Genre: Misdaad / Komedie
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 16 november 2000
Bekijk via Viaplay
Plot Snatch
"Stealin' stones and breakin' bones."
Turkish en zijn partner-in-crime Tommy raken door de beruchte crimineel Brick Top betrokken bij de wereld van de illegale bokswedstrijden. Er valt grof geld te verdienen. Wanneer de door hen ingezette bokser direct in de eerste ronde knock-out geslagen wordt door de onverstaanbare Ierse zigeuner One Punch Mickey, breekt de hel los. Ondertussen wisselt ergens anders in Londen een 86-karaats diamant op onrechtmatige wijze van 'eigenaar'. De daders zijn drie overgewaardeerde gangsters en een dolgedraaide hond. De twee verhalen lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar niets is minder waar. Londen raakt in de ban van piepend speelgoed, caravans, met lood volgepompte lichamen en een diamant als stralend middelpunt...
- Trailer (YouTube)
Vincent
Sol
Boris "The Blade" Yurinov
Tyva
Geweldige film zowel qua plot als de sterke humor en natuurlijk die geweldige personages, zoals die onverstaanbare maar geweldig spelende Brad Pitt
tijn79
Wat een geweldige film, wat een geweldig acteerwerk,
wat geweldig allemaal!!
BennyZ1991
Geweldige film, ik ging hier zonder ook maar ene verwachting voor zitten en was totaal verast. Verhaallijnen die geweldig door elkaar heen lopen en uiteindelijk heeft alles met elkaar te maken.
Het acteer werk was ook van zeer hoog niveau, en wie na deze film nog durft te zeggen dat Brad Pitt niet kan acteren moet echt is even achter z'n oren krabben. De goeie humor afgewisseld met actie verveeld geen moment, een film die je gezien moet hebben.
stkolaf
4 of 5 keer gezien, en still dikke 5 sterren! jason statham + onverstaanbare brad pitt is al geniaal! + vinnie jones en 3 negers die er niks van bakken is episch
MKY
Gewoonweg geniaal. Al meerdere keren gekeken.Sterke humor en acteerwerk. Elke keer schiet ik in de lach als Mickey iets probeert te zeggen. 5*
Pitakaas
Werkelijk waar echt een superfilm. Beste wat Guy Ritchie heeft geschreven, hands down.
Elk verhaallijn (zijn er best veel) zijn allemaal stuk voor stuk geniaal en op zich al beter als menig film (uit de top 250). Ik heb echt genoten. En dan vooral hoe het allemaal bij elkaar komt, ge-wel-dig.
Ik vind Vinnie Jones een B acteur, maar zelf hij doet het nog redelijk goed.
Wat ik echt onbegrijpelijk vond was Brad Pitt als een pickey. Maar wat doet hij het toch geniaal, hij steelt de show. Ik weet niet wie er bij Brad Pitt is gekomen om zo'n character te doen, of dat Brad Pitt zelf heeeeel goed heeft geauditeerd, maar hij was echt goed.
Enig minpuntje: verhaallijnen hadden ietsje beter kunnen worden geintroduceerd. Zoals meerdere Ritchie films (rocknrolla, lock stock), is er altijd een korte introductie op alle personages, wat soms best snel gaat. Aangezien de film maar anderhalf uur duurt, had Ritchie best nog 10 minuutjes kunnen uitwerken van het hoe en wat over Boris en Sol/Vince/Tyrone.
Dit puntje doet niks af aan het perfecte cijfer: *****
Sukantara
Na zoveel goede recencies over deze film te hebben gelezen heb ik hem gekeken en ik vond er niets aan. Ik vond het wel een soort grappig, maar niets speciaals. Ik begrijp het niet, ik begrijp niet dat iedereen zo laaiend enthousiast is. Heb ik iets gemist ?
Ajax&Filmfreak
Ja, heel veel! Nog maar eens kijken in een andere stemming misschien?
®Tc
Heb ik iets gemist ?
Hier staan 30 pagina's vol meningen, kijk daar eens.
Justinw
Beste komedie die ik heb gezien de laatste tijd. Alle verhaallijnen zijn top. ook hoe ze bij elkaar komen. De personages zijn ook geweldig. Muziek keuze is goed. Brad Pitt zet hier een geniale rol neer. Dat had ik niet van hem verwacht. En Natuurlijk zijn er van die uitspraken van "Before Dze germans get here". Al met al een briljante komedie.
dani267
Vind je dit een slechte film dan verdien je het niet om te mogen kijken..
Mamamia wat een sterke cast en verhaal.
Raar genoeg staat Brad Pitt hier als een van de hoofdrolspelers maar vond zijn rol meer een bijrol, die overigens te goed gespeeld wordt door hem!
Dit is absoluut mijn lievelingsfilm uit mijn collectie een verdiende 4,5!
JDSsmetje
In jou geval wel precies
Busted. Meer dan 10 5* films van u.
Ik vind het wel een goede opmerking dat geen enkele film perfect is. Daarom stem ik ook nooit 5*. Moest je bv. 4.75* kunnen stemmen zou ik dat in sommige gevallen wel doen. Nu hopelijk heb ik nergens voor een film 5* gestemd. Ik kan het me toch niet herinneren dat ik zo iets gedaan heb.
sanmarco84
Geweldig film! Heerlijke humor (terwijl ik normaal 'britse' humor verschrikkelijk vind). En vooral een WEERGALOZE Brad Pitt (net zoals in 12 monkeys speelt 'ie wederom een geweldige leipo).
leidsehoodie
Vond je?
Waarom? Ik ga ze binnenkort nog eens achter elkaar zien, want Snatch geef ik hoger, maar ik weet niet zeker of dat terecht is. En het is hoe dan ook geen straf om deze twee films te zien
edit: ik zie dat ik Lock Stock ook een 5 geef, nou dan maar kijken of dat terecht is. Wehe.
mbas
Heerlijke film met vlotte afwisseling tussen humor, actie en typetjes. De hele film is een mooie puzzel. Elk persoon heeft een eigen sfeer.
lagaiske
Wat een geniale film!!!
Meer kan en wil ik hier niet over zeggen zeggen.Gewoon kijken .
joel2305
dit is een typisch voorbeeld van een film die je zo vaak kan blijven zien als je wilt
ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen
Ker
Super!
Brad Pitt zn accent echt geweldig haha! Deze film meot je gewoon gezien hebben, hoe ze alles tegen elkaar uitspelen
geniaal.
Ronnuz
''Protection from what? Ze jermens? ''
Hilarisch. 4*
Elminius
What the fuck can he get away from?
En dan die scène dat hij uit zijn auto probeert te stappen. Doodgaan
dave
Leuke film met dito scenario en een heel aantal geslaagde grappen.
Ook de soundtrack mag er wezen.
jaap88
Na alle lof over deze film toch maar even gekeken of het wat is.
ik vind het echt 10 keer niks deze film begrijp echt niet wat er zo goed aan is.
Thom1994
Ondanks dat ik de film niet echt kon volgen een TOPfilm, erg grappig. Zeker de beste komedie die ik tot nu toe heb gezien.
een verdiende *5
ILDIB
Het blijft een prima film, maar tis ook te rommelig allemaal helaas.

De geprezen misdaadfilm 'Snatch' met Brad Pitt is 9 juni te zien op televisie

Prime Video schopt er weer een heleboel titels uit: Staan deze hoogvliegers op jouw lijstje?

Netflix voegt binnenkort een waslijst aan films toe, dit zijn de vijf best beoordeelde

Deze topfilms vieren in 2020 hun twintigste verjaardag

The Shawshank Redemption