Genre: Actie / Fantasy
Met onder meer: Jonathan Patrick Foo, Cary-Hiroyuki Tagawa en Kelly Overton
Gesproken taal: Japans, Mandarijn en Engels
Plot Tekken
"Survival is no game"
Jin Kazama is een vechter die zich aanmeldt voor het Iron Fist Tournament. Hij wil zich wreken op de man die in zijn ogen verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder. Deze man, Heihachi Mishima is tevens de organisator van het toernooi. Om in de buurt van Mishima te kunnen komen om hem te doden, moet hij het toernooi zien te winnen.
Jin Kazama
Jun Kazama
Marschall Law
Nina Williams
marcjeb
trailer ziet er goed uit... goeie characters.. harde aktie.. echt beetje mortal kombat feeling.
Trailer ziet er beter uit als DB evo bijv.
Maar wordt denk wel straight to dvd
Peter Ho
stem je nu vanwege een trailer?
vast een grote fan van vechtspellen.
Freckles
Trailer ziet er beter uit als DB evo bijv.
Maar wordt denk wel straight to dvd
Je stemt vijf sterren omdat de trailer je aanstaat?
Normaal is het hier de bedoeling dat je een hele film bekijkt...
hydraulix
Uh oh.. Ik vrees het ergste na het zien van de trailer
De kostuums alleen al; alsof het op een willekeurige cosplay-conventie geschoten is.
Jammer, aangezien ik toch eigenlijk een Tekken-fan ben...
Edit: ik lees dat hij een 7.6 heeft op imdb
Bovendien doet Chiaki Kuriyama helaas niet mee als Ling Xiaoyu.
Minotaures
Edit: ik lees dat hij een 7.6 heeft op imdb
Niets bijzonders. Het is gewoon een gemiddelde gebaseerd op tot zover nog geen 200 stemmen.
JacoBaco
In het spel Tekken zijn het al vrij uiteenlopende personages. Minder erg dan Street Fighter, maar uiteenlopend genoeg. Als je de personages van Tekken rechtstreeks gaat overnemen, dan krijg je een lachwekkend resultaat. (zie trailer) Paul is bijvoorbeeld kenmerkend door zijn kapsel, rode karatepak of motorpak. Ga je hem in de film stoppen zonder deze kenmerken, dan is het gewoon een gast die Paul heet en verder niets bijzonders. Dat lijkt me dan ook weer erg standaard. Maar iemand die de hele tijd rondloopt in een rood karatepak of een motorpak met een kapsel van 30 cm hoog is ook niet alles.
Remi
Ik weet eigenlijk niet wat ik ervan moet vinden. Ik heb alle Tekken games gespeeld en ik vind 't een van de beste vechtgames, maar of een verfilming wel zo'n goed idee is als je de trailer bekijkt weet ik zo net nog niet...
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Het computerspel vind ik erg goed, waarschijnlijk het beste vechtspel dat er is. Maar de trailer heeft me niet weten te overtuigen. Integendeel. Deze laat ik maar links liggen. Of rechts.
Minotaures
Wie weet eindigt het net als de trieste House of the Dead, Dragonball Evolution en DOA: Dead or Alive.
Nomak
waarschijnlijk het beste vechtspel dat er is.
Nog niet eens misschien, al is deel 5 wel goed.
Kevin13
Zolang dat King er maar niet in meedoet is het goed voor mij..
Edit: jonges wat een slechte trailer zeg. De acteurs die de personages moeten voorstellen... En waarom wordt geblokte Jin gespeeld door een mager scharminkel?
AchmedATM
Aan een kapsel ga ik me niet ergeren, het is een vecht game, dus als ze de bekende moves gewoon goed doen ben ik al blij. Maar Jin is in deze film volgens mij een pussy.
Het voordeel bij DOA is dat iedereen daar gebruik maakt van een bekende vechtstijl met weinig dingen zoals Hadoken en Teleportatie. Dat maakt het makelijker om een redelijke film te maken. Alhoewel ze bij DOA meer gebruik hebben gemaakt van de dames, dan echt vechten
xaid
Jin is in alle tekken spellen slecht :/ hij ken geen leuke trap bewegingen , speel altijd met hwoarang :B
Imperial Figure
Wanneer komt deze film? regisseur Dwight H. Little kan het tekken gevoel niet echt benaderen volgens mij, maar dat is het mooie van niet hollywood films, hij heeft nog tijd om alles te verbeteren en het word wel zeker een straight to dvd marcjeb.
Het zal vast en zeker beter worden dan de DOA film, alle game to movie projecten die hollywood krijgt voorgeschoteld gaan meestal fout maar dit is geen hollywood productie dus laten we hopen.
nou ja, uwe bol doet ook niet echt hollywood game to movie producties maar goed dan hebben we het ook over 1 van de slechtste regisseurs ooit
AchmedATM
Hij is al een tijdje in de Bioscopen in Japan, maar in de UK zal hij pas 1 September (direct-to-DVD) uitkomen. Dus rond die tijd kunnen wij hem ook verwachten.
Metalfist
Mooiere poster dan degene die hier staat, doet me tenminste terugdenken aan de spellen.
Nomak
Maar niemand op die poster lijkt op een personage uit het spel.
Wat een ongelooflijk slechte casting alweer.
firestarter3
Tsja wat moet je hiervan zeggen,ik had hier niks van verwacht na al die floppen(D.O.A Mortal combat etc.) die verfilmd zijn wederom eenn. flinterdun verhaal, matig acteerwerk. Toch moet ik zeggen dat sommige gevechten best goed te pruimen waren. 1 keer kijken en dan weer vergeten. een 5+
Timmy757
Tekken is als spel eigenlijk al vrij weinig aan, dan ook nog een film... Denk dat ik deze dus ook maar mooi aan me voorbij laat gaan
LDvMegatron
Was niet echt de moeite waard. Aantal mooie dames maar de vechtscenes waren niet sterk en het verhaal zeker niet. Voor een goede vechtfilm kan je beter undisputed III kijken
De GeuS
Een behoorlijke draak van een vechtfilm. Je weet bij dit soort game verfilmingen dat het plot en de acteurs niet de sterkste punten zijn, maar het lot berust op de vecht scenes. Deze zijn jammer genoeg gewoon knullig te noemen; de gevechten en aankleding zijn een wollige combinatie van 'Power Rangers' en 'Teenage Mutant Ninja Turtles' en dat is dus niet best.
De 'Mortal Kombat' serie had nog het voordeel van stoere en opvallende personages, maar ook dat ontbreek jammer genoeg bij deze Tekken verfilming (net als bij de Tekken spellen zelf trouwens).
Heel kleine 2*
gizmoart
heb je die ass van Kelly Overton gezien in die hele film!!! Daarom 3 sterren mijn aandacht zal wel wellicht een beetje afgeleid zijn geweest lol
xaid
ik vond nog niet eens zo slecht , vond hem wel vermakelijk
Ik had veel minder verwacht . Ik had alleen wat meer bekende characters verwacht. Gevechten waren ook zeker in orde
zeker wel te doen dit hoor . En ook jammer dat Heihachi zo skinny er uitzag . in de games was het een brede gozer . en ook jammer dat Heihachi helemaal geen gevechten deed. Er mag van mij wel een deel2 komen
en leuke 3.5 van mij
mrwhite
pfff weer een spelverfilming die op nie veel trekt.het verhaal was.......euhm wat zeg ik nu er was geen verhaal.
de acteerprestaties waren ook nie echt super.belachelijke one-liners en vooral de setting was echt om bij te wenen ik begrijp niet als een regiseur aan een spelverfilming begint dat hij het niet eens in zen hoofd krijgt om wat onderzoek te doen.hij heeft toch al duidelijk gezien met films als super mario bros,dbz en streetfighter dat dit niet werkt en toch doet hij net hetzelfde ONGELOOFLIJK.
1* voor een paar leuke vechtscene's maar voor de rest gewoon bagger!!!!!!!
mikeforever
beetje een slap verhaal, maar het vechten zelf vindt ik zelf altijd erg leuk om naar te kijken , heb me namelijk ook geen minuut verveeld en dat is toch wel belangrijk... 3 sterren !
banjoo
nou dit verhaal klopt niet volgens de tekst hier boven vraagt hij heihachi om hem te trainen nou niet gezien in heel de film niet
plus dat de eerste keer dat heihachi hem ziet is in het toernooi dus heel het verhaal is bull shit.
plus dat toernooi is niet geheim die wordt gewoon gehouden en iedereen weet er van dus er klopt helemaal niks van het verhaal hier boven.
het vechten is wel grappig om te zien maar meer dan dat is het niet.
vago
vond het een leuke film makelijk weg te kijken en genoeg spanning zeker een aanrader als je van dit soort films houd

Tekken: A Man Called X
2014