• 9.385.205 stemmen

Gesproken taal: Duits, Tsjechisch en Engels

Releasedatum: 9 juli 2009

Plot Brüno

"Borat was so 2006"

Brüno (Sacha Baron Cohen) is een flamboyante homoseksuele mode-verslaggever uit Oostenrijk. Hij gaat op reis van Oostenrijk naar Amerika en probeert hier homofobe Amerikanen te ontmaskeren. In Amerika weet Brüno door te dringen tot verschillende mode-hotspots en ontmoet hij veel verschillende mensen. Hij weet zijn "slachtoffers" vaak in een ongemakkelijke positie te brengen door te zinspelen op homoseksuele relaties.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Mexican Gardener #1

Mexican Gardener #2

Mexican Gardener #3

Mexican Gardener #4

Mexican Gardener #5

Zichzelf - 'Dove of Peace'

stinissen schreef:

Ieder zijn ding ik heb hele andere humor en dan nog is humor niet m'n genre.

Weet ik. Was ook niet verkeerd bedoeld hoor. Ik kon me er alleen wel goed mee vermaken, net als met Borat. Bruno is typisch een love it or hate it film.

avatar van stinissen

The Oceanic Six schreef:

Weet ik kerel

avatar van plompa

plompa

best wel gelachen maar borat is veel beter-

avatar van Queen-Bee

Queen-Bee

Nadat ik met mijn hand voor mijn voor truttig geshockeerd was door de eerste slaapkamerscène, heb ik me kapot gelachen.

Wat een lef heeft die gozer...

Het was allemaal ver over de grens... en toch heb ik hem niet uit kunnen zetten.

Veel gelikter dan Borat. Ik vond deze film beter... wat is Ali G dan eigenlijk een gewone jongen....

avatar van die hard

die hard

Schockerend, oneerbiedig tegenover mensen die de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt, respectloos enz.

Advies: NIET KIJKEN SVP

clockwork72

ik wou deze gaan kijken maar na prescies 12 minuten en 14 seconden zette ik hem af. Het sloeg totaal nergens op deze film

clockwork72 schreef:

en je stemt? zo kan ik ook nog eens 500 extra stemmen plaatsen, omdat ik 12 minuten heb gezien

clockwork72 schreef:

Gast schaam je kapot en verwijder je stem.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Tja clockwork. Ze hebben wel degelijk een standpunt en je kan misschien een kort commentaartje schrijven dat je de eerste 12 minuten slecht vind, stemmen gaat iets te ver daarin.

clockwork72

Nou maar sorry hoor. Ik had deze gedownload via een torrenztsite en ik vindt dit gewoon geen film. Een of andere idioot die probeert grappig te zijn in deze film door raar te doen en zijn *** zie je ook een paar keer in deze film. Ik had hem nog wat verder gespoeld om te kijken of er verandering in kwam maar nee. Dit is humor voor 10 jarigen die voor het minst of gerinste gaan lachen omdat je piemel zegt. Gewoon Crap dus.

avatar van The Oceanic Six

Je snapt de film dus niet. Geen schande hoor.

clockwork72

ik snap deze film wel en ik vondt het gewoon geen humor.

avatar van TimD

TimD

clockwork72 schreef:

ik snap deze film wel en ik vondt het gewoon geen humor.

Je snapte de HELE film al na precies 12 minuten en 14 seconden?!

Je hebt de film niet echt de kans gegeven.

clockwork72

Vooruit Jullie je zin. Ik ga deze film komende week nofg 1 keer opzetten dan kijk ik hem uit en dan nog een uitgbreide mening.

avatar van IcU

IcU

clockwork72 schreef:

Wat een overbodige opmerking, enkelt om 'stoer te doen' dat je films download...

Dus je vind comedies niet leuk? Jim Carry bijvoorbeeld is ook best idioot en probeert ook grappig te zijn, en met succes. 80 % van alle comedies bevatten een 'idioot' die grappig probeert te zijn.

Dit is humor voor 10 jarigen die voor het minst of geringste gaan lachen omdat je piemel zegt. Gewoon Crap dus.

Ik denk dat 10 jarigen meer dan de helft van de grappen in de film niet snapt. Maarja, dat kun je niet weten aangezien je niet eens de helft gezien hebt.

Oja, een vraagje aan Clockwork: Als ik een trailer, tv spot en een reportage kijk wat bij elkaar pak hem beet, 12 minuten aan beeldmateriaal van een film bevat, mag ik dan ook stemmen? Dan gaat mijn stemmen aantal lekker snel omhoog. Joepie!

clockwork72

Wat is er stoer aan Downloaden? ik heb niet eens gezegd dat het stoer was

Dus je vind comedies niet leuk?

Ja ik vindt comedies wel leuk maar hier kon ik gewoon totaal niet om lachen.

dat moet je zelf maar weten

@ Clockwork

Je kijkt Brüno HELEMAAL, desnoods met een vriend die van seksgrappen houdt, je blijft aandachtig kijken en je wacht tot de film helemaal afgelopen is. Alleen omdat die vent 'walgelijk' doet/eruit ziet, geef je de film na 12 minuten al een 0,5?

De genialiteit van deze film is dat net als Borat, de vent zichzelf weer even voordat als iemand anders en dat sommige ECHTE mensen erin zijn getuind en je krijgt het duidelijk te zien (waaronder Harrison Ford, kampeerders, terrorist...)

Dus ik hoop dat je na herziening je stem verhoogt of verwijdert (als blijkt dat je de film dit keer na 15 minuten alweer afzet). Dit is moderne humor, helaas 'seks-humor' (waarvan ik soms ook niet houd, hoor...) maar dit is een film waarbij iedereen zich tegenwoordig kapot van lacht. En meningen verschillen inderdaad...alleen moet je hem helemaal zien (toch heb ik het gevoel dat je het niet gaat doen... )

avatar van Raffael77

Raffael77

Zeer matig vervolg. Helemaal niet leuk behalve dat hij bij het leger mee doet dat hij zo bijdehand doet tegen die sergeant.

avatar van mrwhite

mrwhite

het eerste halfuur was nog goed te noemen de rest was zelfs niet meer grappig,en dus wil dit gewoon zeggen dat deze bruno niet kan tippen aan borat die 10 keer beter is

avatar van MehdiRSCA

MehdiRSCA

You Produce a lot of milk

clockwork72

ik ga hem nu nog een keer kijken om te kijken of hij me nu wel bavalt de ja of de nee.

avatar van The Oceanic Six

In jouw geval zou het me niet eens verbazen als je hem niet eens nog hebt gezien, nu wel gaat kijken en dan plots een ruime voldoende geeft.

Je stemgedrag staat op Gamesmeter ook al behoorlijk ter discussie dus ja...

ja maar de vorige keer zette ik hem na 12 minuten uit

avatar van The Oceanic Six

Hee daar ben je weer. En je zou Bruno nog wel op dit moment moeten zien te kijken....

clockwork72

ja hij is nu bezig en ik zit hem nu te kijken

clockwork72

ach, hij was op zich best aardig. Ik had hem ook te laag beoordeeld omdat ik slechts 12 minuten van de film had gezien. Heb wel een paar keer moeten lachen. Best aardig.

ace leader

Gast, je pm'de mij om 11:49 dat je hem ging kijken en je bent nu al klaar?

clockwork72

Nee, ik zat hem al veel eerder te kijken

avatar van The Oceanic Six

Ik geloof er nog geen flikker (om een woordspeling in dit topic te gebruiken) van dat je hem hebt gezien.

Inhoudelijks heb je nooit over films te melden die je zwaar afkraakt. Maar goed, ik neem je sowieso niet serieus in je beoordelingen. Het slaat gewoon nergens op.

moet jij maar weten