden... een weerwolf?

euhm

technisch gezien niet nee maar je moet de andere films zien daarvoor

avatar van Mlis

Mlis

Vofadone schreef:

Dat is een mening, maar bij Twilight was het budget veel lager dan bij New Moon.

Dus neem ik aan dat de kwaliteit van de film beter word.

En Twilight is het minst spannende boek, althans voor mij.

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

Ik kan niet wachten.De trailers zien er veelbelovend uit,er komt meer actie in,en ik zie er naar uit om Bella's depressieve periode te zien.

Het meest kijk ik uit naar Breaking Dawn,maar dat duurt nog wel even

avatar van rick1313

rick1313

woooow, it looks amazing. i can´t wait to see it with my girlfriend. yeahhhhhhhhh GREAT GREAT GREAAAAT:D:D:D:D:D

avatar van jirachi03

jirachi03

Ja moet niet té veel verwachten van films dan kan je kijk erop meestal alleen naar onder gaan.

Trouwens het beeld wat je krijgt van het boek , komt vaak niet overeen met de film.

De echte beelden vormen niet je ideale beeld van het verhaal. Dus ik lees nooit de boeken en kijk altijd alleen de films. (algemeen gesproken).

Trouwens je kan ook eerst de film bekijken en hem extreem goed vinden en daarna het boek lezen en die nog beter vinden . Weet niet of het klopt ,maar het kan wel lijkt me.