• 9.375.245 stemmen

The Other End of the Line (2008)

Romantiek / Komedie | 106 minuten

Genre: Romantiek / Komedie

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / India

Geregisseerd door: James Dodson

Met onder meer: Jesse Metcalfe, Shriya Saran en Larry Miller

Gesproken taal: Engels, Hindi en Italiaans

Plot The Other End of the Line

Een mooie callcenter-medewerkster die werkt voor een creditcardfirma woont in India maar doet alsof ze in Amerika woont tegenover haar klanten. Ze krijgt een man aan de lijn waar ze meteen een klik mee heeft. Ze gaat naar San Francisco voor een romantische ontmoeting met de man. Ze besluit echter haar ware identiteit voor zich te houden...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van timburton

timburton

Slap verhaal, vol met flauwe cliché's en voorspelbare onrealistische gebeurtenissen. De Indische familie is op z'n zachts gezegd irritant en wat is dat nou voor reclamespotje die ze na lange tijd zwoegen in elkaar flatsen. Sorry, hoor. Maar aan zo'n slecht over nagedachte gebeurtenissen kan ik me ergeren. De goed acterende (en beeldschone) Shriya Saran maakt veel goed, maar kan deze Hollywood-aanfluiting niet redden.

avatar van Elineloves

Elineloves

Wat een heerlijk klef en zoetsappig filmpje is dit. Ik denk dat veel meisjes er stiekem wel van droomden om op een romantische manier ''Mr. Right'' te leren kennen, en zeker als hij nog eens zo knap blijkt te zijn als Metcalfe.. *Zwijmel*

Shriya Saran is echter de grootste verrassing. Kende haar niet, maar ze zette een overtuigende rol neer en ze straalt ontzettend veel sensualiteit uit. Van nieuwsgierigheid naar interesse naar verliefdheid..

Ja, ik ben om.

avatar van scorsese

Leuke romcom waarbij je van te voren het einde al ziet aankomen natuurlijk. De weg naar het uiteindelijke geluk is uiteraard voorzien van de gebruikelijke misverstanden. Ook het cultuurverschil tussen de twee speelt hen parten.

De familie van het meisje is een beetje irritant, maar de romance is goed te verteren. Dit komt grotendeels door de stralende Shirya Saran die overigens erg goed is met haar twee accenten.

avatar van BBarbie

BBarbie

Charmante film, die een beetje te veel op twee gedachten hinkt. Enerzijds een romantische komedie en anderzijds een klucht. Dit laatste had wel wat minder gemogen, want niet alle grappen zijn geslaagd.

Het romantische deel zit best aardig in elkaar. Dat is vooral de verdienste van Shriya Saran, wat een plaatje!

avatar van RoFFeL

RoFFeL

Ook als man genoten van deze film. zou er niet om thuis blijven, maar zeker een leeuk wegkijkfilmpje!

En mijn vriendin zei over het cliche:

Het mag dan misschien cliche zijn, maar hoeveel mensen durven nu écht hun hart te volgen?

avatar van arveladze

arveladze

Shirya, wat leuke actrice en een super mooie vrouw!! Leuke film, leuke thema alleen kan die familie niet acteren en zijn de 'grappige' stukjes niet grappig maar irritant. Maar Shirya... Niet te lang in haar ogen kijken want je bent zo flieft!!