Brüno (2009)
Gesproken taal: Duits, Tsjechisch en Engels
Releasedatum: 9 juli 2009
Plot Brüno
"Borat was so 2006"
Brüno (Sacha Baron Cohen) is een flamboyante homoseksuele mode-verslaggever uit Oostenrijk. Hij gaat op reis van Oostenrijk naar Amerika en probeert hier homofobe Amerikanen te ontmaskeren. In Amerika weet Brüno door te dringen tot verschillende mode-hotspots en ontmoet hij veel verschillende mensen. Hij weet zijn "slachtoffers" vaak in een ongemakkelijke positie te brengen door te zinspelen op homoseksuele relaties.
Brüno
Mexican Gardener #4
Mexican Gardener #5
Zichzelf - 'Dove of Peace'
Nomak
Ik kan me niet voorstellen dat dit niet afgesproken was met Eminem.
Voor hetzelfde geld gaat het mis en ramt Eminem hem daar helemaal in elkaar.
Ach ja, ik zie er zowiezo de humor niet van in.
Edwin Pindahaai
Neuh, niet echt eigenlijk...
Nou goed, dat ziet dan niet iedereen.
Net alsof Eminem zo stil blijft zitten als het niet afgesproken is.
Edwin Pindahaai
Feit is dat ik één van de weinig schijn te zijn die het goed zag. Kom maar met die props. Zoals jullie weten hou ik enorm van props.
deTuinman
zegt meer over de intelligentie van de gelovigen
Dat ie Pamela Anderson ging ontvoeren in Borat was ook niet afgesproken. Maar die 2 kenden elkaar al wel van tevoren.
Geloof je het zelf? come on..
TomaskeX
Borat lijkt me een slecht film... Maar Bruno lijkt me echt HILARISCH kijk de trailer... Lol ga hem zeker kijken als ie uit is
Seifer
Ik vraag af of dit een film is dat in scene is gezet, of een film is waar mensen het totaal niet door hebben dat er gefilmd worden.
net als borat en net als de tvshows is het grotendeels gewoon in scene gezet
Dead01
- 1977 stemmen
net als borat en net als de tvshows is het grotendeels gewoon in scene gezet
Maar komt dan toch goed over als of het gewoon gefilmd is, zeker bij borat waar hij net in amerika is geland.
MerLiNiuM
kan niet wachten. top komedie!!! zonder dat ik hem gezien heb kan ik dat nu al zeggen.
LeevanCleef
Moest echt lachen bij het lied aan het einde, met Bono, Sting, Elton John, Snoop Dogg (yo Bruno where're the bitches?) en Slash!
timbo_
Echt met afstand de slechtste trailer die ik ooit in de bios heb gezien. Als dit al de hoogtepunten waren moet het wel bijna een marteling zijn om deze film in zijn geheel te kijken.
MovieHolic
Dit lijkt me een gruwelijk gave film. Borat en Ali G waren ook geweldig dus dit beloofd wat
Juud
Deze film moet en zal ik gaan zien!
Die Borat-humor blijft altijd leuk.
funland
Sacha Baron Cohen heeft altijd geweldige humor!
Ali G, Borat en hopelijk doet hij het nu wéér met Brüno
Can't wait to see it
deTuinman
Borat was nog een 'mannelijk' simpel persoon waar zowat iedereen zich bij kon inleven, maar dit gaat floppen.
Reservoir Dogs
Forget about it!
Horrorfreak12
OMG wat voor schaamte gaat dit wel niet brengen om dan weer eens goed het steriotype van homo's te gaan uitbrengen -_-' deze film hadden ze beter niet gemaakt naar mijn mening
MerLiNiuM
verstand op nul en kijken. je moet er wel van houden van die flauwe humor. sorry voor de stem was voor een andere film bedoeld.
Horrorfreak12
wegens de dood van Miquel Jackson word de film wat aangepast omdat er in de film een scene zit waar ze hem belachelijk maakte.
Bart Simpson
En over een paar maanden, wanneer alles vergeten is, stoppen die scene gezellig als extra'tje op de dvd om er toch nog aan te verdienen

Binnenkort in de bioscoop: horrorfilm 'Scream 7' te zien in IMAX

Der Baader Meinhof Komplex
Drama / Misdaad, 2008

American Movie
Documentaire, 1999
drag queenhomofobieberoemdheiddominatrixsatirefamesociale satiremockumentaryhollywoodtv reporterlhbtaustrian duringcreditsstingersex tapecelebrity interview homo