• 9.374.618 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Jonathan Liebesman

Met onder meer: Nick Cannon, Clea DuVall en Timothy Hutton

Plot The Killing Room

Met het doel om wat meer geld te verdienen, melden vier vrijwilligers zich aan voor een betaalde psychologische onderzoek-studie. In plaats daarvan, gaan de vier een van de slechtste nachten van hun leven tegemoet. Ze krijgen te maken met een dodelijk, geclassificeerd overheidsprogramma dat 20 jaar geleden werd ingesteld.

avatar van Willy Wonka

Willy Wonka

Klinkt veelbelovend...

avatar van 91alex

91alex

Idd, al een datum bekend?

avatar van Amercianpie

Amercianpie

niet echt spannend ofzow...

avatar van subder

subder

Amercianpie schreef:

niet echt spannend ofzow...

Kijk, hier hebben we nou wat aan

avatar van scar13

scar13

Ik vond het echt een hele goede film, vooral het einde. Zeker het kijken waard;

avatar van martien76

martien76

Zeker geen slechte film,

Release is 2009.

voor mensen die van goede films houden zeker een aanrader

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Gelukkig zijn er nog nooit dit soort films gemaakt. Of toch wel....

Unknown, Das Experiment, House of 9 en The Cube.

Dus toch. Maar wat maakt het uit. Wat wel uitmaakt is dat ik deze film met visite en zonder ondertiteling heb gekeken. Ik kon door die 2 zaken niet helemaal mijn aandacht erbij houden. Af en toe vond ik het zelfs maar een saaie bedoeling.

Ik geef deze film geen onvoldoende. Alleen geen idee wat voor cijfer ik de film dan wel moet geven. Een voldoende.

avatar van CRu

CRu

hmm, geen topper, wel aardige twists. Moet wel in de stemming zijn voor langzame films.

avatar van stinnie

stinnie

Van alle films binnen dit genre is dit wel de beste die ik ooit gezien heb. Het plot is redelijk, het einde is fantastisch. Al is het (idd CRu) een langzame film, het blijft wel boeien. Een 3,5 omdat er wel iets meer body had mogen zijn in deze film, omdat het niet veel mensen omvat en een kleine ruimte is dat natuurlijk moeilijk en de keuzes voor de scriptschrijvers beperkt, maar ik heb totaal geen plotgaten kunnen ontdekken. Alleen sommige twijfels bij de realiteit van dit alles, maar goed dan kun je beter helemaal geen films meer kijken =P

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik weet niet goed wat ik deze film voor een waardering moet geven. Ik heb hem net gezien maar dan zonder nederlandse ondertiteling. en dit is toch wel een film die je met ondertitels moet zien, m'n engels is redelijk maar niet goed genoeg om deze film goed te kunnen volgen. In deze film word vrij veel gesproken dus je moet heel goed opletten en als er geen subs onder staan word het toch moeilijk, teminste voor mij. Kijk er zijn films die gemakkelijk te volgen zijn zonder ned.subs maar deze is toch wel beter te volgen met ondertiteling. Dus ik ga niet stemmen op deze film , dat doe ik pas als ik de film met ned.subs gezien heb en hembeter begrijp. Misschien hebben jullie minder moeite zonder ondertitels, maar voor mij was het toch een beetje te moeilijk

avatar van De Vries

De Vries

Hij haalt het niet bij Das Experiment maar zeer zeker de moeite waard.

Een van de betere in zijn genre.

Aantal goede twists en een brillant klinische set en een verbazend begin en einde.

avatar van Ed Lauwerens

Ed Lauwerens

Ik vond het echt helemaal niets. Een slap aftreksel van Das Experiment. Heb hem wel uitgekeken want ik dacht, het zal nog wel komen. Niet dus. Ik verbaas me over de hoge ratings van anderen, maar laat maar weer zien dat smaak/interesse kan verschillen.

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

Te veel gelul te weinig actie

avatar van james_cameron

Intrigerend concept, maar het probleem is dat je de hele film wacht op een openbaring die nooit komt. Redelijk gespeeld en degelijk in beeld gebracht, maar uiteindelijk voelde ik me als kijker toch een beetje bekocht.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik heb de hele film zitten wachten op iets wat niet ging komen, maar als je aan de film begint blijf je wel aandachtig volgen , teminste ik dan. Ik vond het einde alleen wat minder

avatar van haagsev

haagsev

Vond het opzich een erg goeie film, voor zijn genre.

Je moet niet teveel actie verwachten, maar zeker het kijken waard.

Erg apart einde ook.. die zag ik niet aankomen

avatar van mock turtle

mock turtle

in tegenstelling tot alle napraterij hierboven vond ik het wel een heel sterk einde hebben, waarin alles duidelijk werd, en op z'n plek viel.

film heeft ook nog eens een heel interessant actueel onderwerp, en geeft daar een gewaagde draai aan.

psychologische thriller, inderdaad zonder al te veel actie, maar wel voldoende spanning. muziek draagt hier sterk aan bij.

visueel niet erg aantrekkelijk (continu dezelfde witte kamer) en o.a. daardoor wat mij betreft niet de maximum score, maar komt aardig dicht in de buurt!

avatar van D-pulse

D-pulse

Helaas, ik zag uit naar deze film was benieuwd naar alle twists en spannende momenten maar de film was te traag en kende niet altijd even overtuigende momenten. Ik zat geregeld te wachten op een volgend goed moment in de film en vond het te saai.

Timothy Hutton bewijst zijn acteertalent en de andere acteurs zijn niet storend in hun acteerwerk.

De twist op het einde is redelijk te noemen en is bovendien behoorlijk actueel te noemen.

Al met al voor mij 2 sterren waard en helaas ook een wrang gevoel na het kijken van de film, had er meer van verwacht.

avatar van neutelaar

neutelaar

wat een domme film slaat nergens op niet kijken rommel !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Niet naar kijken, mits je veel Redbull hebt om wakker te blijven....erg slap verhaal.

Zonde van je tjd dus.........................

neutelaar schreef:

wat een domme film slaat nergens op niet kijken rommel !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

En zo is het maar net!!

avatar van valentinooo

valentinooo

Spannend en erg goeie film!

Zo zie je maar weer dat je weinig nodig hebt om een film spannend te maken!!Goed geacteerd en in het begin schokkend!!

avatar van dragonmaster

dragonmaster

zonde van mijn tijd. das experiment is zeker beter. snap niet dat deze film (voorlopig) op een gemiddelde komt van rond de 3.

avatar van Bemmen

Bemmen

Ik vond het een middelmatige film, en vandaar een 3.

avatar van mrwhite

mrwhite

de film begint goed maar daarna is er nog weinig te beleven.

hier en daar wel nog een goeie scene maar de film is te licht om te spreken van een behoorlijke laat staan een goeie film

avatar van arie-lex

arie-lex

de trailer ziet er toch wel goed uit. ik ga gewoon maar kijken!

YouTube - The Killing Room (2009) - OFFICIAL TRAILER

avatar van sup-er-dodo

sup-er-dodo

en nu komt er natuurlijk weer deel 2

avatar van whoepiie

whoepiie

Heb echt uitgekeken naar deze film! maar helaas........

viel me erg tegen. Ik vond het een film waar er al meerdere van zijn in het genre, niet echt vernieuwend. Geen spanning en voorspelbaar.

Misschien dat het met betere acteurs wel oke was geweest?

avatar van merlijns sikje

merlijns sikje

The Cube??

avatar van MissLati

MissLati

Vond het een saaaie film ,Vond er geen zak aan !!

2.0* voor de Moeite !! (en voor nick cannon:p)