Genre: Thriller / Mystery
Met onder meer: Melissa George, Rachael Carpani en Liam Hemsworth
Releasedatum: 21 januari 2010
Plot Triangle
"Fear comes in waves."
Een gezelschap maakt een exclusieve boottocht door de mysterieuze Bermuda Driehoek. Dankzij behoorlijk noodweer wordt hun jacht onbruikbaar en weten ze over te stappen naar een oceaanstomer. De klok blijkt daar stil te staan en Jess (Melissa George) heeft het vermoeden er ooit al eens eerder op te hebben gevaren. Een onbekend fenomeen lijkt hen te bespieden.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Toch wel tegenvallend.
Tuurlijk het 'twist over and over', misschien zelfs iets te veel (alhoewel ik moet toegeven dat de vormgeving ervan wel leuk gedaan is). En dan is het niet zo zeer dat ik de film niet meer snapte, in grote lijnen weet ik wel wat er nou aan de hand was, alleen ze laten teveel vragen onbeantwoord. Dat zorgt ervoor dat het iets te simpel, vaag en onuitgewerkt overkomt. Als ze dit wat beter uit hadden gewerkt, en zeker maar wijs ook de wat kleinere lijnen van het gebeuren duidelijk hadden gemaakt, of enige aanwijzingen ervan gegeven, had ik het leuker gevonden.
Het verhaal is nog wel vermakelijk, maar uiteindelijk word het teveel herhaling, waarbij ik weer op me eerdere punt terugkom dat er wat meer met de dingen eromheen had kunnen gebeuren.
Cast deed het nog wel leuk, alhoewel ik dan meer doel op Melissa George, rest was niet echt speciaal ofso.
Het einde was aardig, alleen dus wel dat 'the picture' nog niet helemaal rond was voor mijn gevoel.
Ach, leuk voor een keertje.
eddyeddy
Deja Vu. Verwarrend mede daardoor een intrigerende film die je wel bezig houd.
Ondanks de "herhalingen" waren er toch verrassende elementen die het verhaal net weer dat beetje extra wisten te geven.
zannata
Ik heb de film afgezet omdat dit weer zo,n typische ''enge'' boot film is , ik denk altijd :blijf dan bij elkaar, maar nee hoor....... Dit verhaaltype is afgekloven,sorry niet mijn soort film
Tonypulp
Apart
Het leek er in het begin op dat het een standaard ghost ship achtig verhaal werd maar tot mijn grote verassing is dit het totaal niet.
Het is fantastisch gevonden, hulde voor de durf en de uitvoering.
Ik moet toegeven, ik snapte er even niets van, maar na lang terug denken vallen de stukjes rustig op hun plek..
Op het eerste oog is het niets ingewikkelds, maar wil je alles ervan snappen en de logica erachter zien moet je toch echt wel wat dieper graven. Leuk ook weer om al die verschillende ideeën erover te lezen op IMDB.
Het leverd een uiterst verfrissend en postief verwarrend geheel op, erg tof en het acteerwerk was voldoende.
De sfeer wanneer ze aan boord stappen is erg ijzig en sleurt je er meteen in mee, verder is alles redelijk verzorgt en nogmaals: erg gedurfd en daarvoor dan ook two thumbs up
cfreak24
Opzich wel een orginele film met een aantal intressante dingen erin. Alleen vond ik hem over het algemeen totaal niet spannend of eng. Hij was iig wel vermakelijk --> 3,5*
Super verhaal wat prima uitgewerkt is.
En eigenlijk eidig je met begin of, eigenlijk is er geen einde
3,5 ster
$pecial
Gedurfde horror-film. Eindelijk een keer wat anders en dat beviel me wel voor een keer. Doet af en toe wel erg aan als een B-film; zoals het slechte acteren door een enkeling.
Bij vlagen spannend, het verhaal is erg knap en blijft ook boeien tot het einde. Verder denk ik niet dat Triangle hoge ogen gaat gooien in de bios.
Al met al een krappe 3,0 *
FillumGek
Helaas nooit spannend.
Het mysterie van de Bermuda Triangle heb ik altijd interessant gevonden, dus ik was wel benieuwd naar deze film. Het idee van de film is beangstigend, maar het maakt de hele film ontzettend voorspelbaar.
Melissa George - die ik overigens niet overtuigend vond acteren, maar alleen een beetje met haar tieten stond te schudden - weet immers wat haar steeds te wachten staat, en de kijker dus ook. Als ze een bloedvlek of gebroken spiegel ziet, dan weet je dat ze over een paar minuten op diezelfde locatie is om de spiegel te breken, bijvoorbeeld.
De film kijkt wel lekker weg, want ik vind het altijd mooi als de puzzelstukjes mooi op zijn plaats vallen, en dat gebeurd hier. Helaas wist de oplettende kijker het einde al te voorspellen en mede daardoor blijf ik toch een beetje met een leeg gevoel achter. Briljant idee, maar de uitvoering niet super. Hier had meer mee gedaan moeten worden.
maxo922
Goede film,
Lekker mysterieus en soms best spannend. Het verhaal verloopt perfect en wordt nergens echt saai of langdradig. De twist vond ik helaas wel redelijk voorspelbaar, maar was verder goed uitgewerkt.
Het acteerwerk was ook nog wel redelijk maar had hier en daar wel wat beter gekund. De muziek was wel weer een pluspunt, mooi en mysterieus tegelijk...
* 4,0 , Heb me erg vermaakt
Rotzooi.
Al is deze film de eerste helft verpakt als de zoveelste matige cliché-thriller.
Op het moment dat e.e.a. verandert in het 2e gedeelte met de tijdslus lijkt dit in eerste instantie welkom. Pfff gelukkig. Hoef ik niets te vergelijken met Ghost Ship o.i.d. Was al aan het wachten op de geesten in de machinekamer. Achteraf gezien: was het maar zo gebeleven.
Neen, we gaan origineel worden. Of toch niet? Het antwoord is uiteraard neen, want het gegeven van de tijdslus is al eens eerder gedaan, maar toch. Ik had hem nog niet in een griezelvariant gezien.
Kom maar op dus. Helaas is de uitvoering ook vanaf die 'twist' allesbehalve sterk. Voorspelbaar ook. En ook nog eens voorzien van kleine plotfoutjes e.d. Jaja, maar je moet je hoofd er zo goed bijhouden. Dit is heus geen Memento-light! Dit is ingewikkelde shit. Opletten geblazen. Ahum, wederom neen dus. Dit is meuk. Leuk voor een zaal vol tieners die iets anders verwachtten en ineens kennismaken met een halfbakken mysterie. Oehoe. Let je wel even op?
Niet nodig op te letten overigens, want het verhaaltje wordt nergens complex. Althans, wanneer de pubertijd voorbij. Wel ontzettend veel herhaling. En uiteindelijk ontaard het gedeelte op het schip in saaiheid.
Weinig intelligents aan dit script, eerder makkelijk. Met name het einde is tergend dom en omdat we geen enkele inzage krijgen geeft het de kijker ook nog eens het gevoel onnodig de tijd te hebben gevuld met dit werkje. Want het werd nergens spannend of echt entertainend. Vervelend acteerwerk ook nog eens.
Op het moment dat de hoofdrolspeelster na de crash plotseling weer blauwe inkt in haar jurkje heeft, en naast de crash de zoveelste kloon van haar staat af te spreken met de taxi-chaufeur, weet je genoeg. Ze kreeg er gewoon een beetje geheugenverlies van, kwam dat de makers niet even goed uit? Aah, haar missie is mislukt? Time's up. You've been played..
Ik ben jaloers op de mensen die de film wèl ingewikkeld vonden en hem niet goed konden volgen. Die hebben namelijk een echt mysterie gezien.
Slecht.
Shinobi
Vannacht in de bios gezien en wat een film zeg, fuck.
De verhaallijn is echt goed uitgewerkt en wordt steeds van andere kanten (versies van Jess) belicht, zodat je er meer over te weten komt. En uiteindelijk komt ze in een vicieuze cirkel terecht, voor sommige storend, maar voor mij niet. En net wanneer je denkt dat ze eruit is, zit ze er nog steeds in. Kippenvel gewoon, hoe ze dat zo hebben bedacht.
Dit is voor mij nu al één van de toppers van 2010.
4, 5 Sterren van mij.
Bottleneck
Goed concept! De film begint veelbelovend, maar zwakt af en de uitwerking stelt teleur.
Een mysterietje op z'n tijd vind ik wel leuk, mits het gepaard gaat met goed drama zoals Donnie Darko of thriller zoals Jacob's Ladder. Zo niet, is het alleen een poging om de kijkers het bos in te sturen in de hoop dat ze de weg terugvinden en ze vervolgens voor zichzelf applaudiseren als ze daarin zijn geslaagd. En dat is in dit geval te mager, het maakte me weinig uit wat er met Jess gebeurt.
De koers die Triangle vaart - het thrillergedeelte - werkt op een gegeven moment niet meer. Spannend is het alleen in het begin op het schip, maar wanneer de eerste 'kloon' een tijdje rondrent, wordt het minder, en al helemaal als het riedeltje zich nóg een keer gaat afspelen maar dan vanuit weer een ander perspectief. Speelt flauwtjes in op je gevoel van "hé, nu moet dit en dat gaan gebeuren, want dat zagen we net ook al.. En ja, het gebeurt ook, wow!". Dat punt was de eerste keer al duidelijk gemaakt.
Dat het zich hoofdzakelijk afspeelt op dezelfde locatie werkt de eentonigheid ook al in de hand. Vanaf het begin krijg je hints over het verdere verloop (het aanbellen, het dromen en de mythologische uitleg bij de foto, die twee keer aan bod komt mocht je het de eerste keer gemist hebben, het ligt er dik bovenop..), dus zit je maar te wachten op het einde dat gelukkig nog redelijk is.
De verpakking is wel oké: een mysterieuze score, af en toe een dromerige en verontrustende sfeer, en de belangrijkste persoon is aardig aan het acteren, maar ze is te lauw om ruim anderhalf uur naar te staren.
Nu heb je vast weer duizend theorietjes, alleen mist de film verder impact. De slechte relatie met haar zoontje en het schuldgevoel lijken er maar snel te zijn bijgeplakt, had meer in gezeten.
Sorry maar ik vond de film prima te pruimen.
De film lijkt uit te draaien op een standaard thriller, maar pakt het compleet anders aan. Nergens wordt het echter ingewikkeld en deed de film me ook sterk denken aan een X-files aflevering dat een zelfde soort setting had. Dus het is al is eerder gedaan, minpuntje.
Enfin, het blijft gelukkig redelijk te volgen, wat ik leuk vind aan een film als dit is dat je lekker over alles en nog wat kan puzzelen, maar nergens wordt het Mulholland Drive achtig lastig. Enige waar ik wel mijn vraagtekens bij heb is het feit waarom Melissa George de hele tijd haar vrienden persé moest ombrengen. Ik zou gewoon iedereen bij elkaar halen, zodat de tijd niet overnieuw begint
Buiten dit had de film een uitstekende sfeer, het einde voldeed aan mijn verwachtingen en een aantal dingen uit het begin werden ook duidelijk daardoor.
Leuke ervaring om meegemaakt te hbben, zeker met het goede geluid in de bios biedt deze film je ruim 1,5 uur topvermaak.
alleen ik zat dan de hele tijd te wachten op een logische verklaring.
Hoe hard hou je dan jezelf voor de gek
Fijn filmpje. Redelijk droog ingegaan, al was dat vast anders geweest als ik geweten had dat het van Smith was. Heeft zich wat mij betreft toch al best bewezen.
Hoewel de film niet al te ingewikkeld is (geduld wordt beloond, de uitleg komt altijd wel) en de spreekwoordelijke vork zo halverwege ook wel te voorspellen valt, blijft het een leuke en sfeervolle bedoening. De ware toedracht blijft verborgen, maar veel zinnigs zou er ook niet voor te verzinnen zijn. Goeie keuze dus.
Begin is al aardig sfeervol door de nogal doodse indruk van George. Middendeel is leuk door de spiraal aan gebeurtenissen waar ze verzeild geraakt. Hier zijn het vooral de kleine details die het levendig houden. Einde is dan weer aardig om te zien hoe er net naar een kloppend lusje gewerkt wordt.
Sfeertje is fijn maar mist jammer genoeg wel nét dat beetje om een echt goeie horror/thriller te worden. Duidelijk ver verheven boven het gemiddeld Amerikaans werk, maar dat extra beetje sfeer miste toch wel. Net iets leukere aankleding en snedigere score hadden al veel gedaan.
Maar zeer fijn tussendoortje. Kijkt als een trein, blijft mysterieus tot op het einde en zet een zeer fijn sfeertje neer.
Smith heeft me nog steeds niet teleurgesteld.
Macmanus
Te doen.
Had veel erger verwacht, was een poosje terug op deze site toch een stroom aan slechte berichten over deze film. Niet geheel terecht.
Film werkt het continues loop idee wel redelijk uit, hier en daar dingetjes die vreemd zijn. Zo doet de blauwe steeds haarzelf als laatste neerschieten en net missen, zou je dan nooit eens jezelf als eerste doen als je weet dat je zo van de reling af word gegooid? (helemaal na aanwijzingen dat je dit al 100x hebt gedaan de laatste tijd) Anywho, doordat de loop na het vallen door gaat en we uiteindelijk bij een nare nachtmerrie uitkomen kunnen dit soort dingen beter, dan in de laatst geziene film Timecrimes. (opvallend dat daar de berichten dan weer uitzonderlijk positief waren)
Nadeel is vooral dat het verder een suspence film is die bij de keypoints wel een zetje krijgt, maar op momenten ook irritant veel dingen herhaalt, en als je dan het algemene idee door hebt dan heb je het ook wel weer een beetje gezien. Zo kon de film makkelijk stoppen als ze de haven oploopt, in plaats van de eerste scene weer te laten zien.
Al me al te doen op een late woensdagnacht.
2.5 sterren.
Halcyon
Where time becomes a loop.
Ik moest spontaan aan een Möbius strip denken bij Triangle: een film zonder begin of einde. Tof concept, dat wel, maar het had van mij iets minimalistischer gemogen dan nu het geval was.
Het begin is goed, het middenstuk wat langdradig en het einde viel wel mee, hoewel het vrij voorspelbaar was.
Spannend wordt Triangle zelden, maar hij slaagt er wel in je aandacht bij te houden met de vraag hoe de vork nu precies in de steel zit. En ook weer tof dat Melissa George erin speelt, een actrice die ik graag bezig zie als heldin in dit soort films.
Leuk om een keertje gezien te hebben.
JacoBaco
Ik zal gisteravond wel weer het voordeel hebben gehad dat ik in de stemming was voor een film als deze, want ik vind hem geslaagd.
Afgelopen week niet de meest simpele films gekeken. Namelijk Mulholland Drive en A Serious Man.
Triangle is kolder vergeleken bij die films en een stuk minder complex, maar ik kwam niet van een koude kermis thuis nadat ik hem gekeken had.
De film zit vrij geinig in elkaar. Alleen halverwege kreeg ik al Hellraiser: Inferno flashbacks en uiteindelijk zat ik er niet zo heel ver naast. In Hellraiser: Inderno blijkt de detective in een hel te zitten die zich keer op keer herhaald. In Triangle gebeurd iets vergelijkbaars.
Triangle heeft een lekker sinister sfeertje en dat is vaak al heel wat. Waar ik mij wel tot 2x toe aan wist te ergeren, was het shot van de op zijn kop drijvende zeilboot waar het clubje zich op bevind. Bijzonder nep.
Verder weer wat standaard domme acties die worden uitgehaald, maar het blijft gelukkig wel beperkt vind ik.
Na 30 minuten dacht ik te maken hebben met een echte B-film want het sloeg nergens op. Maar na die 30 minuten begint de film op gang te komen en wordt het toch nog een aardige verrassende film. Hoogstand is het natuurlijk niet allemaal maar hij bleef me toch boeien tot het einde. De film heet "Triangle" maar ze hadden hem beter "Circle" kunnen noemen
Degene die hem gezien hebben zullen wel begrijpen wat ik bedoel.
alcapachino
mensen die deze film goed vonden.....aub ga ergens anders heen...
wat een draak van een film zeg ...zo fawking goedkoop , gewoon even wat knippen en plakken... irritaties bij mij en het gehele publiek .
Op een gegeven moment zaten we allemaal gewoon te voorspellen wat er zou gebeuren . Ja nu komt er dit en dan weer dat. Ik wou bijna weglopen man .
Toen ze van dat schip af kwam en die dooie vogel weg gooide was voor mij wel het dieptepunt van voorspelbaarheid. Ik wou bijna men geld terug vragen bij pathe Groningen maar heb wel even gezegd met mijn mede bezoekers dat dit echt de grootste wanvertoning is die men maar kan vertonen.
Dat deze film de bios haalt zeg . Onbegrijpelijk!
supervrouw1000
Ik vondt het een slechte film. Das wel kort door de bocht, dat weet ik wel.
Maar aan het verhaal komt geen eind zeg maar. En het is voorspelbaar dat die verhaallijntjes alsmaar weer terugkomen.
Ook zat er een foutje in de film volgens mij. De hele tijd volg je het verhaal door de ogen van zeg maar persoon 1. En die gaat dus dood in het auto ongeluk en daarna komt die andere persoon 1 die verder alles opnieuw gaat doen..
Nee ..voor mij was t niks. Vermoeiend en ergernis. Jammer..
Inderdaad is er gelijkenis met Ghostship. En ik vondt ook zelfs een sfeer van The Shining erin.
No offence...slechte film vondt ik.
Saaimen
Voor een mystery vond ik hem erg goed, aangezien het normaal niet mijn genre is!! Ik vond hem spannend en onvoorspelbaar... Jammer dat er naar mijn mening wel wat fouten in de film zaten zoals bijvoorbeeld: Jess haar verhaallijn komt steeds terug en hierdoor zie je wat haar bezielde om iemand neer te schieten of waarom ze dit deed... Echter in 1 gedeelte moord ze dat stelletje in die kamer, waarom ze dit doet is totaal onduidelijk en dit komt ook niet terug in de hoofdlijn van de film.... Melissa George speelde wel echt super goed. Aan het begin irriteerde ik mij kapot aan dat vervelende stil zijn... Op het eind is het simpelweg briljant... De rest van de cast vond ik wel echt slecht acteren. Maar al met al een voldoende en zeker de moeite waard om gezien te hebben.
dutchtuga
Triangle begon enorm fascinerend. Heerlijke score, een mysterieus sfeertje en een indrukwekkend doemschip. Helaas verliest het script zich in herhaling, wat gezien het uitgangspunt niet meer dan logisch is, maar Smith trekt het veel te lang door. Alsnog een meer dan prima filmpje.
Dikke 3*
Phoenix
Toch wel leuk hoor, dat je eerst denkt dat ze in een tijdslus op de boot zit (de premisse zeg maar), dat je vervolgens denkt dat er weliswaar tijdlijnen parallel lopen maar dat er maar één 'Jess' is die zich hier een weg door baant om toch weer bij Tommy te komen en dat uiteindelijk blijkt dat de tijdslus zich niet alleen op de boot bevindt maar ook daarbuiten. Dat laatste had ik niet meer verwacht (maar wel op gehoopt). Dat je er vervolgens nog de verklaring aan kan verbinden dat Jess eeuwig wordt gestraft voor haar moederschap, net als Sisyphus, is voor liefhebbers van mythologie alleen maar mooi meegenomen.
Maar goed, net als bij Chronocrimes lijdt deze film een beetje onder het euvel van herhaling, waar toch verplicht best wat tijd in gaat zitten om het een beetje goed uit de verf te laten komen (anders is het geen herhaling natuurlijk). Daarbij wordt er bij dit soort puzzelfilms vaak zoveel moeite gestoken in het afronden van het verhaal en het kloppend maken van het script, dat andere aspecten van het filmmaken een beetje op een zijspoor komen.
Zo vond ik de effecten hier niet best (met als toppunt die Sims-poppetjes die van de omgeslagen boot staan te zwaaien) en had het allemaal nog wel wat sfeervoller gekund. Aan de andere kant zal het niet makkelijk zijn om een zonovergoten dek van een cruise-ship een luguber sfeertje mee te geven.
mustangmike
film gezien, goed verhaal alleen jammer dat het zich zo vaak herhaalt.
Er is meer uit te halen denk ik.
toch 3*
Beloki
Apart verhaal. De film is niet super spannend, maar wel erg weird. Leuke Bermuda-twist op zich. Toch vind ik de film erg langdradig en an sich niet boeiend genoeg.
B.
DiKKe_OsCaR
- 2034 stemmen
Saaie film, met een hele slechte storm waarbij het dan moet gebeuren.
Niet spannend, niet vernieuwend Groundhog Day anyone? en een beetje teveel van hetzelfde. Nee, deze had ik liever overgeslagen (sterker nog, ik had hem bijna afgezet, maar uit principe kijk ik elke film af).
DVD-T
Sfeervolle mystery, die nergens te moeilijk is maar genoeg aan de eigen interpretatie overlaat.
Het begint ontzettend sterk. Erg sfeervol en de muziek draagt daar zeker zijn steentje aan bij. De film heeft een lekker tempo en voor je het weet begint het verhaal echt. De storm is erg mooi vormgegeven, maar het is pas daarna waar het echt interessant wordt. Het verlaten schip ziet er erg mooi en machtig uit. De sfeer wordt met de minuut beter en vooral in het begin is het genieten. Maar dan valt de film een beetje dood. De vele herhalingen worden steeds minder boeiend. De sfeer is een klein beetje uit beeld verdwenen. Ook het mysterie heb je op dat moment al wel een beetje opgelost. Wat dan overblijft zijn nog enkele leuke momenten, maar nergens is het echt spannend meer. Tegen het einde herpakt de film zich wel weer een beetje, maar nergens meer zo overtuigend als in het eerste deel van de film. Hier had veel meer ingezeten. Toch heb ik me niet verveeld en was het een vermakelijke filmervaring. Melissa George speelt trouwens echt ontzettend sterk.
kuk
Af en toe wordt de kijker wel eens bestolen, bijvoorbeeld aan het einde van Vanilla Sky waarin alles ineens neergezet wordt als een droom. Maar het kan ook een positieve werking op het totaalplaatje hebben, kijk maar naar The Sixth Sense. Triangle van regisseur Christopher Smith kent niet een dergelijk slot, maar voelt desalniettemin aan als een bestolen ervaring.
Alleenstaande moeder Jess gaat op een zonnige middag met een groepje vrienden te zeilen, maar de hele tijd heeft ze al een naar voorgevoel. De onheil hangt in de lucht en eventjes later blijkt haar voorgevoel niet ongegrond. Plots steekt er een onverklaarbare storm op die de zeilboot met onze vrienden doet omslaan. Met moeite weet het zevental zich aan resterende onderdelen van het vaartuig vast te klampen en het einde lijkt in zicht. Maar wat wil het toeval: uit het niets komt een groot passagiersschip voorbij en de heren en dames weten zich aan boord klauteren. En dat hadden ze beter niet kunnen doen..
Triangle hangt ergens tussen een sneaky horrorfilm en een psychologische thriller. Dat laatste lijkt de overhand te hebben, maar de clou van het verhaal wordt al na een kleine driekwartier kijken uit de doeken gedaan en daarmee is het psychologische er wel een beetje vanaf. Vervolgens blijft er een redelijk voor de hand liggend restje entertainment over dat de kijker nooit meer op het puntje van de stoel weet te krijgen. Smerig of creepy is het daarna evenmin, maar waarom dat zo is ga ik hier niet verhullen want dan is echt elke soort van spanning verdwenen, voor zover die aanwezig was.
Daar tegenover staat dat sommige eindjes op een knappe manier aan elkaar worden geknoopt en enkele schrikmomenten aardig uit de verf komen. Voordat die te aanschouwen zijn, moet de kijker wel eerst door lange, doelloze scènes die zich in het ‘spookschip’ afspelen. En daar wordt geen mens gelukkig van. Het zijn te zwaar wegende minpunten die de aardige passages teniet doen en dat maakt ‘Triangle’ uiteindelijk geen hoogwaardige cinema.
Had vooraf werkelijk geen idee wat te verwachten. het bleek een typisch b-filmpje dat net leuk genoeg is om te blijven kijken.
Melissa George is 1 van de lichtpuntjes in de film, prima actrice. Maar het hele 'loop gebeuren had wel wat leuker en spannender uitgewerkt kunnen worden. Maar toch knap dat ze er nog een redelijk bevredigend einde aan hebben weten te breien.
Soort b-kruising tussen afleveringen van de Twilight Zone en Lost.
Naomi Watts
Flinke tegenvaller dit.
Melissa George is een heldin, en eigenlijk de reden dat ik hier best naar uit keek. Helaas, weet de film in de verste verte de verwachtingen niet in te lossen. Best een vervelend filmpje eigenlijk. George is wel goed bezig maar het grote probleem zit in de twists en het o zo pretentieuze verhaaltje van Triangle, waar de details niet kloppen en het script eigenlijk gigantisch wankel staat. Veel plotholes ook. Dat vind ik dan een enorm zwaktebod, als je zo'n plot bij de hand neemt, werk het dan ook tot elk detail perfect uit. Al is het in een film als Triangle allemaal erg overbodig. Ook die constant herhalende scenes die net een klein beetje anders zijn, erg irritant. Qua concept kan je hier best iets interessants van maken maar helaas weet Smith zich er geen raad mee. Ook vele betere counterparts around dan dit filmpje. Toch nog wel erg genoten door de aanwezigheid van Melissa George en Liam 'Mister Miley Cyrus' Hemsworth.

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod