• 9.377.427 stemmen

Gesproken taal: Duits, Tsjechisch en Engels

Releasedatum: 9 juli 2009

Plot Brüno

"Borat was so 2006"

Brüno (Sacha Baron Cohen) is een flamboyante homoseksuele mode-verslaggever uit Oostenrijk. Hij gaat op reis van Oostenrijk naar Amerika en probeert hier homofobe Amerikanen te ontmaskeren. In Amerika weet Brüno door te dringen tot verschillende mode-hotspots en ontmoet hij veel verschillende mensen. Hij weet zijn "slachtoffers" vaak in een ongemakkelijke positie te brengen door te zinspelen op homoseksuele relaties.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Mexican Gardener #1

Mexican Gardener #2

Mexican Gardener #3

Mexican Gardener #4

Mexican Gardener #5

Zichzelf - 'Dove of Peace'

avatar van Riddick

Riddick

Lijkt mij niet dat 'alles' in scene gezet is. En ga er maar vanuit dat merendeel van de Amerikanen Bruno helemaal niet kennen. Ook al is er veel over gepraat etc.

Heb een programma gezien waar Amerikanen op straat ondervraagd werden en dan kreeg je antwoorden als: Parijs heeft 11 Eiffeltorens. In Israel is katholiek het hoofdgeloof. etc etc.. Dus ga er maar vanuit dat veel mensen die Bruno type helemaal niet kennen. Er kunnen dus zeker wel scene's tussen zitten die gewoon real zijn.

avatar van Nijmegen

Nijmegen

Borat was op het randje..

dit wordt waarschijnlijk te erg!

Film Baron Cohen toch door keuring

De Amerikaanse filmkeuring heeft de laatste film van Sacha Baron Cohen toch goedgekeurd voor jongeren onder de zeventien. Eerder maakte de filmkeuring bekend dat ze de film alleen geschikt vond voor volwassenen, om de "grove en seksuele inhoud".

Cohen speelt in zijn nieuwste film de Oostenrijkse homoseksueel Bruno. Hij wekte in bepaalde scènes de indruk dat hij seks had met een andere man en hij kroop naakt bij een nietsvermoedende jager in de tent.

De scènes zijn verwijderd, maar komen waarschijnlijk wel op de dvd. De film draait vanaf 9 juli in Nederland.

Bron: NOS

avatar van Wouter

waarom niet uncut in europa?

xxxunderworldxxx

Geslaagde trailer en foto's tot nu toe.

avatar van moRtyrIsDope

moRtyrIsDope

Edwin Pindahaai schreef:

Film Baron Cohen toch door keuring

wauw hoe zielig kan nederland zijn..

moRtyrIsDope schreef:

wauw hoe zielig kan nederland zijn..

Het ging om de Amerikaanse filmkeuring.

avatar van timburton

timburton

Riddick schreef:

Ja, deze film is ook opgenomen voordat het karakter Brüno op TV was. Toen wist sowieso niemand iets van zijn bestaan af.

avatar van gotti

Bruno was enkele jaren geleden toch al te zien in Ali G in da USAiii? De film is afgelopen jaar gedraaid volgens mij...

Dit wordt echt BNN niveau vrees ik.

wat is BNN?

avatar van gotti

Een televisie omroep in Nederland die met name programma's voor jongeren maakt...

finalman

zonder te kijken, haat ik deze film al, bweik

Borat is ook niks voor mij. Niet te geloven dat mensen zulke films grappig vinden.

Edwin Pindahaai

Tja, we kunnen niet allemaal belgenhumor hebben, Christophe.

finalman

Wat heeft dat nou mee te maken? Amerikanen, Fransen, Nederlanders, Afghanen, enz. Iedereen heeft hun eigen smaak van humor, maar films zoals Ali G, Borat, Bruno,... Is dit nou echt zo grappig? Als ik de meeste reacties op vb Borat zie, niet te geloven, maar ja, ieder hun eigen mening.

Edwin Pindahaai

Tja, je vraagt of het grappig is. Ik zou 'ja' antwoorden, maar je zegt zelf dat dit een kwestie van smaak is. Dus waarom vraag je het? Als dit je niet kan bekoren, meng je dan ook niet in de discussie. Tenzij je goed kunt onderbouwen waarom dit niet grappig is natuurlijk. Maar ook dan geldt weer: je zegt zelf dat humor een kwestie van smaak is.

avatar van Reservoir Dogs

Reservoir Dogs

Edwin Pindahaai schreef:

Dus Belgen hebben geen humor ? Dat maak jij er blijkbaar wel van...

Onderbouw dat maar eens

Edwin Pindahaai

Goed mijn bericht is inmiddels aangepast. Het woordje Belg mag hier blijkbaar niet genoemd worden. Wat is er mis met Belgen?

Reservoir Dogs schreef:

Dus Belgen hebben geen humor ? Dat maak jij er blijkbaar wel van...

Onderbouw dat maar eens

Dat maak jij ervan. Ik heb alleen gezegd dat Belgen Belgenhumor hebben. Logisch toch?

avatar van oruiz

oruiz

ja ik snap de discussie niet. Het zou raar zijn als Belgen Finse humor zouden hebben. En ga nou niet zeggen dat er geen verschil onderling is tussen de soorten humor in landen. Dit is gewoon een feit. En ik kan het weten.

avatar van voomzap

voomzap

"Bruno" heeft wel erg sterke televisie gemaakt. Zoals zijn bezoek aan een stel Amerikaanse supermacho's op het strand die nietsvermoedend stoer doen voor de camera, uiteindelijk zelfs uit de kleren gaan om hun "muscles" te tonen, totdat blijkt dat ze een optreden hebben gedaan voor "gay-television"... Youtube Link

Zolang Cohen televisie maakt waarbij taboe's worden aangepakt bij nietsvermoedende personen met vaak uiterst conservatieve geesten (Ook als Ali G heel sterk gedaan soms) kan hij op mijn sympathie rekenen. Zijn 'films' zijn van een andere strekking en zijn vooral flauw want gespeeld en niet echt.

avatar van aerts007

aerts007

For a i-pod,..sterke humor.

avatar van deTuinman

deTuinman

komop mensen, jullie weten toch ook wel dat het grotendeels allemaal in scene is gezet, ook de zogenaamde 'normale' mensen

avatar van Artemis

Artemis

Wat Bruno promotie bij de MTV movie awards

Eminem vs Bruno

Is the real slim shady about to stand up?

avatar van gotti

Is het zo erg met Eminem gesteld?

Geweldig!

avatar van Timtim

Timtim

whaha, wat hij eminem geflikt heeft. Nou, als het niet van tevoren afgesproken was dan zou ik ook kwaad worden. Je wordt daar als superster wel ff flink te kijk gezet.

hopelijk wordt deze net zo leuk als borat

avatar van AHWA

AHWA

Uiteraard is dat wel van tevoren besproken.

avatar van Timtim

Timtim

AHWA schreef:

Uiteraard is dat wel van tevoren besproken.

Dat ie Pamela Anderson ging ontvoeren in Borat was ook niet afgesproken. Maar die 2 kenden elkaar al wel van tevoren. Zal wel ongeveer hetzelfde met eminem zijn

Edwin Pindahaai

Het is toch duidelijk als kaas dat dit gespeeld wordt door Eminem.

Leland Palmer

Neuh, niet echt eigenlijk...