Genre: Actie / Horror
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Matthew Hope
Met onder meer: Ray Bullock Jr. en Emma Choy
Plot The Vanguard
2015. Er heerst chaos op de wereld. De olievelden zijn leeg, de overbevolking heeft een kritiek punt bereikt. De mensheid wordt met uitsterven bedreigd, doordat er een niet aflatende oorlog heerst tussen de mensheid en een soort van genetisch gemanipuleerde robots, waartegen geen enkel wapen bestand blijkt te zijn.
Lui (crew films)
Lijkt me een vreselijk slappe film dit, heb er wat over gelezen en de film scoort niet hoger dan een zeer matige onvoldoende. Iemand die hem gezien heb?
sy-again
dit is echt een waardeloze film zonde van je tijd.
verhaal slaat nergens op.
overdreven felle kleuren gefilmt.
bloed en zombies ook zwaar nep
niet kijken..
Goodfella1812
Ik vond deze film ook barslecht, alsof je naar een B-film uit de jaren `70 zit te kijken. 0,5 * omdat lager niet mogelijk is.
martin1952
wat een waardeloze film, zonde van de tijd die ik er in gestoken heb om te kijken. totaal geen verhaal. is het ook mogelijk om sterren terug te krijgen ipv te geven?
Drekskiebel
slecht uitgewerkte film, had meer ingezeten. Ik hem in de film geen enkele zombie kunnen ontdekken wel geïnfecteerde mensen.
Op papier leuk, maar in praktijk slecht uitgevoerd. film boeide helemaal niet
1,5
RickZ
Een overlever tussen een stelletje zombies. Het hak- en slachtwerk is wel lekker goor maar de scenes met bloedspuiten nogal overdreven (de ketchup flessen worden continue leeggespoten).
Nergens spannend, maar met verstand op 0 toch wel een beetje vermaak.
john1968
verschrikkelijke film, als hier als budget een ton aan besteed is vindt ik het nog veel!
slecht gespeeld, slecht verhaal, totaal geen lijn in de film en het beetje special effects (bloed spuiten) is zo nep dat je echt na gaat denken over hoe sommige films de bioscoop of de videotheek halen, er wordt ook nog een opening gelaten voor deel 2 volgens mij.
bah.
M.J.SS
Krijgt van mij 1 ster voor het 1e half uur, kon het verder niet aan kijken, 1 ster, als ik met mn hoofd tussen mn knieen zit, zodat ik erop kan poepen......
Turkish21
heb hem met mijn vrienden gekeken
het was een leuke avond maar dat lag niet aan de film maar aan mijn vrienden:P
Boeikens
Zwakke prul.
Flutverhaal, slecht geacteerd, droevige FX die de toch aanwezige gore kelderen, zonder enige spanning en sfeerloos.
Bramtje
hele slechte film 1,0 zou het zeker niet aanraden erg voorspelbaar en slecht en overdreven geacteerd is nog een beetje af te kijken omdat ik steeds het idee had dat er nu eindelijk is wat zou geboren in dat saaie bos maarja dat mocht niet zo zijn, zombie's zijn gewoon mannen in gescheurde kleuren met overduidelijk schmink.
Blackhole
oeps...heb ik dus weer...dacht, die ziet er leuk uit...
maar volgens jullie is het dus pruts..het verhaal leek me al
vrij veel weg te hebben van 28 weeks, dawn of the dead en
resident evil...ok dan...ik ga even kijken
borasi
En toch beviel deze me wel. Aparte sfeer ook. Alles minder dan 2 sterren lijkt me een beetje overdreven.
stinger650
Dit is echt een te kansloze film.... Geen woorden voor, wat een draak van een film....
Zonde van de verspilde MB's, haha!
zero points
hvdhoeven
Werkelijk één van de slechtste films die ik tot nu toe gezien heb. Het budget dat voor deze film gebruikt is, kon naar mijn idee beter gebruikt worden als subsidie voor een filmacademie. De verhaallijn, voor zover aanwezig, was om te huilen. Het acteren en de 'special effects' (de term eigenlijk niet waardig) zonder inhoud. Nee, beslist geen aanrader.
John Lee Hooker
Net zoals bij Valhalla Rising moet je hier niet teveel van het verhaal verwachten en sommige details hadden wat meer aandacht mogen krijgen (een rode hoofddoek is een slechte camouflage, adrenalineshot zonder duidelijke reden, elkaar steeds nonchalant bedreigen met een wapen en Max die Jareem Habbar opeens neersloeg met een hakbijl terwijl hij al die tijd op hem gewacht had).
Niet alles is even geloofwaardig maar qua sfeer en mysterie zit het wel snor. De cast is verre van indrukwekkend maar ik neem er genoegen mee. En ondanks er niet erg veel beelden zijn terug te vinden van uitgestorven steden, strijdende overlevenden of een leider van defensie wordt er toch een vrij apocalyptische toestand gecreeërt. Toen Max door het bos aan het huppelen was in zijn zwarte outfit moest ik even aan Rambo denken. Het einde is iets te snel in elkaar geflanst want nu lijkt het alsof er nog een vervolg moet komen terwijl dat waarschijnlijk helemaal niet het geval is.
Soort van Predator vs Prey op Discovery waarbij de luipaard een hert weet te bemachtigen maar dan met een hoop struiken, kuilen en afleidende struisvogels.
Noodless
1 ster...en dat is niet overdreven. De actiescènes zien er belabberd uit en de gore stelt ook niet veel voor.
Bosjes in, bosjes uit, velden in, velden uit.....saaie achtervolgingen en totaal geen spanning aanwezig.
Positief is wel de opzet van het verhaal, maar de uitwerking laat het totaal afweten. 2/10

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

The Lost