Genre: Horror / Mystery
Geregisseerd door: Phedon Papamichael
Met onder meer: Elizabeth Rice, Thomas Dekker en Adam Goldberg
Plot From Within
"Death is catching."
Een meisje woont in een zeer strenge Christelijke gemeenschap, maar wil eigenlijk dolgraag het kleine plaatsje verlaten om de grote buitenwereld te zien. Maar voordat het haar lukt om te vertrekken, komt een aantal inwoners van het dorpje plotseling te overlijden. Het duurt niet lang voordat men begint te vermoeden dat het meisje iets te maken heeft met deze bizarre zaken.
Lindsay
Claire
Bernard
Pastor joe
19o7
Willen de mensen die een stem hebben gegeven ook een commentaar plaatsen.. ^)
Mar10e
5 stemmen, 4,2* en het enige commentaar is ...
"super"
Nee, dáár hebben we wat aan
patman1974
Lijkt mij ook een beetje ongeloofwaardig, idbm 5.9/10 131 votes
Dennoesj
Goeie film om te zien vond ik. De omschrijving die staat bij het plot, staat echt los van de film vind ik, komt er niet of nauwelijks in terug. De boodschap in de film is wel goed gebracht. In het begin blijft het sinister wat er aan de hand is, later wordt het je allemaal duidelijk. De spanning die heerst in de film voel je dat het opbouwend is, in sommige scènes wat minder, in andere wat meer, is ook wel nodig om het verhaal zijn gang te laten gaan. Ik vond het wel een 4 waard eigenlijk
vranque
En weer voer voor de notoire 5* stemmers.
En weer lachwekkend.
Judiith^
Ik heb deze film gister gekeken en ik was verrast!
Ik vond het echt een goede film. Ik vond de film juist niet erg voorspelbaar en vooral het eind was erg sterk!
Echt een aanrader!
;)
leuke film, fijn verhaal.
is dit een remake?
heb denk ik al een film gezien met deze gebeurtenissen maar kan er ni opkomen.
Manu
Amanda Babin...een model uit America's next Flop model... Kies voortaan een iets mooiere uit AUB, er zijn er genoeg
ralfsjam
de film begon met goede muziek: Ane Brun! maar daar bleef het ook bij.
ik denk 1 van de mindere "After Dark" film's. het kabbelde allemaal maar een beetje voort, zonder dat het echt spannend werd. ook de acteurs waren niets zeggend en het lukte geen enkele om je echt mee te nemen. het verhaal was zozo en al vele malen eerder gedaan.
Spartaan1986
Leuk dat Thomas Dekker naast wielrennen ook aardig kan acteren...
mixmaster
slappe horror film die niet echt spannend is.
alles wat in deze film te zien is , is al tientallen keren in andere films te zien geweest.
voomzap
Trage, over-clichematige en erg saaie film met te veel b-acteurs en een zeer kinderachtige weergave van wat in de fim voor mystiek moet doorgaan. Afrader - een 1
plompa
zeer slecht acteerwerk. Als in zo'n klein dorpje binnen twee dagen 3 doden vallen en er niemand van onder de indruk is, verliest de film al snel zijn waarde. Het gegeven kan best spannend zijn maar als er zo emotieloos geacteerd wordt, houdt het voor mij op!
Whiplash
Leuk voor bij een biertje en wat vrienden en wat te kletsen zodat je op de achtergrond de film een beetje kan blijven volgen want het verhaal is niet te missen...
Mensen gaan dood!!! Punt... Een echte horror dus... Alleen is deze niet van hoge waarde... Toch heb ik van de schrikeffecten genoten... 't waren er niet veel maar toch...
Omdat ie zo lekker wegkeek en me toch niet echt verveeld heb 3 ***
Niet goed.
Enkel op het einde weet de film een beetje sfeervol te worden, met de eerste goeie scene die begint wanneer de credits op het beeldscherm verschijnen.
Veel te trage aanloop met een erg belabberd curse verhaaltje. Slechte en flauwe horror scenes. Tel daarbij het vervelende "evil Christian" verhaaltje, erg slecht uitgewerkt ook, en veel hoef je al niet meer te verwachten.
Erg matige soundtrack en het acteerwerk is ook niet voldoende, zeker niet gezien de dramatische richting die de film neemt.
Mnee, povere entry in het After Dark gebeuren, hadden ze er beter uitgelaten. 1.5*
RickZ
Redelijke horrothriller met aardige schrikmomenten maar voorspelbaar en dun verhaal
Kuwiel
Vrij goede horror met enkele lekkere schrik momenten !
Zeker niet langdradig, maar mocht wel wat spannender.
Poppe
Aardige horror/thriller, met een grauw sfeertje. Niks bijzonders, doch vermakelijk...
Fryce
Leuke film met een lekkere lugubere sfeer. Acteerwerk is af en toe niet echt hoogstaand, idee is wel erg leuk en aardig uitgewerkt.
chanel34
Willen de mensen die een stem hebben gegeven ook een commentaar plaatsen.. ^)
tja, kan er niet echt meer wat van herinneren. Het was niet slecht en ook niet zo goed, dat ik nog herinner wat of hoe....(jointje gerookt, dus tja)
En het feit dat mensen geen commentaar geven, wil misschien ook wat zeggen? Bijvoorbeeld dat het niet de moeite waard is?
Jrome
Onverwachts toch een zeer leuke horror, met twee verhaallijnen erdoorheen
. Enerzijds de werkelijkse dood die zorgt voor de suicides (beetje Final Destination achtig), anderszijds het gevaar van fanatieke gelovigen (Frailty achtig). Prima film!
hannes64
- 1926 berichten
Vond em niet slecht.....de film heeft zelfs nog de Best Direct-to-Video Film award gewonnen.
Goeie, maar iets trage horror.
Mooie meid trouwens.
jipt
Behoorlijke slechte horror nonsens, tieners die achterna worden gezeten door zelfmoordneigingen. Op zich een grappig gegeven maar er had veel meer uit gehaald moeten worden. Acteerwerk was niet heel goed te noemen. Het meest belachelijke was nog dat er zoveel aandacht werd besteed aan religie en schrale uitdrijvingen. Vond het maar niks.
Troubles
Leuk dat Thomas Dekker naast wielrennen ook aardig kan acteren...
Ja, nou goh zeg. Jemig.
Wat een troep deze film.
Een vier voor de bewegende beelden en sfeer.
Troubles
Dit is geen horrorfilm maar een thriller.
Triple G
Aardig gegeven, aardig uitgewerkt, redelijk acteerwerk. Maar dan ook niet meer dan dat. Geen verrassingen, beetje hap, slik, weg horror/thriller verhaal waar best nog wel meer in had kunnen zitten. Veel te gemakkelijk allemaal.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

Red