• 9.373.692 stemmen

Geregisseerd door: Deb Hagan

Met onder meer: Drake Bell, Kevin Covais en Andrew Lewis Caldwell

Plot College

"Best. Weekend. Ever."

Nadat Kevin Brewer, een middelbare scholier, wordt gedumpt door zijn vriendin wegens te saai zijn, heeft hij geen zin meer om naar het oriëntati weekend van de Fairmont Universiteit te gaan. Maar zijn beste vrienden, Cater en Morris, overtuigen hem dat het weekend weg zal helpen haar uit z'n hoofd te zetten. Eenmaal aangekomen komen de drie vrienden echter al snel in de problemen.

avatar van koenv

koenv

vond de film best wel meevallen, niet zo flauw als sommige hier beweren.

avatar van yeyo

yeyo

Waar de nerds in films als American Pie, Superbad en Revenge of the Nerds zich eindeloos moesten uitsloven om aandacht van de felbegeerde babes te krijgen, komen de protagonisten in College er makkelijker van af: na een paar shots tequila is zelfs een stuitend irritante vetberg onweerstaanbaar voor gewillige studentjes met fotomodel-allures.

Een volstrekt onleuke, inspiratieloze herkauwing van wat we al duizend keer gezien hebben.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Soms goed - soms vervelend.

Te veel van hetzelfde. Het joch met overgewicht begint soms wat te irriteren met zijn gedrag en uitdrukkingen. Wel enkele grappige scènes zoals met die shot drinks.

Maar de film heeft een nadeel. Van dit soort zijn er te veel gemaakt en vaak ook beter.

De revenge scène was ook nog wel te pruimen.

avatar van Movsin

Movsin

Soort American Pie-gedoe. Niet bepaald iets nieuws brengend en bovendien heel flauw geacteerd.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Wat een onding weer. Vooruit, de film begint zeer veelbelovend met leuke introcredits, maar verzandt als snel in de puberale humor vol drank, seks en slechte grappen die we echt al lang kennen, zonder ook maar één punt van originaliteit toe te voegen. Nu is dat al niet mijn favoriet soort film, maar als het zo vervelend wordt als in deze. Twee cliché sidekicks (een meer dan irritante papzak en wat loserige nerd) naast een saaie held en het verloop is tamelijk te raden. Het script is matig, het is lelijk gefilmd, het acteerwerk is bedroevend, et cetera. Haley Bennett loopt vooral mooi te wezen en dat kan ze goed, maar ik zie haar liever in een goede rol. 1,0* voor de intro.

avatar van Phantasm

Phantasm

Soms leuk, soms flauw, je moet ervan houden.

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

De betere high school comedy.normaal voor mij niet te doen,maar deze vond ik toch wel erg leuk.