• 9.379.415 stemmen

Jennifer's Body (2009)

Horror / Komedie | 102 minuten / 107 minuten (unrated version)

Genre: Horror / Komedie

Speelduur: 102 minuten / 107 minuten (unrated version)

Geregisseerd door: Karyn Kusama

Met onder meer: Megan Fox, Amanda Seyfried en Adam Brody

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 15 oktober 2009

Plot Jennifer's Body

"She's evil... and not just high school evil."

Needy (Amanda Seyfried) en Jennifer (Megan Fox) zijn al van kleins af beste vriendinnen. Wanneer Jennifer Needy weer eens weet over te halen, om de avond met haar te spenderen in plaats van met haar vriendje, gaan ze naar een kroeg waar de band Low Shoulder speelt. Als de kroeg tot de grond toe afbrandt en Needy en Jennifer weten te ontsnappen, verandert er iets. In het dorpje beginnen steeds meer doden te vallen en Needy moet accepteren wat ze eigenlijk al lang wist: Jennifer is duivels.

avatar van stinissen

Matige prent en ik snap echt niet de hype rondom Fox , totaal geen curves en totaal niet mijn smaak. Geef mijn maar vrouwen met mooie rondingen

avatar van rep_robert

Hmmm smaken verschillen wel erg dan haha.

avatar van voskat

voskat

Ook ik word niet warm of koud van Megan Fox.

Maar als haar personage was gespeeld door een voor mij spannender actrice, dan was het nog steeds niks geweest met deze film.

stinissen schreef:

Sommige mannen hebben nou eenmaal liever een dame met het lichaam van een jongen van 15 hehehe.

Hectometerpaal schreef:

als een jongen van 15 zulke borsten en zo'n kont heeft, is er iets goed mis.

avatar van rep_robert

Idd, en er is iets goed mis met je als je zulke dingen over Fox zegt

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Best wel ernstig als je 31 jarige man weet hoe een 15 jarig jongetje zijn lichaamsbouw in elkaar zit .

Hectometerpaal

Nou je zou het niet zeggen maar ik ben ook 15 geweest.

Waarom reageer ik eigenlijk op iemand die een dikke 10 geeft voor deze film....dan mag je toch de rest van je leven en 20 generaties erna niet meer serieus genomen worden wat betreft de filmindustrie....

mandy7 schreef:

als een jongen van 15 zulke borsten en zo'n kont heeft, is er iets goed mis.

Ik bedoelde het bij wijze van.

Hopelijk heb ik je nu gerust kunnen stellen.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Hectometerpaal schreef:

Nou je zou het niet zeggen maar ik ben ook 15 geweest.

Nou nou, dat is wel een beetje overdreven.

Het is niet alsof hij Funny People een 5 heeft gegeven.

Dan zou dit wel het geval zijn. Maar nu niet hoor.

Het was een leuke film.

En er zijn mensen die de film bij voorbaat een 0.5 geven, dan is een 5 geven gewoon een vorm van compensatie.

Hectometerpaal schreef:

Ik bedoelde het bij wijze van.

Hopelijk heb ik je nu gerust kunnen stellen.

Ik was gelukkig niet ongerust.

Maar Megan heeft voldoende curves voor een slank meisje.

We kunnen niet allemaal Shakira's zijn.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

zeer teleurstellend. zowel horror als komedie waren ver te zoeken.

Fox is wel een lekker ding, maar kan no-way een film in haar eentje dragen. in Transformers was ze meer op haar plaats en zag ze er ook beter uit. overslaan deze film !!!

avatar van schram101

schram101

Ik had voor, tijdens en na het kijken van Jennifer's Body nog steeds geen idee in welke hokje / genre ik dit barrel moet plaatsen. Dit hoeft natuurlijk niet, genoeg films hebben bewezen dat een mengelmoes van verschillende genre's een fantastische film op kan leveren. Helaas niet hier. Wat een draak van een film. Naast het achterlijke verhaal is het ook totaal niet leuk, spannend, eng, dramatisch, humoristisch of wat dan ook. Jammer.

Het acteerwerk van Megan Fox viel me nog niet eens tegen. Zoals dragonmaster boven mij al zegt, was ze in Transformers wel beter op haar plaats, maar toch kon ik leven met haar prestatie in deze film.

avatar van timmaah

timmaah

Horror en komedie? Gaat dat wel samen?

Tonypulp

Shaun of the dead, Braindead, Evil dead films, Zombieland, Severance, Doghouse, Dead snow etc..

Stuk voor stuk geniale horror/komedies

Dit is trouwens totaal geen horror/komedie.

Op geen enkele manier komt hier komedie in voor, snap de genre aanduiding dan ook niet..

Dit lijkt me anders nogal duidelijk een horror-komedie...

Tonypulp

Heb niet alleen nergens moeten lachen, heb ook verder nooit het idee gekregen dat er iets bedoelt was als 'geinig'.

Luchtig is het wel, maar komedie naar mijn inziens totaal niet.

Nou, ik vond er nogal duidelijk een komisch bedoelde kwinkslag in zitten.

En een komedie hoeft niet meteen haha-funny te zijn.

Tonypulp

Daarom zeg ik er ook achteraan dat ik nergens het gevoel had dat het zelfs maar als komisch (geinig) bedoelt is,

ik snap ook wel dat het niet op een lach je slap komedie uit ging draaien, maar zelfs de komische ondertoon heb ik dan blijkbaar gemist?

Zie het dan ook meer als luchtig dan als komisch zoals ik al zei

avatar van spy30

spy30

het is een lekker wijf maar daar is ook alles mee gezegt haar uitlijk word gebruikt om plubliek mee te trekken voor haar acteer werk hoef je niet te kijken transformers viel nog wel mee maar ze word gezien als de sexbom van deze tijd

avatar van 2009

2009

Een transformer (filmkarakter) over Megan Fox:

"You're hot, but you're not too bright."

Dat slaat de spijker op z'n kop!

Vergelijk dat eens met Angelina Jolie, dat valt toch zwaar in het voordeel van de laatste uit.

2009 schreef:

Een transformer (filmkarakter) over Megan Fox:

"You're hot, but you're not too bright."

Dat slaat de spijker op z'n kop!

ik ergerde mij aan die opmerking, niet omdat ik het er nier mee eens ben, maar omdat de bots helemaal geen mening over wie hot en not is horen te hebben. het zijn robots.

anyhow, waarom is megan ook alweer dom?

wat heeft ze gedaan of gezegd?

ik weet het niet meer

waarom vergelijken? omdat ze donker haar en veel tattoo's heeft?

zo zinloos

avatar van 2009

2009

mandy7 schreef:

Intelligente robots met gevoelens! Die hebben dus net zoveel recht om zo'n opmerking te maken dan ieder ander...

Maar ik denk dat het eerder een steek onder water van de regisseur richting Megan was i.v.m. sterallures van haar kant die het werk aan de film niet echt ten goede kwamen.

avatar van Drikturpin

Drikturpin

Boeide me totaal niet Megan Fox moet gewoon een dom rolletje spelen,wat rennen en schreewen altijd leuk.

avatar van lau12345

lau12345

Heb hem uitgekeken jaja tis me glukt.

Wat een waardeloze film zeg .

Dit is echt jammer van me tijd .

avatar van The_Game

The_Game

Verrassend grappige horror/komedie. Ik ging hem eigenlijk puur kijken om Amanda Seyfried (ja ik vind haar echt wel leuker dan...) en Megan Fox. De film slaagde er wel in om een vermakelijke horror/komedie te zijn. Lekker overdreven highschool achtig, leuke zoenscene etc. en op zijn tijd gore stukjes.

Als de cover van de film ziet verwacht je toch ook niets meer??

3.5* omdat hij geslaagd is, in wat het moet voorstellen.

avatar van Glacius

Glacius

Film = hier en daar vermakelijk, grotendeels bagger.

Megan Fox = Lekker koppie, lichaam is *gaap*

avatar van Pistons

Pistons

Kinderachtig filmpje voor pubers dat heel hip wil zijn maar daar niet in slaagt. Megan Fox moet een supersexy bom uitstralen maar haar neppe lippen maken me alleen maar misselijk en bovendien is de film zeer matig geproduceerd.

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Enige komedie voor mij was Tony Little op tv.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Pistons schreef:

Megan Fox alleen is al de moeite waard om deze film te zien.