• 9.377.673 stemmen

Geregisseerd door: Deb Hagan

Met onder meer: Drake Bell, Kevin Covais en Andrew Lewis Caldwell

Plot College

"Best. Weekend. Ever."

Nadat Kevin Brewer, een middelbare scholier, wordt gedumpt door zijn vriendin wegens te saai zijn, heeft hij geen zin meer om naar het oriëntati weekend van de Fairmont Universiteit te gaan. Maar zijn beste vrienden, Cater en Morris, overtuigen hem dat het weekend weg zal helpen haar uit z'n hoofd te zetten. Eenmaal aangekomen komen de drie vrienden echter al snel in de problemen.

avatar van mitje

mitje

Aan de trailer te zien lijkt het wel een beetje op superbad, alleen lijkt mij deze minder leuk. Toch zal ik hem hoogstwaarschijnlijk wel gaan kijken.

avatar van rubenzzz

rubenzzz

Was vaak in de reclame in Amerika.

avatar van wwelover

wwelover

Het lijkt niet op Superbad. Het is een prima tienerkomedie. Gewoon seks grappen enzo. Wel vermakelijk. Wat beter uitgepakt dan American Pie, maar weer minder flauw.

Jammer van Drake Bell, vind hem maar niks. Vind het sowieso raar dat ze iemand van Nickelodeon in zo'n film zetten.

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

ik vond hem zeer vermakelijk niet te vergelijken met super bad 3.5

avatar van Stuurloos

Stuurloos

Prima komedie na een slecht Feyenoord te hebben zien spelen . Veel bloot, mooie vrouwen en leuke grappen. The way I like it .

avatar van Bla

Bla

Een komedie waarvan er 13 in een dozijn gaan. Maakt op zich niet uit als hij dan maar heel leuk is, jammer genoeg valt dit nogal tegen. Alleen die dikzak was leuk. 2,5*

avatar van Cashmyra

Cashmyra

gewoon idd een 13 in een dozijn komedie; ranzige flauwe pubergrappen met een hoop sex, drugs & alcohol.

wel grappig genoeg op een middag verveling; maar m nog een keer kijken; nee dankje; daarvoor was ie weer te standaard

en drake bell zn hoofd was irritant:P hij hoort gewoon bij drake en josh; niet in zo'n film.....

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

Ik vond hem nog best lachen.

Ook weer geweldig natuurlijk, zo was dat romantische gezeik met dat wijf en "ik weet zelf ook niet meer wie ik ben" verhaaltje, bullshit.

Maar heb toch nog af en toe moeten lachen. Die dikke was best grappig en af en toe zaten er echt mooie momenten in.

Geen topfilm maar wel ok.

avatar van JohnnyRehab

JohnnyRehab

Vermakelijke film, soms best gelachen, de dikke was wel grappig.

Verder eens met Cashmyra,leuk voor een regenachtige zondag.

avatar van M1kee

M1kee

Leuke film om eens te zien, een beetje het "Superbad" idee, en een beetje American Pie stijl, dus niet echt vernieuwend. Maar zeker wel leuk voor zo'n sombere zondag als deze! een 3.0

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Dertien-in-een-dozijn? Trailer ziet er erg leuk uit in elk geval! Herhalingsoefening of niet.

avatar van stinissen

Stompzinnige humor die niet aan mijn is besteed.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Ik mis de tijdsduur van deze film op deze pagina.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Heb de film net gezien, en hij was niet best. Geen leuke grappen, overdreven en een irritante Drake Bell. Meestal vind ik dit soort college/highschool komedies wel vermakkelijk, maar deze niet. En dit is absoluut geen vergelijkbare materiaal voor Superbad(2007).

avatar van RodneyS

RodneyS

Dit hebben we allemaal al een keertje gezien. Er zaten weinig orginele grappen in. Jammer, toch was het geen vervelende film. Leuk voor een avondje met vrienden.

avatar van Ant

Ant

Deze film is niet echt vernieuwend. Op zich wel grappig alleen vond ik de 3 personages best irritant.

avatar van mitje

mitje

Zojuist gezien en de film lijkt inderdaad niet op superbad! Het was een vermakelijke film, maar niet super.

avatar van lyn.theresa

lyn.theresa

Blergh wat een vervelende film! GEEN leuke humor en irritante personages. Op sommige stukken trok ik het zo slecht dat ik em heb doorgespoeld.

Een 1 omdat ik het wel vermakelijk vind om een feestje te zien, alhoewel dit weer ver over the top was, maw gewoon ranzig.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

erg grappig en leuke film

avatar van Amercianpie

Amercianpie

Grappige film, maar niet iets bijzonders

avatar van 5128

Slechter dan andere High-school films

avatar van bulder

bulder

echt wel een leuke film .. vooral voor de 14,15,16 jarige tieners,, vooral met minimaal 4 man te gaan kijken werkt aanstekelijk

avatar van skipy05

skipy05

goede grappige film, Zoals er al zijn. maat toch stoorde het niet om naar te zien. verhaal zat wel goed.

avatar van naamelijk

naamelijk

Beetje een tegenvaller in z'n genre, meestal hou ik wel van die amerikaanse tiener humor..

zaten een paar leuke stukjes in maar verder niet veel soeps.

*2.5

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Ik heb echt een hekel aan die Drake Bell.

Vond hem al superrirritant op nick.

Miss druk ik deze film er nog wel een keertje in.

avatar van elry

elry

ik hou van het gerne maar deze is echt echt heel droevig.

ik denk dat 14 jarigen het ratio tieten wel leuk vinden maar humor zat er niet in.

ik kijk american pie nog wel een keer

avatar van FillumGek

FillumGek

Slappe herhalingsoefening.

De drie hoofdpersonen zijn niet grappig, hoewel de dikke soms nog wel voor een glimlachje kon zorgen. Het verhaal is er één van dertien in een dozijn, evenals de grappen en typetjes die voorbij komen.

Werkelijk helemaal niks is origineel, en de film weet nauwelijks te overtuigen als 'College' film. Het einde was wel geinig, voor de rest drie keer niks.

avatar van Killerbert

Killerbert

redelijke film,

ik vind dat de 3 hoofdpersonen mooi werk hebben geleverd.

soms een beetje te veel van het goede

avatar van samtari

samtari

Ik hou wel van niet nadenken platte films. maar deze was gewoon niet leuk 2 sterren