Genre: Familie / Komedie
Met onder meer: Travis Tedford, Bug Hall en Ross Bagley
Releasedatum: 22 februari 1996
Plot The Little Rascals
"Mischief loves company."
Spanky en de leden van de He-Man Woman Haters Club komen er achter dat Alfalfa verliefd is op Darla. Na een rechtszaak veroordelen ze hem om haar en alle andere meisjes te vergeten. Alfalfa heeft hier moeite mee, mede omdat een nieuw rijkeluiskind zijn plaats in wil nemen. De bende heeft ook geldproblemen omdat ze een nieuw clubhuis willen bouwen en het blijkt nogal lastig te zijn om geld te verdienen.
Spanky
Butch
Woim
Waldo
Mary Ann
Kijk naar de serie uit 1954 en geniet.
Diesel
Kijk naar de serie uit 1954 en geniet.
Regan_Robbie24
toen ik iets van 7-8 was vond ik deze geweldig, mijn ouders hadden er de pest aan. ik niet, vond hem geweldig nu nog 3* waard, maar word langzaam minder...
nickdeleuw
super grappige film, kan er nou zelfs ook nog naar kijken, laatst op dvd gekocht 5€ frs nooit laten liggen dan he!
YuLaw16
mee eens!
film_kaza
toen ik hem voor het eerst zag keek ik hem vaak en vond hem leuk. nu wil ik hem absoluut niet zien.
3,5
Werwolf
Jeugdsentiment! Deze film vond ik vroeger echt geweldig. Vooral dat jochie met zijn uitvindingen/ snufjes. Maar dat is al heel lang geleden, denk dat hij nu wat teleur zal stellen.. Vooralsnog ***
us_raider
- 2034 berichten
Inderdaad, ik zag de film op een kinderfeestje
Flipman
Moedige poging, maar niks kan op tegen de originele serie die ik vroeger altijd op "Villa Achterwerk" zag. Die kinderen deden het niet slecht, geloof ik. Maar toch had het niet datgene wat de serie zo aantrekkelijk maakte.
Ik geef een twee.
hinie
Hier kijken mijn dochters deze film regelmatig, en zijn er helemaal weg van!
Leuk gedaan, maar ik vond de serie wel iets leuker.
Gammala
Hele leuke film toen ik 4-5-6 was , nu nog steeds maar wel ietsjes minder.
Leuke grappen enzo, meer ook niet, (ze gaan geen horror of een of andere high-IQ mystery a la Davinci Code neer proppen)
Wordt natuurlijk wel een beetje kinderachtig, Afalfa met z'n plukkie haar dat omhoog schiet. Uhu die niks zegt.
Die vrouw met haar ballet was echt lachen
Afalfa verkleedde zich als vrouw en ging mee dansen...als ik 4-5-6 was geweest had ik een 3.5 gegeven..nu een 2.5 dus een 3
Er zit wel jeugdsentiment aanvast, de videoband is helemaal versleten, zovaak heb ik hem gedraaid.
Al die uitvindingen waren super.
En dat stukje met het vissen, dat die ene in het water pleurde, haha
jack-sparrow
echt een leuke avondvullende film .
ik heb de nederlandse film maar ik zoek overal de engelse.
ik kan hem nergens vinden.
ik geef 3
DeCol
Toen ik wat jonger was vond ik dit echt een topfilm! Nu wat minder maar ik geef hem toch een 3 omdat ik er vroeger graag naar keek!
-jack_sparrow-
Ligt het aan mij of zijn Porky en Buckweat super-schattig ?
deze film is best goed.
zeker de moeite waard.
duffman
Heel mooie film vroeger ook heel veel naar gekeken en ik denk dat ik hem nig steed leu zo vinden moet hem nog maar eens zoeken.
3.5
Travolta_Jackson
Wat een geweldige film vond ik dit vroeger zo vaak gezien. Nu nog leuk om te zien.
3,5
blisteringdude
Jeugdsentiment! Zo vaak gezien deze film, en altijd van genoten. 3.5*
Ellende....mijn zusje had dit vroeger op band en ik vond het vreselijk vervelend. Brave, irritante humor...
Lui (crew films)
vroeger keek ik deze film altijd, vind hem nu nog steeds leuk
Drs. DAJA
Als kind vond ik dit al een wanproduct met vele tenenkrommende personages. Weinig behoefte aan een herziening.
Friac
Er kleeft geen zweempje jeugdsentiment vast aan deze film, maar misschien was het feit dat ik hem vroeger eventueel in de bioscoop wou zien wel de enige reden waarom ik deze middag mijn tijd voor de buis bleef verspillen.
Ik weet dat je kindacteurs wat krediet moet geven, maar ik vond deze acteurs toch wel érg ondermaats presteren hoor (de kindacteurs uit bv. La Cité des Enfants Perdus deden het een stuk beter). Hun vreselijk acteerwerk was - naast natuurlijk het kinderverhaaltje waar ik als twintiger niet veel voeling mee had - de voornaamste doorn in het oog. Je zou kunnen zeggen: "leuk voor de kinderen," maar volgens mij zijn er enorm veel betere jeugdfilms gemaakt dan deze flauwe productie.
niethie
Vroeger veels te vaak gezien en dat zorgt ervoor dat de film vandaag de dag een erg hoge irritatie grens heeft bij mij, die kindertjes zijn bijvoorbeeld stuk voor stuk erg- irritante betwetertjes en de gebeurtenissen (kinderfilm of niet) vond ik allemaal nogal stom. Maar goed ik ben hier niet om al de filmpjes die ik vroeger zo leuk vond en nu niet meer de grond in te boren, in tegendeel zelfs, deze film heeft op wat leuke feelgood momentjes en vermakelijke scenes gewoon weinig te bieden en dat maakt het net als bijvoorbeeld een Dennis the Menace niet zo'n bijzonder jeugdfilmpje.
vanlok
Over jeugdherinneringen gesproken:P
In groep 6 zat ik altijd in een overblijfgroepje om de pauze van 1,5 uur door te brengen.
Daar deden we 3 dingen: eten, stratego (voor kids) spelen, en deze film kijken. Vond hem echt helemaal geweldig, moet hem wel nog een keertje zien, want ik herinner me nauwelijks wat.
Het enige dat ik nog weet is dat er een jongetje was (alfalfa?) die wat had met zijn haar, geen idee meer wat, maar lag altijd in een deuk.
Tofste film uit mijn jeugd!
(dacht trouwens altijd dat het een Nederlandse film was)

The Little Rascals Save the Day
2014

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

A Patch of Blue
Drama / Romantiek, 1965