• 9.374.764 stemmen

Geregisseerd door: Dito Montiel

Met onder meer: Channing Tatum, Terrence Howard en Brian J. White

Releasedatum: 21 mei 2009

Plot Fighting

"Some Dreams Are Worth The Fight"

De jonge Sean Arthur probeert te overleven in New York City door imitatiegoederen te verkopen. Sean's afstandelijke vader stond garant voor een moeilijke jeugd en hij staat daardoor onverschillig tegenover zijn huidige leefwereld. Deze onverschilligheid verandert echter wanneer Sean de ervaren straatvechter en trainer Harvey Boarden ontmoet. Sean ziet weer perspectief, ontwikkelt met hulp van Boarden zijn vechtlust en zal zelfs vechten om te winnen, niet alleen om het prijzengeld, maar ook vanwege de onverwachte nieuwe relaties die hem kracht geven.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Vechten is heel anders dan dansen.

Ben benieuwd.

avatar van Esteban

Esteban

Is dit net als A Guide to Recognizing Your Saints op Dito's levensverhaal gebaseerd? Wat ondanks enkele kleine beginnersfouten overigens een mooi debuut was, vooral dankzij enkele sterke acteerprestaties. Benieuwd naar deze.

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

Trailer.

Ziet er super uit!

avatar van Hankieh

Hankieh

"Guide to Recognizing Your Saints, A" was erg erg mooi

Deze film ga ik op mijn 'Nog zien' lijstje zetten

avatar van Tomsheep

Tomsheep

Vechten ..... Geld ......... Meisje ..........verraad ............ Cliche !

avatar van aerts007

aerts007

Het lijkt wel Wrong Bet.

Toch even zien natuurlijk..

avatar van deTuinman

deTuinman

Dat ze nog steeds met scenario's uit de jaren 70 een film maken. Lijkt mij niets meer dan een tienerfilm met 'stoere' mannen en goedkope meiden.

ps. ze gaan zeker ook nog dansen? of rappen?

avatar van starbright boy

deTuinman schreef:

Dat lijkt me erg sterk op basis van Montiels debuut (wat ik overigens geen geweldige film vond, maar het was verre van lopende bandwerk). Al klinkt het verhaal (door de regisseur medegeschreven) inderdaad nogal 13-in-een dozijn.

avatar van Zymovie

Zymovie

Ziet er wel lkr uit , hopelijk kan Channing Tatum zo goed vechten als dansen ^^

avatar van GertB

GertB

Ziet er niet slecht uit...

Met name ook de soundtrack,

avatar van !!!!*Lucky

!!!!*Lucky

Ben zeer benieuwd, staat in me nog te zien lijstje.

avatar van Billy10

Billy10

Ben eeeeeerg benieuwd!

avatar van Morpheuz

Morpheuz

Een vrij zware rip off van Never back down.

avatar van Xen0n

Xen0n

Morpheuz schreef:

Een vrij zware rip off van Never back down.

Dan mag ik hopen dat deze minstens zo goed is, want Never back down was alles behalve tegenvallend...

avatar van MARCUS CORVUS

MARCUS CORVUS

wel ok. geen topfilm maar kijkt wel lekker weg. Acteerwerk van Howard is goed. Het verhaal is niet bijster origineel (denk aan Van Damme en Lionheart).

Als je er niet te veel van verwacht is ie wel ok.

avatar van Misery :3

Misery :3

Lijkt inderdaad in de buurt te komen van Never Back Down, maar die was dan ook veth..

Ik ga em denk ik wel in de bios bekijken.. ben benieuwd

avatar van Anne-Co

Anne-Co

Remember the name is wel een goed gekozen soundtrack.

Hoewel ik natuurlijk alle nummers van Fort Minor leuk vind..

avatar van Max en Joep

Max en Joep

de trailer kan ik al niet uit zitten (echt serieus), zo fokking vermoeiend, cliche geneuzel.

niets voor mij, ik bedank even.

avatar van Brammm84

Brammm84

Wel een vermakelijk filmpje, niet meer dan dat....

avatar van Punkette

Punkette

Hmm, Channing Tatum. Dat slome gepraat doet me denken aan rocky. Hihi.

avatar van M1kee

M1kee

Never Back Down, een van mijn favorieten, dus ik ben zeer benieuwd naar deze film. Wat betreft 'cliché geneuzel', daar lig ik niet wakker van, er is niets mis met een film die een beetje cliché verhaal heeft.

avatar van Mister Movie

Mister Movie

Tomsheep schreef:

Vechten ..... Geld ......... Meisje ..........verraad ............ Cliche !

Helemaal mee eens.

Zie de Trailer en je hebt de hele film al gezien...

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

volgens mij is dit echt zo'n film van wat ik van fight club had verwacht:P want die titel was nogal misleidend alsj t mij vraagt;)

avatar van Max en Joep

Max en Joep

M1kee schreef:

er is niets mis met een film die een beetje cliché verhaal heeft.

"een beetje" niet nee.

deze film lijkt echter de grenzen van het betamelijke te gaan overschrijden, ruimschoots

avatar van Jordy Lishious

Jordy Lishious

vanmiddag in de bioscoop gezien en vond um erg tegen vallen.

weinig gevechten en veel gelul! het acteren vond ik ook opvallend slecht. de eerste helft van de film was echt saai .

vond eigenlijk alleen het laatste deel (lees einde film) goed.

als je een vecht film van de laatste tijd wil zien kun je veel beter never back down gaan kijken die vond ik stukken beter.

heb deze film een 5 dus 2,5 ster gegeven en dat is nog haast te hoog al zeg ik het zelf

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Matige knokfilm.

Enige lichtpunt is Terence Howard.

avatar van king01

king01

Gister gezien in de bios en vond hem wel sterk beginnen. Terence Howard was als verwacht sterk in ze acteerprestaties. De film was wat mij betreft wel té cliché, hij was van het begin al duidelijk wat er ging gebeuren en tegen wie hij het eindgevecht zou krijgen, om het grote geld. Soundtracks waren overigens bijpassend, alleen vond ik de begin soundtrack wel een beetje erg rip-off van American Gangster..

avatar van SpooXxX

SpooXxX

Heeeeeeeeeel lang geleden waren er dino's en Van Damme's Wrong Bet. De filmmaker wilde de huidige generatie die geweldige film niet onthouden. Dus die keigave film ging in de remix. Helemaal up tot date. Knap koppie in de hoofdrol, UFC fighting style wat vette beats & veel goede classics. De film scheelt niet veel van het 'origineel'. Deze nieuwe film vond ik zo slecht. Dat ik er naar uit zie om Wrong Bet weer eens te bekijken!

avatar van andrehoek

andrehoek

Echt zonde van je tijd. De film heet Fighting, maar gezien het aantal gevechten en de speelduur had "a few fights" een betere titel geweest. Je weet van te horen al dat als Terence komt opdraven dat je film krijgt met een hoog MTV gehalte, maar dit script had hij zeker moeten overslaan.

Het verhaal is slap, voorspelbaar en er zit geen gang in.

De enige lichtpuntjes in deze film zijn Luiz Guzman (hij is altijd grappig) en de muziek.