Enter the Void (2009)
Geregisseerd door: Gaspar Noé
Met onder meer: Nathaniel Brown, Paz de la Huerta en Cyril Roy
Gesproken taal: Engels en Japans
Releasedatum: 23 september 2010
Zaterdag 21 februari in één bioscoop (Amsterdam)
Plot Enter the Void
Oscar en zijn zus Linda wonen sinds kort in Tokio. Oscar leeft van de inkomsten van kleine drugsdeals en Linda werkt als stripper in een nachtclub. Tijdens een inval van de politie wordt Oscar geraakt door een kogel. Hij ligt op sterven, maar zijn geest, die eveneens trouw is aan zijn belofte om zijn zus nooit achter te laten, weigert de wereld van de levenden te verlaten. Tijdens de dwaaltocht van zijn geest door de stad worden de visioenen steeds chaotischer en veranderen ze in een ware nachtmerrie. Het verleden, het heden en de toekomst vermengen zich in een hallucinogene draaikolk.
Linda
Young Oscar
Tito
Saki
Montorsi
Uhm ja! 10x beter dan veel kleine filmhuizen.
Van alle bioscopen/filmtheaters/filmhuizen waar ik ben geweest hebben ze in Pathé toch wel echt de slechtste stoelen wat mij betreft, plus dat je dan vaak erg weinig beenruimte hebt.
Bottleneck
Huh vind ik zeker niet, Pathe De Kuip kun je heerlijk onderuit gezakt zitten en dan nog haal je de stoelen voor je nog maar net. Lekker breed ook. Sommige filmhuizen zit je zowat schouder aan schouder en moet je half scheef gaan hangen om je benen wat ruimte te gunnen, zoals in De Kuip
chevy93
Ben nog nooit naar de Pathé geweest. Ik hoop dat hij in Pathé Utrecht gaat draaien.
wibro
Deze film gaat a.s. donderdag ook in Arthouse Lux in Nijmegen draaien.
Fortune
Nog beter hij gaat bij om de hoek draaien 3 minuten van mijn huis.
$pecial
Vrijdagavond is het zover, met een beetje zoekwerk kwam ik er achter dat ie in Eindhoven draait!
McSavah
Deze film gaat a.s. donderdag ook in Arthouse Lux in Nijmegen draaien.
Goede zaak inderdaad!
chevy93
Enter The Void draait bij Pathé. Of dit ook Pathé Utrecht is, moet nog duidelijk worden.
Enter The Void gaat 1-10 in Louis Hartlooper draaien, niet in Pathé en niet eerder vanwege het Nederlands Filmfestival.
$pecial
Lexcoaster
Draait deze film ook ergens in Rotterdam of Den Haag in de buurt?
Naomi Watts
Dit is info waar ik wat mee kan. Bedankt sb
Kaffeefiltjer
Draaide max. 1 week in België en gemist, helaas.
fappie
- 2005 stemmen
Ik ga kijken in het filmhuis in Arnhem en daar hebben ze prima stoelen
Bedankt voor de tip man
. Is qua afstand goed te doen met de trein.
niethie
Waarom staat deze eigenlijk zo groot aangekondigt? Ik ging ook al die tijd uit van die release datum op imdb maar er klopt dus geen reet van!
Hoop iig dat hij nog gaat draaien want ik heb er echt enorm naar uitgekeken de laatste paar maanden. En dan het liefs (ook) in Rotterdam en omstreken...
Montorsi
Wat klopt er dan niet niethie?
In Cinerama draait hij in ieder geval niet, L/V is dicht, dus alle hoop is dit keer op Pathé gevestigd in Rotterdam. En anders zit er niet veel anders op dan richting Den Haag of Utrecht te gaan.
niethie
Nouja misschien klopt het wel maar het valt me gewoon vies tegen hoe klein ie dus schijnbaar uitgebracht word/gaat worden, zeker naar al dat lekker maken. Ik bedoel Gasper Noe is toch best een grote naam (geworden) sinds Irreversible? Ik had geen release verwacht zo groot als de laatste van Cameron (Avatar) om maar even een voorbeeld te nemen van iemand die ook een succesvolle comeback maakte na zijn grootste succes, maar toch wel een beetje meer aandacht hoor...
Nouja hopenlijk heb je gelijk en komt dat nog, ik wacht het programma van het L/V nog even af die volgende maand weer open schijnt te gaan, en anders wordt het idd eventjes reizen: doe normaal nooit zo'n moeite voor een film maar hier heb ik, zoals eerder gezegt, het toch wel graag voor over om hem op het grote doek te zien hoor!
Bélon
Wel een tegenvaller dat dit niet in Cinerama draait in Rotterdam. Daar vertonen ze dan wel gewoon een mainstream film als Machete die 500 meter verderop ook gewoon bij Pathé Schouwburgplein draait.
Wel lovenswaardig dat deze film hier wordt aangekondigd maar als ie (nog) vrijwel nergens draait is dat ook een beetje blijmaken met een een dode mus. Volgens mij is de dichtsbijzijnde bioscoop waar ie draait Amsterdam en 25 euro extra voor reiskosten vind ik wat veel.
Pathe rotterdam draait hij ook niet. Erg vreemd dat cinerama m niet heeft. Blijkbaar hebben ze maar 2 kopien geprint. Moeten we wachten tot Amsterdam of Nijmegen is uitgekeken...
Bélon
Sorry hij draait ook in Filmhuis Den Haag zie ik nu na een beetje zoeken, da's goed te doen vanuit Rotterdam qua reistijd en kosten
Is dat een beetje een goede bios? Kwa beeld en geluid.
Montorsi
Volgens mij heeft het met een beperkt aantal prints te maken ja.
Bottleneck
wat een gedoe idd, paar maanden geleden zou ie al in breda draaien maar werd ie toch niet afgeleverd
|Bazzie|
Draait inderdaad in Filmhuis Den Haag, maar bij welke Pathé's gaat deze nu eigenlijk draaien? Filmhuis is uiteraard alleraardigst, maar een film als deze zou niet misstaan op een groter scherm
(de informatie op pathe.nl is nogal vaag)

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix

Woodstock