Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Jackie Chan, Chris Tucker en Roselyn Sánchez
Gesproken taal: Kantonees, Engels en Mandarijn
Releasedatum: 11 oktober 2001
Plot Rush Hour 2
"Get ready for a second Rush!"
De film gaat verder waar deel 1 ophield: Detective James Carter reist naar Hong Kong met zijn nieuwe vriend, detective Lee. Daar raken ze in een strijd verwikkeld met Chineze criminelen, en komen ze zo zelfs weer terug in Amerika terecht.
Yan Naing Lee
Captain Chin
Receptionist
Girl in Car
Jordy
Ik vond deel 1 al erg vermakelijk, en dit is eigenlijk meer van hetzelfde. Voor een goed verhaal hoef je (net als bij deel 1) niet naar deze film, maar ik vond de samenwerking tussen Chan en Tucker een tikkeltje beter dan in deel 1, de grappen nét iets leuker en de gevechten (mede dankzij het vrouwtje uit Crouching Tiger) iets mooier. Vond hem dus net een stukje beter dan deel 1, al hou ik het hier ook op 3 en een halve ster, gewoon een erg vermakelijke actie/komedie.
jackie
Ik vind Rush Hour 2 veel leuker dan het eerste deel.
Chan en Tucker hebben veel leuker samenspel en het is leuker uitgewerkt.
Ziyi Zhang speelt er een mooie rol in.
You_bastard
Inderdaad de combinatie Jackie met Chris was gewoon heel goed en de grappen waren hilarisch (ook de bloopers trouwens)
Jordy
okee deze notering in de top100 vind ik ook weer een beetje overdreven...
Even wachten tot de vaste kern deze film gezien heeft. Waardering zal alleen maar naar beneden gaan denk ik...
Wolkenmeter
Ik vond er eigenlijk maar weinig aan. Wel enkele geslaagde grappen en een redelijke vaart, maar meer dan twee sterren verdient hij daarvoor volgens mij niet.
dttom
Ik heb erg genoten, actie zoals altijd erg goed en deze had wat meer humor. Ook lekker tempo.
kbautr
Leuke film. Zeker geen slap vervolg. De aktiescenes zijn wel erg leuk, alleen zou ik graag weer de wat meer gedurfde en originele stunts van mister Chan zien, zoals die in andere films deed. Tucker blijft een druktemaker maar is niet vervelend. Daarnaast vond ik de grappen weer lekker gezellig, en niet te flauw. En de bloopers op het eind blijven natuurlijk geweldig. Gewoon een lekkere actie/komedie.
Groetjes Kbautr Bart
neo
leuke film met veel humor en coole gevechten.bij de bloopers vond ik die met de tucker's telefoon die afgaat het leukst.
Obiwannes
Wanner stopt Jackie Chan eindelijk met acteren, hij bakt er weer eens niets van. Ik ga op tv binnenkort de 1ste bekijken. Maar ik ergerde mij dood aan deze film. Omdat de grappen best nog te doen waren. 2*
jackie
Ik hoop dat hij nog veel leuke films maakt !!
want hij is helemaal te gek !!
NEE NEE
Komaan Jackie ga op PENSIOEN, PENSIOEN!!!! (liefst nu direkt)
Obiwannes
Wel ik zal zeggen dat ze me met moeite de filmzaal in kregen, ik had geen andere keuze dan deze film.
dttom
heheh ik wist niet dat jackie films maakt vanwege zijn acteertalent
Ik heb geen hekel aan Jackie Chan, maar ik vind 'm niet zo goed. Ik vind dat Jet Li mooiere bewegingen maakt enzo. Bij Jackie Chan ziet 't er soms zelfs wat houterig uit. Jammer dat Jet Li niet in betere films speelt..
Ryan
Gewoon een vermakelijke film, niets meer niets minder.Lekker onderuit op de bank en kijken maar
Vond hem ook wel aardig vermakelijk. Niet beter dan deel 1. Wel weer erg flauw (hou daar persoonlijk niet zo van) 2,5*
Sjaak
Een goed vervolg op het eerste deel. Niets meer en niets minder.
Cornholio
De fim was echte top klasse en dat kun je niet ontkennen, Jackie Chan is de beste martial artist van deze tijd, niemand kan aan hem tippen.
herman78
Hij heeft wel humor, maar Rush Hour 2 was dus echt *geen* goede film. Er zijn wel leukere Jackie Chan films naar mijn smaak, zoals Who Am I?, Rumble In The Bronx (mijn kennismaking met Chan) en zelfs Shanghai Noon. Ook leuk zijn de wat oudere films met Chan zoals Police Story en Project A.
Tegenwoordig vind ik hem niet zo sterk meer als 'martial arts'-figuur. Het feit dat ie films maakt met mensen als Chris Tucker zegt wel genoeg, denk ik. Ik schat Jet Li nu hoger in (zie ook Kiss Of The Dragon).
Danté
Ik vind dat je gelijk hebt herman 78 over dat jackie chan betere films heeft maar jet li is echt niet beter dan jackie chan en dat zal hij ook nooit zijn ook.

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan