• 9.374.084 stemmen

Met onder meer: Boris Galkin en Danila Kozlovsky

Gesproken taal: Russisch

Plot My iz Budushchego

"Back In Time"

Vier jongens uit St. Petersburg verdienen hun kost met het opgraven en verkopen van vondsten uit de Tweede Wereldoorlog. Op een dag gaan ze op jacht naar een grote vondst en hopen ze een revolver of machine-geweer te vinden. Als ze ver van de bewoonde wereld zijn, besluiten ze even te rusten en te zwemmen in een meer. Eenmaal weer uit het water blijkt dat ze terug in de tijd zijn gegaan en terecht zijn gekomen in 1942, midden in gevechten tussen de Russen en Duitsers. Verward, bang en nieuwsgierig worden ze gevonden door Sovjet soldaten en hebben ze geen keuze dan mee te doen in de gevechten.

avatar van BBarbie

BBarbie

Vier opgeschoten jongens, die ongetraind gewoon ingezet worden voor oorlogshandelingen alsof ze al jaren ervaring hebben. Een knappe verpleegster, die anno 1942 (!) rondloopt in een minirokje. Duitsers, die altijd misschieten wanneer ze de jongens in hun vizier hebben.

Uit de losse pols zo maar wat dingetjes, die mij meteen opvielen en die aangeven hoe slordig deze film in elkaar zit. Bij het schrijven van het scenario is elke vorm van logica bij het grof vuil gezet. Neem daarbij het bedroevende camerawerk en idem dito acteerwerk en je hebt één groot wanproduct, dat aan alle kanten rammelt. In feite te belachelijk om er veel woorden aan vuil te maken.