• 9.374.070 stemmen

Met onder meer: Melissa George, Rachael Carpani en Liam Hemsworth

Releasedatum: 21 januari 2010

Plot Triangle

"Fear comes in waves."

Een gezelschap maakt een exclusieve boottocht door de mysterieuze Bermuda Driehoek. Dankzij behoorlijk noodweer wordt hun jacht onbruikbaar en weten ze over te stappen naar een oceaanstomer. De klok blijkt daar stil te staan en Jess (Melissa George) heeft het vermoeden er ooit al eens eerder op te hebben gevaren. Een onbekend fenomeen lijkt hen te bespieden.

avatar van robkuh1984

robkuh1984

Verhaal klinkt niet verkeerd, kan best iets worden denk ik.

avatar van veendiek

veendiek

trailer lijkt wel wat op ghostship

avatar van wibro

wibro

Deze film draait op 31 oktober om 20.30 in Lux Nijmegen als onderdeel van Halloween Horror Fest.

Ik ga er in ieder geval naar toe.

avatar van wildod

wildod

Gezien in de sneak. In eerste instantie dacht ik dit word weer een standaard film. Later bouwde de spanning zich op en werd het een vermakelijke film die me wist te boeien. Acteer prestaties waren voldoende

avatar van aesop

aesop

prima film, special effect waren goed, redelijk acteerwerk.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11908 berichten

Een film die interessant begint, maar uiteindelijk als een nachtkaars uitgaat door het ontzettend vervelende script. Ik haakte af op het moment dat we allemaal lijken zagen liggen van Rachel Carpani. Ghost Ship meets Groundhog Day, maar dan zonder de mooie sets van Ghost Ship en zonder de humor van Groundhog Day. Saai.

avatar van wibro

wibro

BlueJudaskiss schreef:

Deels met je eens. De telkens terugkerende slachtpartijen op dat schip begonnen mij op den duur flink te vervelen. Het werd op een gegeven moment gewoon saai. Dat wij op den duur te weten kwamen dat álles een herhaling was, dus ook datgene waarmee de film begon, vond ik wel goed gevonden. Het weerhoudt mij er in ieder geval van deze film een onvoldoende te geven.

Toch wel tegenvallend.

Tuurlijk het 'twist over and over', misschien zelfs iets te veel (alhoewel ik moet toegeven dat de vormgeving ervan wel leuk gedaan is). En dan is het niet zo zeer dat ik de film niet meer snapte, in grote lijnen weet ik wel wat er nou aan de hand was, alleen ze laten teveel vragen onbeantwoord. Dat zorgt ervoor dat het iets te simpel, vaag en onuitgewerkt overkomt. Als ze dit wat beter uit hadden gewerkt, en zeker maar wijs ook de wat kleinere lijnen van het gebeuren duidelijk hadden gemaakt, of enige aanwijzingen ervan gegeven, had ik het leuker gevonden.

Het verhaal is nog wel vermakelijk, maar uiteindelijk word het teveel herhaling, waarbij ik weer op me eerdere punt terugkom dat er wat meer met de dingen eromheen had kunnen gebeuren.

Cast deed het nog wel leuk, alhoewel ik dan meer doel op Melissa George, rest was niet echt speciaal ofso.

Het einde was aardig, alleen dus wel dat 'the picture' nog niet helemaal rond was voor mijn gevoel.

Ach, leuk voor een keertje.

avatar van Leno

Leno

Vermakelijke film met een redelijk orgineel verhaal, al loopt het niet altijd even lekker. Halverwege raakt het kunstje een beetje uitgewerkt al blijft de film nog wel de moeite waard.

Het einde is niet helemaal bevredigend maar houdt je aandacht er wel even nog bij en weet verklaart e.e.a. In detail zitten er wel wat details in die onverklaarbaar zijn ofwel foutjes.

avatar van Voodoo

Voodoo

Ik vond hem juist heel goed, het verhaal zit knap in elkaar. en denk je dat het afgelopen is, gaat het nog weer verder.

avatar van kakstoel

kakstoel

het is een goede film alleen het einde vond ik minder maar ja voor de rest een prima filmpie.

avatar van Dooz

Dooz

Geen wereld film. Maar vond het verhaal toch knap ik elkaar gezet.

avatar van J filmrecent

J filmrecent

Doet me denken aan The Final Countdown, zeer goed verhaal.

De schrijver is gek hoe verzin je zoiets, Alle tijdlijnen kloppen.

Zeer goed geschreven verhaal en prima gespeeld.

Beslist Vijf sterren waard.

avatar van jochemslot

jochemslot

Goede film,, echt knap bedacht!!

avatar van WessRocks

WessRocks

Zeer goed verhaal, ook al herhaald men er veel, toch blijft het boeiend. Soms even verwarrend, maar dan is het leuk om het even uit te zoeken. Leuke, goede acteurs.

avatar van eddyeddy

eddyeddy

Deja Vu. Verwarrend mede daardoor een intrigerende film die je wel bezig houd.

Ondanks de "herhalingen" waren er toch verrassende elementen die het verhaal net weer dat beetje extra wisten te geven.

avatar van zannata

zannata

Ik heb de film afgezet omdat dit weer zo,n typische ''enge'' boot film is , ik denk altijd :blijf dan bij elkaar, maar nee hoor....... Dit verhaaltype is afgekloven,sorry niet mijn soort film

zannata schreef:

snap je uberhaupt het idee van de film wel..?

avatar van vranque

vranque

DonOswaldo schreef:

Ik ben dus benieuwd wat jouw uitleg is omdat in je eigen berichtje hierboven de indruk gewekt wordt dat jij het wel snapt, hoewel dat ook niet helemaal zeker is natuurlijk. Haha

avatar van james_cameron

Spannende, goedgemaakte horrorfilm met een raak getroffen naar sfeertje. Het concept is niet bepaald origineel, maar wel redelijk goed uitgewerkt. Halverwege iets teveel herhaling van ideëen, maar de ontknoping maakt gelukkig veel goed. Genoeg creepy en morbide toestanden om bij de les te blijven, in ieder geval. De beste film van regisseur Smith tot nu toe.

avatar van ken1976

ken1976

Weinig spanning, soms te verwarrend..... slechte cast,ik kom niet hoger dan 2 sterren!!!

vranque schreef:

ik ben dus benieuwd of jij kan lezen.. ik geef duidelijk aan dat het niet is dat ik het niet snap, maar het gewoon onuitgewerkt over vind komen.. aantal dingen verwerken ze gewoon niet in de film punt. (of ik heb het over het hoofd gezien, maar kga niet de film nog een keer kijken om te weten of dat zo is..)

avatar van kelama3

kelama3

Ja.... wat zal ik zeggen?

Niet slecht.

Wat ik wel knap vindt, is dat er veel werk heeft gezeten in alles driedubbel filmen, om het later op drie verschillende manieren te laten zien.

Ontknoping was beter dan verwacht en daarom ben ik toch blij dat we hem af hebben gekeken.

avatar van desert

desert

Niet origineel, maar dit soort verhaaltjes blijven me toch altijd vermaken. Leuke, onderhoudende thriller wat lekker wegkijkt. Zeker geen slechte film.

avatar van vranque

vranque

DonOswaldo schreef:

ik ben dus benieuwd of jij kan lezen..

Ik vroeg naar jouw interpretatie van de film, jouw uitleg dus. Ik zit niet te wachten op een onbenullige betutteling.

vranque schreef:

ben em alweer beetje vergeten, maar was allemaal niet zo heel ingewikkeld, na een tijdje snap je wel dat alles herhaalt word.. alleen ik zat dan de hele tijd te wachten op een logische verklaring.. die nergens echt gegeven word, daar stoor ik me aan

avatar van eapoe

eapoe

Film gezien .... had er minder van verwacht maar bleek een echte thriller met een vleugje horror te zijn.

Het verhaal bouwt mooi op en al gauw maken ze je meer dan nieuwsgierig.

De film vind ik meeslepend met een mooi einde.

Ik bleef nog even bijkomen toen ik de aftiteling zag.

Deze film boeide mij van het begin tot het eind.

Je "vöelde" gewoon dat er iets niet in de haak was.

Maar wat je voorgeschoteld krijgt is een boeiende, soms schokkende film.

Aan het eind dacht ik "getsie, alleen het idee al dat zoiets je zou kunnen gebeuren".

Je moet er natuurlijk voor open staan. Triangle, dus over de Birmuda triangle is zonder meer een succes te noemen.

Een film waarbij je de gelegenheid krijgt "dingen" in te vullen.

avatar van AsianFreak

AsianFreak

ken1976 schreef:

Wat had jij dan verwacht? Krueger meets Open Water? Ja sorry, hoor, maar dan ben jij de eerste die zo'n film niet eens hoort te kijken.. En kijk volgende keer es naar wat voor genre het is. Het is een 'Mystery'. Pssst, niet doorvertellen he? Anders wordt het nog es te ingewikkeld voor je....

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11908 berichten

Niet zo denigrerend... het verhaal sloeg simpelweg nergens op. Niets ingewikkeld, gewoon heel, heel erg vergezocht.