Genre: Actie / Fantasy
Met onder meer: Jonathan Patrick Foo, Cary-Hiroyuki Tagawa en Kelly Overton
Gesproken taal: Japans, Mandarijn en Engels
Plot Tekken
"Survival is no game"
Jin Kazama is een vechter die zich aanmeldt voor het Iron Fist Tournament. Hij wil zich wreken op de man die in zijn ogen verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder. Deze man, Heihachi Mishima is tevens de organisator van het toernooi. Om in de buurt van Mishima te kunnen komen om hem te doden, moet hij het toernooi zien te winnen.
Jin Kazama
Jun Kazama
Marschall Law
Nina Williams
LinkVink
Ik weet nog dondersgoed dat ik dagen lang tekken 2 en 3 had gespeeld, hopend op een verfilming. Natuurlijk niet een animatie, maar gewoon een echt droge en no-nonsence filmpje. Hopend op een goede gecaste cast en een goed verhaal.
Ik weet het, bij gamesverfilmingen, dat het moeilijk is om een goed verhaal te verzinnen en een goede cast bijeen te verzamelen. Ik werd ook erg teleurgesteld toen ik de film keek.
Het verhaal slaat nergens op, ik mis de stoerste tekken karakters en sommige acteurs waren, op zijn zachtst gezegd, ruk. Jin Kazama is 1 van de gavere karakters van de game. Deze was ook erg goed gecast, maar ik wachtte de hele tijd op zijn spinpunch of de helicopter kick (ik weet de namen van de moves niet, maar ik denk wel dat mensen mij begrijpen).
Ik had meer background willen zien van Jun Kazama, jammer genoeg ging zij vroegtijdig dood....
Verder miste ik Paul, King, Jack (ow wacht Jackhammers.....), Michelle en Lei Wulong. Ik vond het erg teleurstellend dat er enkel een aantal vechters in de film werden gestopt, die maar 1 of 2 games hebben meegedaan.
Verder was scenario drama, locaties zeer teleurstellend en miste ik de ware verhaal van tekken... Nu denkt iedereen van: "waarom heeft hij dat geen 0,5* gegeven?". Komt geheel door Bryan Fury en Jin Kazama. Zeer goed neergezegd
. Natuurlijk ook de billen
Jammer genoeg, moest het nog een erbij zetten, Kazuya hebben ze vern**kt... Mijn favoriete karakter!
hendriks
leuke film in stijl van mortel combat moet alleen zeggen dat deze stukken beter was
mushroomcloud
Heihachi zag er ongelofelijk belachelijk uit, maar ik zou eerlijk gezegd ook geen acteur (met bijpassend kapsel) die ook maar een beetje in de buurt komt van de echte looks en bad-assness van de "echte" Heihachi.
Hulk Hogan
FillumGek
Hulk Hogan
Een Amerikaan die een Japanner moet spelen? Dacht het niet.
everflow
Ik weet nog goed dat ik en een vriend de preview kregen van de Tekken in 1994. Wat een spel was dat voor die tijd. Altijd geinig als je uitverkorenen ben om spellen uit te testen in het dinosaurus tijdperk.
Doom, wolfenstein 3d waren daar enkele van. Zo ook de eerste Tekken.
16 jaar later zit ik achter mijn schermpje naar een action-movie te kijken van een spel wat mij heel erg aan mijn hart gaat, en het is niet goed!!
Als eerste: de Character's komen niet echt overeen
Als tweede: wat een slordige actie scenes
Als derde :ik mis iets, iets heel VEEL !
Jammer dat deze film de naam Tekken draagt, een heel plezierige actiefilm en niet meer dan dat !
Samuel85
WOW wat heb ik vermaakt bij deze game verfilming
Natuurlijk wat min punten bij mij is dat maar één.
Dat zijn de karakters van de film, had veel meer vechters in de film moeten zitten dan maar een paar
En qua vechten zag er ook goed uit
Vond het wel de moeite waard om te gaan kijken
Groetjes Sam
tal1b
maar ik wachtte de hele tijd op zijn spinpunch of de helicopter kick
dat zou dan nét de film slechter maken
juist het overdreven nabootsen van games maakt 't erg slap.
persoonlijk vind ik dit 'n leuke verfilming, met een in de hoofdrol,die het goed doet.
SpikeR
Vermakelijke schiet schop en donderfilm, leuk om een regenachtig middagje door te komen.
het verhaal is vrij dun en er zitten een paar fouten in, maar verder is de actie wel aardig
Movie Spotter
Vermakelijke film. Ik vond het verhaal vrij standaard. Vechtscenes waren imho goed gedaan. Alleen het einde is niet zo denderend Je zou toch verwachten dat hij zijn vader dood in het laatste gevecht.
Hoe dan ook 3 * van mijn kant. Niet de beste martial art film aller tijden , maar heb me er toch mee weten te vermaken.
Nicholas
Ik dacht dat Holly Marie Combs een rol zou krijgen (volgens mij als Michelle), maar die is dus geknipt? Jammer, had ik toch nog wat leuks te zien.
egelhunter
Tekken 3 helemaal grijs gespeeld. Dus ben wel nog wat bekent met de characters. Mooie dames, paar leuke vechtscenes. Leuk voor de fans maar meer ook niet. 2,5*
Jeremiah1989
Damn vond het echt wel relaxe film, vroeger bij tekken keek ik die filmpjes al altijd tussendoor en Jin was ook altijd favo fighter..
mushroomcloud
Ja, Hulk Hogan die sowieso al iemand moet spelen slaat al nergens op, maar daar ging het niet om... zeg eerlijk, qua looks komt hij er toch gruwelijk dicht bij?
SprengStoff
Ik vond deze film zelf super. Ik wist dat ik niet naar deze film moest kijken als het op acteerprestaties of een goed concept aankwam, maar deze film ging hem meer om de vechtscenes.
Alleen daardoor al vond ik de film zo goed.
ken1976
Verhaal kon ermee door, maar damn wat een slechte acteerprestaties van de cast, vechtscene's waren ver van indrukwekkend (dat mag je toch wel verwachten van een game-verfilming)
Ik kijk nog liever naar D.O.A ...
Kortom een film van de onderste plank , die me op meerdere fronten heeft teleurgesteld ...
1,0 ster!!!!
mrwhite
leuk voor de fans zeg je
Tympous
grom.. ik mis bepaalde personages
is Christie niet ook capoeira? (game is een tijdje geleden)
Nomak
is Christie niet ook capoeira?
Ja, en het is ook een exotisch type en niet zo een westerse bleekscheet met een abonnement op de zonnebank.
Keane1983
Hoe je van actie en goed inelkaar gezette vechtscenes in combinatie met een mooi kleurgebruik en soundtrack!!!
Dan zit je met deze film goed.
Wil je echter meer, zoals een mooi strak verhaal. Dan ben je hier totaal aan het verkeerde adres.
Sterker nog, het verhaal is zo flinterdun dat het totaal niet boeiend is.
Het gaat vervelen en je kijkt gewoon uit naar de vechtscenes.
Het open einde zorgt ervoor dat er weer genoeg ruimte is voor een aantal uitgemelkte vervolgen op deze film.
Het acteerwerk is aan deze vechters ook niet zo heel erg besteed, maar laten we zeggen dat zij hun best hebben gedaan.
Owjah, na de aftiteling nog eventjes kijken...is nog wat te zien.
Maargoed, ik vond het een amusante film om eens gezien te hebben daar ik ook de games graag mag spelen.
Natuurlijk miste je een aantal personages...maar laten we het er maar op houden dat we die in de volgende delen gaan zien.
Voor nu geef ik de film een 2.5*
Leuk voor een keertje, maar daarna niet meer.
Magru
leuke film, en, zoals ik niet vaak meemaak, een goed aftreksel van in dit geval een video game.
de film heeft me aangenaam verrast , scheelt ook dat ik normaal gesproken wel van dit soort vechtfilms houd.
Ik vond ook dat ze de aspecten uit de videogame (personages, stages, uitzoeken van tegenstanders via het scherm) goed over hebben genomen en deze goed hebben verwerkt in de film
net geen 4,5*, wel een zwaar verdiende 4*
mc-elvin
slecht vond niet echt wat aan opzicht zag de haren van jin wel gaaf uit en montero zag er erg sexy uit
Wassup !
Hmm, toch niet zo'n slechte kritieken als ikzelf gedacht had... Misschien toch maar eens een keertje kijken. De Tekken-reeks ken ik al sinds mijn kinderjaren. Nostalgie...
Watchone
Dan vind ik de anime versie toch een stuk beter. Heb met moeite deze film afgekeken. Slap verhaal, vechtscenes vond ik ook maar zozo. Nee, zonde eigenlijk. 1 ster.
semmie12
lijkt me een erg verneukte film tegenover de spelle e nde Anime,
maar ik kijk em tog maar eens binnekort.
JacoBaco
Ik heb een Tekken Anime gezien en dat was huilen met de pet op. Hij is het nog niet eens waardig om in de schaduw van de Street Fighter Anime te staan.
Filmkriebel
Die games interesseren me niet. Tekken dus gewoon als actiefilm bekeken. Niet het slechtste dat ik heb gezien op dat vlak. Sommige fights vielen echt wel mee. Het geheel gaf een onafgewerkte indruk op het einde en het verhaal was niet simpel, het was gewoonweg idioot. Zeer middelmatig.

Tekken: A Man Called X

1998

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Undisputed III: Redemption
Actie, 2010