Genre: Actie / Fantasy
Met onder meer: Jonathan Patrick Foo, Cary-Hiroyuki Tagawa en Kelly Overton
Gesproken taal: Japans, Mandarijn en Engels
Plot Tekken
"Survival is no game"
Jin Kazama is een vechter die zich aanmeldt voor het Iron Fist Tournament. Hij wil zich wreken op de man die in zijn ogen verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder. Deze man, Heihachi Mishima is tevens de organisator van het toernooi. Om in de buurt van Mishima te kunnen komen om hem te doden, moet hij het toernooi zien te winnen.
Jin Kazama
Jun Kazama
Marschall Law
Nina Williams
roc12345
Wat de hel heeft Dragonball met Tekken te maken?
dragonball komt in de zelfde jaar uit als tekken 2009
en dragonball als tekken hebben evenveel fans
dus de vraag is wie mag er op de podium dragonball
of tekken
het zijn concurrerende films
snap je
Pastichio Rocker
Als ik de naam van de regisseur zie dan gaat Tekken keihard zuigen! Niet dat ik deze film ga zien; mijn PlayStation-tijd is voorbij en ik ben nooit fan geweest van 3D-fighting games. Doe mij maar lekkere ouderwetse 2D-fights zoals in Street Fighter II en Mortal Kombat II. Een film over een vechtspel is bij voorbaat al gedoemd te mislukken, getuige de live action versies van netgenoemde spellen.
roc12345
deze niet hoor deze zal wel meevallen aangezien je in tekken spel
ook een storyline hebt als hem uit zit te spelen
Materny
dragonball komt in de zelfde jaar uit als tekken 2009
en dragonball als tekken hebben evenveel fans
dus de vraag is wie mag er op de podium dragonball
of tekken
het zijn concurrerende films
snap je
Belachelijke beargumentering aangevuld met je reinste onzin.
Nomak
Wow, Chiaki Kuriyama doet mee als Ling Xiaoyu.
Nicholas
What the hell? Holly Marie Combs?!
Prachtige vrouw, daar niet van, maar is dat wel een type om in dit soort film te spelen?
Nomak
What the hell? Holly Marie Combs?!
Tja, eigenlijk lijkt ze wel op het personage dat ze gaat spelen.
Ik vind de meeste personages wel goed gecast. De gelijkenissen zijn vaak treffend.
Nomak
Komt king ook in de film en al die andere karakters?
Ik kan King niet terugvinden. Raar als hij er niet bij is.
Nomak
zal deze film net zo goed worden als mortal kombat?
Ik verwacht dat deze op zijn minst dubbel zo goed wordt.
Imperial Figure
zal deze film net zo goed worden als mortal kombat?
Zal vast wel beter worden, de regisseur mag dan wel een b-regisseur zijn maar Marked for Death en Rapid Fire waren vermakelijk genoeg in het martial arts/actie genre die gemaakt zijn met een low-budget dus als men een big budget krijgen om een tekken film te gaan maken zal het vast wel goed uitpakken.
Mortal Kombat was erg vermakelijk maar die past toch wel echt in het rijtje b-films thuis maar een film maken die gebaseerd is op een zeer succesvolle game-reeks genaamd tekken moet er toch wel een groot budget tevoorschijn komen.
matthijs_013
Ik kan herinneren dat er op het forum van Chiaki Kuriyama op IMDb in 2005/6, toen er al verwacht werd dat de film er (ooit) zou komen, veel werd gesuggereerd dat zij perfect zou zijn voor een rol erin. Wel grappig dat ze dan ook uiteindelijk een rol heeft gekregen
robkuh1984
Absoluut niet te vergelijken met Dragonball evolution (behalve dat ze in hetzelfde jaar uitkomen). DB is een Animatieserie die verfilmd wordt en Tekken is gebasseerd op de gelijknamige games.
Heb de games regelmatig gespeeld en gezien de achtergrondinformatie die je te zien krijgt in de games d.m.v. stukjes film, is het best mogenlijk om hier een leuk verhaallijn aan te koppelen. natuurlijk heeft iedereen z'n eigen favoriete karakter en zal het sommige tegenvallen als deze karakter niet of nauwelijks meedoet.
Zolang er nog geen trailer van uitgebracht is, geef ik de film nog het voordeel van de twijfel.
Pastichio Rocker
Het oeuvre van de regisseur wekt niet de indruk dat dit een goeie film gaat opleveren.
JacoBaco
Nee zeker niet na het zien van deze onduidelijke foto's.
YouTube - Tekken Movie set pics
De regisseur heeft inderdaad al veel missers op zijn naam staan.
Minotaures
Hoop niet dat het een kruistocht wordt die net als DragonBall Evolution gaat eindigen.
Guines
Aaaah, de japanners gaan 'm maken, dan ga ik 'm sowieso een eerlijke kans geven..
Eindelijk ook een Toernooi lees ik net, dat is al het eerste pluspunt, gewoon simpel houden door het rechtstreeks van het spel af te leiden.
Leuk dat Tagawa en Chiaki Kuriyama erin meespelen.
Zelfs Gary Daniels als Bryan zie ik net.
Pastichio Rocker
Dwight H. Little lijkt me geen Japanner.
Remi
Dan komt het vast allemaal goed.
Guines
Dwight H. Little lijkt me geen Japanner.
Sorry , bedoel dat hij een Japanse achtergrond heeft, sowieso een Aziatische achtergrond! Heeft altijd goede connecties gehad en heeft bovendien samengewerkt met de zoon van Bruce Lee.
Hij is iemand die snapt hoe het moet, geen steven de souze of iets dergelijks.
En de Japanse acteurs brengen natuurlijk veel invloeden in deze film.
Remi
Japanners erin of niet, echt hoge verachtingen heb ik er niet van.
Guines
Ik denk dat dit wel weer eens een keer een goede verfilming van een vechtspel kan worden, d.w.z. simpel houden, zoals in het spel, ik hoop inderdaad dat ze dat gaan aanhouden.
Remi
Ik snap niet waarom ze het niet gewoon bij de game houden, er zijn al flink wat vechtspellen die verfilmd zijn die regelrecht de flop in kunnen, zoals Mortal Kombat, Dead or Alive, Street Fighter etc.
Pastichio Rocker
Wanneer gaan ze nou eens een film maken van Tetris?
Remi
Eerst moet Pong nog uitkomen, ik wacht daar al jaren op.
Guines
Tot nu toe vind ik alleen Mortal Kombat zeer goed gedaan, is tenminste nog duister zoals in the game. Acteerwerk etc kijk ik dan niet eens naar, wel naar de mooie vechtscenes en mooie costums.
Streetfighter 2 the animated springt er natuurlijk met kop en schouders bovenuit.
DOA, streetfighter, dragonball etc waren allemaal tijdverspilling...
Oh ja: the legend of Chun Li spant de kroon.
Nomak
Tekken is ook wel goed. Alleen jammer dat die zo kort is.

Tekken: A Man Called X
2014