• 9.376.798 stemmen

Geregisseerd door: Olatunde Osunsanmi

Met onder meer: Milla Jovovich, Elias Koteas en Will Patton

Releasedatum: 14 januari 2010

Plot The Fourth Kind

"There are four kinds of alien encounters. The fourth kind is abduction."

In het afgelegen dorpje Nome in Alaska verdwijnen al sinds de jaren zestig onwaarschijnlijk veel mensen. Een officiële verklaring hiervoor is nooit gevonden, maar bijna iedereen in het dorpje lijkt wel te weten waar het door komt: alle vermiste personen zijn ontvoerd door buitenaardse wezens. Sommige dorpelingen zijn ontvoerd en keerden hierna terug in Nome. Zij luchten hierover uitgebreid hun hart bij psychiater Abbey Tyler (Milla Jovovich).

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Trailer. Zal wel een creepy filmpje worden.

avatar van Revolt

Revolt

Het ziet er wel erg leuk uit moet ik zeggen. Het kan zeker behoorlijk creepy worden.

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1908 stemmen

Ik houd van dit soort films, bij de trailer vloog ik al tegen de muren omhoog...

avatar van alifestyle

alifestyle

Ziet er veelbelovend uit!!

avatar van TOmvadek

TOmvadek

Milla Jovovich

Ik hou wel van die freaky films, ben benieuwd!

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Ziet er goed uit, maar wat een bak herrie zeg..

Structured unlike any film before it, The Fourth Kind is a provocative thriller set in modern-day Nome, Alaska, where%u2014mysteriously since the 1960s%u2014a disproportionate number of the population has been reported missing every year. Despite multiple FBI investigations of the region, the truth has never been discovered.

Here in this remote region, psychologist Dr. Abigail Tyler (Milla Jovovich) began videotaping sessions with traumatized patients and unwittingly discovered some of the most disturbing evidence of alien abduction ever documented.

Using never-before-seen archival footage that is integrated into the film, The Fourth Kind exposes the terrified revelations of multiple witnesses. Their accounts of being visited by alien figures all share disturbingly identical details, the validity of which is investigated throughout the film.

De Trailer geeft mij de creeps. Dit heeft erg mijn interesse geraakt.

avatar van sh0rty

sh0rty

Vandaag de film gezien. Zeer apparte film vooral door de orginele opnames van dr. Abigail Tyler. Zitten zeker wel schrik momenten in en zeer interessant.

Denk dat ik het hier maar bij laat aangezien ik niks wil verklappen, maar vindt het wel aan aanrader..

Toch vraag ik me af hoe "echt" de opnames zijn en of Dr. Abigail Tyler wel echt bestaat. Beetje rond gezocht op internet maar kan niks vinden... iemand met meer informatie hoor het graag

avatar van Mai*

Mai*

ziet er spannend uit! Ben benieuwd!

avatar van liesje-12

liesje-12

Ziet er creepy uit, wil hem wel zien

avatar van Ping

Ping

sh0rty schreef:

ben ik het helemaal mee eens, ik heb 'm van de week gezien, het is inderdaad een aanrader!

avatar van tottenham89

tottenham89

sh0rty schreef:

The real story behind The Fourth Kind - examiner.com

avatar van Voodoo

Voodoo

Ik denk niet dat het echt is, maar zo gespeeld is. om het echt te laten lijken, maar toch zijn dit soort dingen echt gebeurd, ik heb ook ook al vreemde dingen gezien, die ook mijn vrouw heeft gezien. en geloof me, het is behoorlijk creepy.

avatar van Loisb

Loisb

Zeer aparte film. Weet niet echt wat ik ervan moet vinden, alleen dat hij apart en interessant is. Goed gespeeld door Milla Jovovich.

avatar van MGpower

MGpower

een onderwerp dat niet heel origineel is, we zien het onder anderen al terug in de serie 'the X-files', maar als ik de trailer bekijk, is het volgens mij wel heel origineel uitgewerkt. Ik ben benieuwd!

avatar van Nicc

Nicc

volgens mij is die film echt facking eng !

avatar van tottenham89

tottenham89

[quote]tottenham89 schreef:

Nou, als je even een kijkje neemt naar de website waar ik naar gelinkt heb (zie boven), dan moet je even verder op de links klikken die verwijzen naar onopgeloste ''mysteries'', geplaatst in een nieuwskrant uit Alaska, dus sommige feiten zijn wel degelijk gebeurd. Maar de film moet je inderdaad niet 100% serieus nemen.

avatar van Mezelf

Mezelf

Hier ga ik volgende week donderdag heen..

Ben benieuwd..

avatar van Wessel B

Wessel B

Hmm ik zie dat mensen 3 sterren geven en vervolgens een film een aanrader noemen. Ik zie 3 sterren toch meer als een matig filmpje ..maar het zal mij benieuwen deze film

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

Och Wessel B, je moet het in de context zien.

Als ik een film met Steven Seagal 2.5* geef noem ik het ook meteen een aanrader. Want dat zal het plafond zijn voor zijn films.

Deze nog niet gezien, maar zal ik van de week zeker eens opzetten.

avatar van Keane1983

Keane1983

De trailer bezorgde me al de Creeps...maar dat wilt nog niet alles zeggen. Ik ga hem vanavond in iedergeval eens bekijken en zal dan meteen mijn vonnis geven

I will keep you all up2date

avatar van Anjin

Anjin

Vond het wel een geslaagde gepindakaaste "Thriller"...

avatar van vasage

vasage

nou ik ga er vanavond naar toe, de trailler boeit me wel behoorlijk dus ben beniewd. en idd wat Sh0rty zegt, ik heb ook wat gezocht en kan weinig vinden over het "echte" verhaal.

avatar van boozebelly

boozebelly

• 1908 stemmen

Keane1983 schreef:

I will keep you all up2date

Jouw mening zal mij aan m'n reet roesten.

Een ieder beleeft een film weer anders, dus andere meningen zijn niet relevant.

Mensen zorgen voor meningen, meningen vormen groepjes, groepjes vliegen elkaar in de haren omdat ieder groepje meent dat hun mening de juiste is.

Dat is mijn mening.

avatar van De Knip

De Knip

Een pluim voor boozebelly !

avatar van Avlater

Avlater

Wat een vreselijke tegenvaller hij begon veel belovend maar na een uur zakt de film volledig in , de wazige beelden als er eindelijk wat spannends gebeurt gaan ook erg vervelen.

avatar van Voodoo

Voodoo

Ik vond het een goeie film, juist omdat het dus wel waargebeurd is, en wat er allemaal dat gebeurd is. Ik vind het een boodschap voor ieder.

Ik weet dat ze er zijn, ik heb ze zelf ook al gezien, en gelukkig heb ik ook getuigen! Maar ik wist niet dat ze zo slecht konden zijn.

avatar van Forgiven

Forgiven

Voodoo schreef:

Laat me je uit je droom helpen; deze film is pure fictie,de regisseur probeert uit alle macht het er als een waar gebeurd verhaal uit te laten zien, maar dat lukt naar mijn mening in het geheel niet, daar zelfs het interview met de zogenaamde betrokkene slecht geacteerd is.

avatar van jacjacobus

jacjacobus

De film greep mij vanaf het begin bij de strot. Het is wel geheel fictie maar door de aparte regiestijl lijkt het net een verweefde docu.

De wazige beelden en het "niet echt weten wat"maken de film in mijn ogen helemaal af.

Voor mensen die niet van het genre houden zou het allicht tegenvallen. Voor de oudere x- files liefhebbers onder ons een echte aanrader.