Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Morgan J. Freeman
Met onder meer: Mischa Barton, Matt Long en Jessica Stroup
Gesproken taal: Engels en Slowaaks
Plot Homecoming
"A girl never forgets her first love..."
Shelby is erg ongelukkig sinds haar vriendje Mike hun relatie heeft beëindigd. Als hij een nieuwe vriendin blijkt te hebben, wordt Shelby overmand door jaloezie en besluit zij de jongedame te ontvoeren. Mike zal er alles aan moeten doen, om haar te bevrijden, voordat Shelby haar iets onherstelbaars aandoet.
Shelby Mercer
Elfman
Jablonski
Lloyd Christiansen
matthijs_013
Een horrorfilm met tienersterretjes blijft vermakelijk. Mischa Barton kennen we allemaal uit The O.C. en Jessica Stroup zal de nieuwe Jennie Garth worden in de opkomende 90210 spinoff.
otherfool
Een direct-naar-dvd'tje neem ik aan? Ach, een hakfestijntje met wat gewillig slachtvee is altijd welkom in huize otherfool...
jacobine_rodijk
Misery voor de nieuwe generatie
Vervang Caan, Bates en haar moker met Barton, Stroup en haar iPhone en dit is letterlijk het eindresultaat.
't Is allemaal vrij onorgineel en het acteren is ook niet te best maar wat was het toch hilarisch om Barton als een Norman Bates type te zien. Stroup biedt erg leuk tegenspel (leuk talentje ook) en hun scenes samen zijn ook het leukt, ondanks dat het allemaal inferieur is in vergelijking met Caan/Bates.
Mijn 2000ste stem verdiende een wat betere film, maar lang niet zo slecht als de DTV-poster doet aanduiden.
Bélon
Misery voor de nieuwe generatie
Alsjeblieft zeg, vergeljk deze film niet met Misery:het is op z'n best Misery voor "de nieuwe generatie" die een lobotomie heeft gehad. Compleet afgezaagd, cliché, slecht geacteerd low budget geval. Niet spannend. Geen mensen die "op een leuke en/of originele manier" (voor de kijker dan) dood gaan. Stomvervelend.
Het eindshot kan een vervolg doen vermoeden. God en chefs van andere religies: bespaar ons deze lijdensweg
Toch een aardige spannende thriller.
Wat kunnen mensen toch raloers zijn blijkt maar weer.
Kristeeel
Toch best een aardige film.
Ik vond hem af en toe toch best saai, en er was niet echt veel actie en bloed enzo...
mixmaster
ik vond het een goeie thriller die wel voorspelbaar was maar toch lekker wegkijkt.
goed acteerwerk en mooi gefilmd , gewoon een lekker spannend filmpje met waarschijnlijk een vervolg .
gringo84
heel goede spannende film
idd voorspelbaar maar toch wel het kijken waard goed geacteerd
ik hoop op een vervolg
yeyo
Best een genietbaar tussendoortje, al is dit wel een schaamteloze rip-off van Misery: twee citaten zijn letterlijk overgenomen uit die film en zelfs het behangpapier leek hetzelfde.
top030
de filmposter is idd wat misleidend en dat was dan ook zeker de reden om hem niet op te zetten. Toch gedaan... en het viel me reuze mee het verhaal volgt alle logische lijnen van een thriller en kijkt idd goed weg. verwacht geen topfilm maar voor een tussendoortje een prima film.
Het wachten is op deel 2 als ik het verloop van de film mag geloven.
DjFrankie
Prima thriller, geen minuut verveeld hiermee.
Natuurlijk is het verhaal niet nieuw maar als je van dit soort thrillers houd dan heb je hier een leuke film.
hatebreeder
vrij aardige film die zeker de moeite waard van het kijken is! acteren is meer dan voldoende en films is spannend genoeg waardoor hij niet verveeld. 3.5 ster
m_csa
Slechte horrorfilm met zwakke acteerprestaties van Mischa Barton, ook de verhaallijn was erg voorspelbaar.
fritsy
Op de raam slaan om iemand zijn attentie te trekken dat je gegijzeld bent.
terwijl een infuus standaart naast je staat en hele kamer vol met prulletjes potjes vaasjes enz...
Rufio
Dit noem ik geen horror!
Deze film hangt aan elkaar met clichés. Je weet zo dat Jessica Stroup bevrijdt gaat worden op het einde.
erpunited
Heb me wel vermaakt met deze film. Het is alleen geen horror. Het is een thriller. Wel voorspelbaar mar de film kijkt lekker weg.
yeyo
Ik heb mij ook wel vermaakt maar raar einde had anders verwacht..
Je dacht dat Shelby en Mike toch terug zouden samengaan?
Jolene.
Toffe film!
Het is meer iets voor de snel tierende meisjes die ook eens willen zeggen dat ze een 'horror' bekeken hebben
Helemaal niet eng dus!
Maar 'k vond hem wel lekker wegkijken!
Angel-76
goeie thriller, ik heb me geen moment verveeld
wat een gestoord mens die shelby, ik hoop dat er nog een vervolg van komt.
Waku
soapie thriller.
Niet eens onplezierig om naar te kijken.
Niet zozeer dat de film tergens spannend is en dat er elke minuut een schrikmoment te verwachten valt, wat dat betreft zal je hart niet 1 keer overslaan tijdens deze thriller. Het zijn meer de ontwikkelingen tussen Shelby en de door haar gekidnapte liefdesrivale Elizabeth die 'Homecoming"interessant houden .
Vermakelijk tussendoortje.
Spartaan1986
Kijkt makkelijk weg maar is alles behalve vernieuwend. Ook het einde is erg voorspelbaar.
glimmerman2000
Mischien wel een jatwerkje van de film, Misery...Maar wat is daar mis mee?...Heerlijk filmpje, welke lekker wegkijkt...Eindelijk een film waarbij je even niet hoeft na te denken, ook wel is lekker;)...Mischa Barton speelt een prima rol, en ook de sfeer in de film vind ik super!...Goede film!
JeffreyV
Ik had geen hoge verwachtingen van deze film.
Onterecht, want het blijkt toch een goede film te zijn.
Redelijk spannend en leuk verhaal (al is het niet heel origineel).
Een vervolg zie ik wel aankomen, zeker met dit einde. Dat zou ik niet erg vinden!
SvV
Zeker geen onaardige film maar door de hoge voorspelbaarheid en vele cliché's blijft het wat magertjes. Met het verhaal had meer gedaan kunnen worden, want het is zeker wel interessant. Wel een voldoende voor deze film want hij kijkt lekker weg en kent ook een aantal spannende scenes. Ook een paar (magere) gore momenten.
Verder zijn Barton en Stroup wel leuk om naar te kijken
Stewie Griffin
Redelijke film.
Hij is wel erg traag, maar het heeft toch iets spannends.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Degelijke thriller met dito muziek en een makkelijk inleefbaar (is dat een woord?) jaloezie-plotje. Al begon in zo langzamerhand wel meer voor Shelby (Barton) te juichen waardoor dat einde wat averechts werkte (al hielp het natuurlijk wel een beetje dat ze nog haar ogen open deed). Ook maar eens Misery uit de cast trekken zo te horen!
Noodless
Zonder meer degelijke film. Origineel is het wel niet en het verhaal kabbelt verder zonder echt spannend te worden. Daarvoor is het allemaal wat te voorspelbaar. En toch weet de film te boeien door het thema en vooral door de twee dames die een degelijke rol spelen. 6,5/10

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Eden Lake