• 9.380.004 stemmen

Gesproken taal: Duits, Tsjechisch en Engels

Releasedatum: 9 juli 2009

Plot Brüno

"Borat was so 2006"

Brüno (Sacha Baron Cohen) is een flamboyante homoseksuele mode-verslaggever uit Oostenrijk. Hij gaat op reis van Oostenrijk naar Amerika en probeert hier homofobe Amerikanen te ontmaskeren. In Amerika weet Brüno door te dringen tot verschillende mode-hotspots en ontmoet hij veel verschillende mensen. Hij weet zijn "slachtoffers" vaak in een ongemakkelijke positie te brengen door te zinspelen op homoseksuele relaties.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Mexican Gardener #1

Zichzelf - 'Dove of Peace'

avatar van Murphyus

Murphyus

leidsehoodie schreef:

Ik vind jou avatar anders ook erg gewaagd

Dat is een afgesproken kijkwijzer-afbeelding. Ik vind daar toch echt niks gewaagd aan.

Ik moet de film nog zien. Vele zeggen dat Borat beter is. Will see.

avatar van Jasper72

Jasper72

Echt wel bij vlagen een heel grappige film. Heerlijk hoe met alles de zeik wordt genomen.

avatar van clockwork72

clockwork72

Een laag gemiddelde bij deze film. En zo hoort het ook.

avatar van Tazke

Tazke

Lang niet zo goed als Borat, maar zeker leuk om te kijken. Sasha is weer geweldig. Hoe krijgt die man het toch voor elkaar. Af en toe iets over de top!

avatar van willemse81

willemse81

Misschien had ik iets te hoge verwachtingen van deze film en ach, ook bij Ali G en Borat waren er stukken die ik niet grappig vond, maar bij deze film heb ik misschien één keer (zachtjes) gelachen. De rest was meer van het "Gatverdamme", "Oh, waarom!?!" en "Ik was gelukkiger geweest als ik dat niet had gezien!"... Voor die ene halve lach: ene halve *.

avatar van leidsehoodie

leidsehoodie

Wat een preuts commentaar bij deze film zeg.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Heeft er totaal niets mee te maken.

Het is je humor of niet...

avatar van SITH_LORD

SITH_LORD

Deze film heb ik mij nog niet aan gewaagd (die andere 2 wel)

Wilde eerst even wat recenties lezen. De meningen lopen nogal uiteen. Normaal gesproken heb ik niks met dat 'overdreven' nichterige gedoe. Gerard Joling vind ik dus absoluut niks maar "Jack" uit Will & Grace vind ik wel erg grappig.

wel of niet zien deze film? Wie kan mij een goed argument geven?

avatar van Remi

Remi

Geef 't een kans, je kan 'm altijd nog uitzetten.

avatar van ansjovis

ansjovis

Niet leuk deze film. De grappen zijn te flauw, en lijken te ingestudeerd en geacteerd. Alleen het laatste deel van deze bizar korte (1 uur 15 minuten) film was nog enigszins vermakelijk.

avatar van ehvlange

ehvlange

Hilarische momenten, wel vaak over the top, maar dat kan bij Cohen.. 3,5 ster

avatar van TheStick16

TheStick16

domuslucis schreef:

Flauw en vulgair. Cohen heeft zich m.i. aan dit onderwerp vertild.

Mee eens

Vond de 'verhaallijn' trouwens niet bijster interessant. Film kon me ook niet boeien.

1.5

avatar van jorisr

jorisr

Geniale film, ik heb me kapot gelachen bij sommige stukken zoals
dat hij "milly, from milly and vanille" oproept. zoals hij hem zoent en verder. en bij het leger dat hij de tent inwil omdat een beer zijn kleren heeft

geweldig!! 5,0*

avatar van SolidKevin

SolidKevin

Na 30 minuten afgezed. Wat een bagger film.

avatar van clockwork72

clockwork72

Het was inderdaad niet al te best nee kevin.

avatar van Culpa

Culpa

Half afgekeken. Zonde van mijn tijd. Overdreven gay gedoe. Hou je ervan, dan is dit helemaal jou film. Next!

avatar van donkied

donkied

zeer matige vertoning Van Cohen

avatar van movie acteurs

movie acteurs

SolidKevin schreef:

Na 30 minuten afgezed.

Zucht ......en dan toch een ster geven.

avatar van dennis7808

dennis7808

Echt regelrechte onzin.. Borat was leuk, maar dit slaat werkelijk nergens op.. ! Klote film..

avatar van wingstone

wingstone

Genieten van deze film is een groot woord, ik heb er echter wel erg om gelachen.

Helaas heeft de film ook mindere momenten heeft, Bruno heeft net als Borat, hoewel in mindere maten, zeker zijn charmes en denk dan ook dat iedereen die Borat gezien heeft zich ook wel zal vermaken met Bruno.

avatar van Gardenia

Gardenia

heb me om de 5minuten terug op men stoel moeten hijsen van het lachen!

dat het over the top gaat is net de humor! snap niet dat mensen erover klagen. als je met homo's de spot gaat drijven moet je dat niet doen op een preutse manier...

geweldige humor en mijn 4 sterren zeker waard!

avatar van maurice74

maurice74

Als je 2 minuten ziet, dan heb je de hele film gezien. Die gast verzint een typetje en denkt daarmee een film te hebben. Geen goede grappen, niets.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Beetje apart detail is dat de naam Bruno zonder Umlaut moet worden gespeld omdat je het uitspreekt als Broeno. De puntjes op de U zijn dus verkeerd.

Maar het zij ze vergeven...

Inderdaad, niet zo goed als Borat en een stuk gemaakter. Maar er zitten echt een paar hilarische scenes in, vooral met die waarzegger. Ik vraag me nog steeds af of dat stukje met die zgn Jerry Springer show nou echt was of dat dat ook in scene was gezet..

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Deleted scéne met La Toya Jackson. ''Schwarzberry''

avatar van jumperjack

jumperjack

Het begin is leuk, daarna flauw en afgezaagd.

avatar van scorepio

scorepio

Vond de film eigenlijk als geheel niet echt geslaagd. Maar toch heb ik met sommige scenes hard moeten lachen.

Helaas redden een paar scenes de film niet.

Sommige stukken zijn ook wel op het randje van het aanvaardbare. Gelukkig ben ik vrij ruimdenkend.

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Op een gegeven moment wist ik het wel en verlangde ik naar het einde. Zat op een gegeven moment te gapen. De energie piek in de film is in het begin en daarna ebt het volledig weg. Tja....wat zal ik zeggen?

avatar van AHWA

AHWA

Veel minder leuk dan Borat. De vele flauwe en mislukte grappen overschaduwen de echt goeie grappen. Schrijnend is het af en toe wel, vooral tijdens de interviews met de ouders voor de fotoshoot met hun kinderen, kon ik m'n oren niet geloven.

Bruno z'n accent is al irritant en veel minder leuk dan Borat, ook veel minder quotable. Er zaten wel een paar leuke oneliners tussen, maar veel niet. Dat hele gedoe met dat zwarte kindje vond ik ook niet leuk.

Wat dan wel leuk was. De talkshow, de legeropleiding, en het openingsnummer van Scooter , en de montage van z'n vrijpartijen met Diesel.

avatar van Avitas Sibannac

Avitas Sibannac

Redelijk vermakelijke 'film' en iets beter dan Borat.

Zwaar over the top en in feite compleet belachelijk maar heb om het merendeel van de sketches wel kunnen lachen.

Ongetwijfeld zijn er zaken in scène gezet maar dan nog moet je héél veel lef hebben om iets als dit te maken.

Moet je eens gezien hebben maar ik zal hem hoogstwaarschijnlijk geen tweede keer zien.

3 *