Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Jackie Chan, Chris Tucker en Roselyn Sánchez
Gesproken taal: Kantonees, Engels en Mandarijn
Releasedatum: 11 oktober 2001
Plot Rush Hour 2
"Get ready for a second Rush!"
De film gaat verder waar deel 1 ophield: Detective James Carter reist naar Hong Kong met zijn nieuwe vriend, detective Lee. Daar raken ze in een strijd verwikkeld met Chineze criminelen, en komen ze zo zelfs weer terug in Amerika terecht.
Yan Naing Lee
Captain Chin
Receptionist
Girl in Car
leverafronny
Had er meer van verwacht. Heb wel ontzettend weinig gelachen voor een komedie en de meeste actiescènes konden me niet echt boeien. Maar toch heb ik me niet echt verveeld en iets in me zegt dat ik deze film goed vind...
Don piedro
Vond hem wel leuk maar hij kan lang niet tippen aan de 1e Rush hour maar dat is meestal met een vervolgfilm
Nieke
4*, alleen al voor de bloopers in grote mate.
'He ain't gonna be in Rush Hour 3'
savi_7
Rush hour 3 komt eraan Chan&Tucker weer samen.
en nog een paar leuke weetjes over de film
The Makers of the Rush Hour-Trilogy are actually considering shooting Part 3 and 4 back to back.
Due to good friendship between Jackie Chan and Steven Seagal, Seagal was first offered the part as the main villain.
mischien ook nog un deel 4 super he!!!
FillumGek
Ik vond hem even goed als deel 1. Weer veel humor van Tucker en de actie is ook weer goed gedaan. Kan niet wachten op deel 3 volgend jaar
TheRisingSun
Nog leuker dan zijn voorganger vond ik. De grote bek en grappige opmerkingen van Tucker zijn weer in ruime mate aanwezig en Chan is wederom zeer goed op dreef! De bloopers op het einde waren, net als bij 1 trouwens, echt hilarisch!
Btw: (Gaat over een stukje bij de bloopers)Als Tucker en Chan in het vliegtuig zitten,dan moet Tucker iets zeggen van gefilte vis. Was dit in het Nederlands bedoeld of....?
3,5 ster
Linn
Jackie chan is the bomb! Wat een geweldige film zeg!!! heb echt gelachen dat accent van Chan blijft geweldig
Vermakelijke film. De film is vooral vermakelijk door de geweldige Tucker. 3,5*
Linn
ik vond tucker ( net als in deel 1) in het begin een beetje irritant, gewoon te druk ..later in de film ging het wel...Geweldig als Tucker karaoke zingt voor de chinezen!!!
Naomi Watts
Tucker is een love/hate geval. Ik ben helemaal gek van hem, dat ADHD achtige gedrag van hem, gillende keukenmeid Tucker is geweldig.
Linn
Ben ik met je eens Naomi Watts...Maar ik ben hem gedurende de twee films zeker wel gaan waarderen!
Naomi Watts
Probeer Money Talks eens daar is hij op zijn best. Zijn kleine rol in The Fifth Element is ook erg hilarisch.
Leno
Slappe film met een zichzelf wel erg leuk vindende Tucker. De grappen zijn niet geslaagd en de actie is nauwelijks opzienbarend. Het verhaal is belachelijk en bevat de nodige gaten. De film duurt kort en de badgirl is geinig, daarom nog 2*.
Linn
Dankje wel voor de tip Naomi Watts...Ik zal ze zeker eens snel gaan bekijken
brielen
Eenvoudig verhaal wat je zo vergeten bent. Toch een waardige opvolger van het eerste deel.
Voor mij een 3.
otherfool
Een streepje minder dan deel 1, maar nog steeds genoeg vermaak. Chan kan haast niet fout doen en Tucker is te tolereren in deze leuke komedie. 3* derhalve.
Naomi Watts
Maar weer eensh erzien, er gstandaard filmpje allemaal maar Tucker maakt het gewoon geweldig. Zonder Tucker was dit een heel mager filmpje geweest. Tucker bewijst maar weer eens dat hij mij keer op keer aan het lachen kan maken, ook al ken ik de grappen zo goed als mijn broekzak. Beoordeling blijft staan.
jackie chan
top film.
Ik weet dat mensen deel 1 beter vonden maar deze is meer Chinees. meer oosterse humor en de aktie ook.
maarja jackie doet dat expres ivm hij in Hong Kong zonder problemen bijna overal kan filmen, naakt door de straten van Hong Kong rennen mog gelijk, in Hollywood moet je het huren enzovoort.
en er komt een deel 3!!!! zal ook wel wat in HK worden opgenomen en in zuidafrika dacht ik
voTe_BoT
Laatst weer gezien. Blijft lache deze film !!
Oja, en die bloopers op het eind zijn ook hilarich. 4****
In 2007 komt ook Rush Hour 3 uit... Ben benieuwd!!
Lola3
Veel beter dan Rush hour1, veel beter verhaal en ook NOG betere humor en die bloopers waren inderdaad niet te doen!!!
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Die Chris Tucker werkt toch wel op mijn lachspieren, hoor.
Jacky Chan en Chris Tucker zijn goed op elkaar ingespeeld, wat leidt tot komische momenten.
3,5 *
film_kaza
ik vond hem erg leuk en grappig. ik ken deel 1 niet, dat vind ik wel jammer.
Stallion
Geweldige film. Chan en Tucker vormen een goed duo. Chan altijd met zijn rare en onvverwachte dingen en Tucker altijd met zijn dansjes en teksten. 4 sterren
lowhusky
iets minder geinig dan deel 1, maar weer een sterk verhaal
generalni
toffe film, beter dan deel 1.
schijnt dat de derde deel volgend jaar komt?
tukkerstein
Echt stukken slechter dan het eerste deel,maar toch wat spanning. Rush Hour 1 was echt geweldig. 2,5*
samsun_55
Rush Hour 3 ..!!
Hoofdrollen zijn uiteraard weer voor Jackie Chan en Chris Tucker..
Ik kijk er zeker naar uit!!!!!!!!!!!
b.t.w. wie is nou de badguy Vinnie Jones of Jean-claude van damme ..
Maar ja ik hoop dat hij zo goed is als deel 1, 2
Ik ben pas lid op deze site daarom dat ik nu pas stem op
Rush Hour 2. Ik heb hem al meer dan 10 x gezien en zou hem zeker nog een 10 x kijken.
Hij verveelt absoluut niet een dikke 4* heeft hij zeker verdiend!!
Mirko23
Laatst weer gezien. Blijft lache deze film !!
Oja, en die bloopers op het eind zijn ook hilarich. 4****
In 2007 komt ook Rush Hour 3 uit... Ben benieuwd!!
wanneer komt rush hour 3

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'