• 9.374.084 stemmen

The Little Rascals (1994)

Familie / Komedie | 82 minuten

Genre: Familie / Komedie

Alternatieve titel: De Boefjes

Geregisseerd door: Penelope Spheeris

Met onder meer: Travis Tedford, Bug Hall en Ross Bagley

Releasedatum: 22 februari 1996

Plot The Little Rascals

"Mischief loves company."

Spanky en de leden van de He-Man Woman Haters Club komen er achter dat Alfalfa verliefd is op Darla. Na een rechtszaak veroordelen ze hem om haar en alle andere meisjes te vergeten. Alfalfa heeft hier moeite mee, mede omdat een nieuw rijkeluiskind zijn plaats in wil nemen. De bende heeft ook geldproblemen omdat ze een nieuw clubhuis willen bouwen en het blijkt nogal lastig te zijn om geld te verdienen.

avatar van stinissen

Kijk naar de serie uit 1954 en geniet.

avatar van Diesel

Diesel

stinissen schreef:

Kijk naar de serie uit 1954 en geniet.

Inderdaad.

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Leuk voor de kids.

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

toen ik iets van 7-8 was vond ik deze geweldig, mijn ouders hadden er de pest aan. ik niet, vond hem geweldig nu nog 3* waard, maar word langzaam minder...

avatar van nickdeleuw

nickdeleuw

super grappige film, kan er nou zelfs ook nog naar kijken, laatst op dvd gekocht 5€ frs nooit laten liggen dan he!

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Regan_Robbie24 schreef:

mee eens!

avatar van film_kaza

film_kaza

toen ik hem voor het eerst zag keek ik hem vaak en vond hem leuk. nu wil ik hem absoluut niet zien.

3,5

avatar van Werwolf

Werwolf

Jeugdsentiment! Deze film vond ik vroeger echt geweldig. Vooral dat jochie met zijn uitvindingen/ snufjes. Maar dat is al heel lang geleden, denk dat hij nu wat teleur zal stellen.. Vooralsnog ***

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Inderdaad, ik zag de film op een kinderfeestje

avatar van Flipman

Flipman

Moedige poging, maar niks kan op tegen de originele serie die ik vroeger altijd op "Villa Achterwerk" zag. Die kinderen deden het niet slecht, geloof ik. Maar toch had het niet datgene wat de serie zo aantrekkelijk maakte.

Ik geef een twee.

avatar van Jessu123

Jessu123

ik vond het een goeie film 5,0

avatar van hinie

hinie

Hier kijken mijn dochters deze film regelmatig, en zijn er helemaal weg van!

Leuk gedaan, maar ik vond de serie wel iets leuker.

avatar van Gammala

Gammala

Hele leuke film toen ik 4-5-6 was , nu nog steeds maar wel ietsjes minder.
Leuke grappen enzo, meer ook niet, (ze gaan geen horror of een of andere high-IQ mystery a la Davinci Code neer proppen)
Wordt natuurlijk wel een beetje kinderachtig, Afalfa met z'n plukkie haar dat omhoog schiet. Uhu die niks zegt.
Die vrouw met haar ballet was echt lachen
Afalfa verkleedde zich als vrouw en ging mee dansen...als ik 4-5-6 was geweest had ik een 3.5 gegeven..nu een 2.5 dus een 3

Er zit wel jeugdsentiment aanvast, de videoband is helemaal versleten, zovaak heb ik hem gedraaid.
Al die uitvindingen waren super.
En dat stukje met het vissen, dat die ene in het water pleurde, haha

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

echt een leuke avondvullende film .

ik heb de nederlandse film maar ik zoek overal de engelse.

ik kan hem nergens vinden.

ik geef 3

avatar van DeCol

DeCol

Toen ik wat jonger was vond ik dit echt een topfilm! Nu wat minder maar ik geef hem toch een 3 omdat ik er vroeger graag naar keek!

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

Ligt het aan mij of zijn Porky en Buckweat super-schattig ?

deze film is best goed.

zeker de moeite waard.

avatar van duffman

duffman

Heel mooie film vroeger ook heel veel naar gekeken en ik denk dat ik hem nig steed leu zo vinden moet hem nog maar eens zoeken.

3.5

avatar van Travolta_Jackson

Travolta_Jackson

Wat een geweldige film vond ik dit vroeger zo vaak gezien. Nu nog leuk om te zien.

3,5

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Jeugdsentiment! Zo vaak gezien deze film, en altijd van genoten. 3.5*

avatar van 606

toen was het wel leuk nu niet meer

avatar van Joeri_000

Joeri_000

blijft mooi !!

vooral buckwheat is zooo grappig !!

avatar van DB10

DB10

Jeugdsentiment

3,5 ster

avatar van The Oceanic Six

Ellende....mijn zusje had dit vroeger op band en ik vond het vreselijk vervelend. Brave, irritante humor...

avatar van OlafK

OlafK

Ik vond het vroeger al niet echt geweldig; en nu nog niet.

avatar van xNorbxCorex

xNorbxCorex

Stukje jeugdsentiment

avatar van Lui

Lui (crew films)

vroeger keek ik deze film altijd, vind hem nu nog steeds leuk

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Als kind vond ik dit al een wanproduct met vele tenenkrommende personages. Weinig behoefte aan een herziening.

avatar van Friac

Friac

Er kleeft geen zweempje jeugdsentiment vast aan deze film, maar misschien was het feit dat ik hem vroeger eventueel in de bioscoop wou zien wel de enige reden waarom ik deze middag mijn tijd voor de buis bleef verspillen.

Ik weet dat je kindacteurs wat krediet moet geven, maar ik vond deze acteurs toch wel érg ondermaats presteren hoor (de kindacteurs uit bv. La Cité des Enfants Perdus deden het een stuk beter). Hun vreselijk acteerwerk was - naast natuurlijk het kinderverhaaltje waar ik als twintiger niet veel voeling mee had - de voornaamste doorn in het oog. Je zou kunnen zeggen: "leuk voor de kinderen," maar volgens mij zijn er enorm veel betere jeugdfilms gemaakt dan deze flauwe productie.

avatar van niethie

niethie

Vroeger veels te vaak gezien en dat zorgt ervoor dat de film vandaag de dag een erg hoge irritatie grens heeft bij mij, die kindertjes zijn bijvoorbeeld stuk voor stuk erg- irritante betwetertjes en de gebeurtenissen (kinderfilm of niet) vond ik allemaal nogal stom. Maar goed ik ben hier niet om al de filmpjes die ik vroeger zo leuk vond en nu niet meer de grond in te boren, in tegendeel zelfs, deze film heeft op wat leuke feelgood momentjes en vermakelijke scenes gewoon weinig te bieden en dat maakt het net als bijvoorbeeld een Dennis the Menace niet zo'n bijzonder jeugdfilmpje.

avatar van vanlok

vanlok

Over jeugdherinneringen gesproken:P

In groep 6 zat ik altijd in een overblijfgroepje om de pauze van 1,5 uur door te brengen.

Daar deden we 3 dingen: eten, stratego (voor kids) spelen, en deze film kijken. Vond hem echt helemaal geweldig, moet hem wel nog een keertje zien, want ik herinner me nauwelijks wat.

Het enige dat ik nog weet is dat er een jongetje was (alfalfa?) die wat had met zijn haar, geen idee meer wat, maar lag altijd in een deuk.

Tofste film uit mijn jeugd!

(dacht trouwens altijd dat het een Nederlandse film was)