• 9.375.049 stemmen

Genre: Actie / Avontuur

Geregisseerd door: Nick Everhart

Met onder meer: Dale Midkiff, Ami Dolenz en Cliff De Young

Plot 2012 Doomsday

"An Ancient Prophecy Foretold. A Scientific Discovery Revealed."

Op 21 december 2012 beginnen vier mensen (vreemden van elkaar), gedreven door geloof, aan een reis naar een oude tempel in het hart van Mexico. Voor de Maya indianen is deze dag de laatste vastgelegde dag. Voor NASA wetenschappers is het een rampzalige verschuiving. Voor de rest van ons is het Doomsday.

avatar van nokkie335

nokkie335

heel stomme film.

heel de film word toegewerkt naar een climax wat uit eindelijk inelkaarploft als een mislukte taart. er gebeurt niks en je zit op iets te wachten wat niet komt. alles is ook heel goedkoop opgezet.

zelden z'n slechte film gezien

avatar van nokkie335

nokkie335

CloverG schreef:

Film net gezien, dacht dat ik die nieuwe had gedownload..

en tjaaaahh, deze film is zo slecht, dat ik er bijna nix over kan zeggen, ze hebben het geprobeerd

en ik hoop dat ze bij die nieuwe 2012 wel wat meer geld er aan hebben uit gegeven, want dat zegt alles.

cheap christian movie, de left behind reeks was wel goed!

waarom heb je het 5 sterren gegeven?

avatar van donroberto

donroberto

Ik ben het niet vaak eens wat sommigen hier neerzetten maar wat was dit een boutfilm. Wat een geleuter. Wacht nu op de echte doomsday 2012.

avatar van TmT90

TmT90

MNV2 schreef:

Nog 3 stemmen en de film krijgt zijn welverdiende plaats in de floplijst..

Speciaal om deze reden heb ik me aangemeld bij deze site... nog één stem te gaan en gerechtigheid zal geschieden!

Wat een ****film trouwens, ik heb liever dat de wereld daadwerkelijk in 2012 zal vergaan dan dat ik deze film ooit een keer helemaal moet uitzitten.

avatar van TK1991

riczz

eindelijk

avatar van Nevermore

Nevermore

Schandalig dat ze zo een draak van een film op de markt durven brengen

Mijn slechtse film sinds Raptor

avatar van MNV2

MNV2

En weer een nieuwe film bovenaan de floplijst.

avatar van horrorfreak7

horrorfreak7

Neee, pledge this staat nog steeds bovenaan

avatar van riesma

riesma

riesma schreef:

Alleen qua jaartal nog niet. Maar wellicht met goddelijke interventie, wie weet.

Hij is nog niet meer dan 2 jaar oud. Even wachten!

avatar van jorboy111

jorboy111

riesma schreef:

Hij is nog niet meer dan 2 jaar oud. Even wachten!

Een film hoeft niet langer dan twee jaar oud te zijn om in de flop 100 te komen.

avatar van thefunny

thefunny

Wat een verschrikkelijke boutfilm. 0.5 ster.

Zit compleet vol fouten, om maar een voorbeeld te noemen:

Staat de auto stil, roept iemand achterin iets, en door het achterraam zie je dat de auto rijdt..

Slecht acteerwerk, lelijke cast, dikke flop!

avatar van riesma

riesma

jorboy111 schreef:

Inderdaad! De back-end had nog even nodig blijkbaar.

Gefeliciteerd met deze welverdiende 1e plaats, dat er nog vele films als deze mogen volgen.

avatar van Galypso

Galypso

Dit is een mislukking

Ik kwam er na 15 minuten achter dat ik al een tijdje naar mijn aquarium aan het staren was..

Man.. wat een saaiheid.

Veel te veel geblabbel en gezweef en uiteindelijk zie je helemaal niks.

Heb hem niet eens afgekeken en lager dan 0.5 ster geven kan HELAAS niet.

avatar van auxiliator

auxiliator

werkelijk de slechtste film die ik ooit heb gezien, ik sluit me volledig aan bij voorgaande posts.

gewoon een mislukte B-film. het einde voelde niet eens als een tegenvaller want het verhaal is geheel niet meeslepend.

de hele film verwacht je iets groots en er gebeurt helemaal niks. zonde van de dvd die ik ervoor heb gebrand.

alle punten waarop een film kan scoren zijn zwaar ondermaat in dit verhaal.

avatar van nathalie22

nathalie22

Dacht ik ook even dat ik de nieuwe had gedownload.

Wat een download verspilling seg !!!

avatar van Reflash

Reflash

Zo... heb het wel volgehouden de hele film af te kijken, liever doomsday zelf meemaken dan deze film nog een keer kijken. Acteurs speelden de sterren va de hemel, zelfs god wilde er niet over oordelen. Video bewerkings effecten waren ook niet al te top, zelfs een jongen van 10 kan met paint wat meer. Kortom het kijken waard, elke film hierna zal een verademing zijn!

avatar van Tim 3010

Tim 3010

Mijn vader zei dat hij de nieuwe film 2012 had. Na de eerste minuut bleek het echter niet om de meest recente release te gaan. Wat een slechte B-film is dit. Waar ik mij ook mateloos aan geërgerd heb is de tot in den treure kanslose pogingingen om het christendom te promoten. Flop 1e klas (zelfs niet leuk als je van slechte films houdt)

avatar van Jeemz

Jeemz

Ik ging even zoeken naar meningen over 2012 doomsday om te kijken of anderen t ook zo'n !@#film vonden. dat moest haast wel.

ik heb m uitgezet op de helft en dat heb ik nog nooit bij een film gedaan. ik hoopte dat ie slecht zou aflopen en dat iedereen zou sneuvelen. dan had ie tenminste nog een goed einde met al die slechte acteurs. maar ik vond t niet de moeite waard om daarop te wachten bovendien zou ik dan toch teleurgesteld geweest zijn.

wat echt voor mij de uiteindelijke reden was om de film uit te zetten was dat naast de slechte acteerprestaties ze in een kometenregen reden en hele auto werd niet geraakt, op één plek na en dat was dwars door het raam zo in de maag van de bestuurder. ze gingen aan de kant en toen kwam er een dramatisch stukje dat ie dood ging, maar....dr was toch een kometenregen? nee die was ineens opgehouden na die ene gelukstreffer. en die wond was ook nog nep.

bestaan c films ook? zo ja dan was dit er een.

avatar van Weertenaar

Weertenaar

ik vrees dat de lobby weer opgestart moet worden,... 250 stemmen zijn er inmiddels benodigt... gaat hard de laatste tijd met die stijging, binnen 2 a 3 maanden wordt de grens opgeschoven van 150 naar 250. merkwaardig.

avatar van horrorfreak7

horrorfreak7

flauw..nou vallen er nog meer onnodige slachtoffers.

avatar van AsianFreak

AsianFreak

Niet eens een stem van mij waard. Zitten mensen hier te zeuren dat het een slechte film is, geven ze alsnog een half puntje. Schandalig gewoon! Het is zeker toch niet verplicht een stem uit te brengen? En zeker niet voor zo'n mislukte rukfilm!

avatar van neforce

neforce

In één woord,

Compleet Waardeloos!

(ok, 2 dan, whatever)

avatar van edmo

edmo

Volgens mij is dit meer een reclamefilm voor gelovigen. Jammer want zonder die godsdienstpromo had deze film meer kunnen worden. Zie het dus maar als een EO versie van2012

avatar van moeviemeter

moeviemeter

edmo schreef:

Misschien wel zo bedoeld, maar dan zo slecht uitgevoerd dat er van reclame voor gelovigen absoluut geen sprake is.

avatar van jitze

jitze

Echt een heeeeeeeel slechte film.

Alleen het begin boeit, een shot die een rivier in zuid amerika volgt.

- slechte actuers, dialogen zijn om te janken

- verhaal klopt van geen kant

- de 'christelijke' boodschap wordt totaal niet door alle christenen gedragen en is volstrekt niet bijbels. Als EO zou ik niets met deze film te maken willen hebben

- de scene met de hagelstenen is tenenkrommend slecht.

- wendingn in de film spreken elkaar tegen, eerst een eind door de bushbush lopen naar een afgelegen dorp en vervolgens zegt één van de acteurs:mij auto staat aan de andere kant van de heuvel! hoe is dat mogelijk? Zo zijn er veel mer voorbeelden.

- mensen gaan dood in de film terwijl dat niets toeveogd aan het verhaal en de emoties bij de anderen zijn er niet of zijn erg slecht geacteerd.

Ik stop er mee, ik steek al te veel tijd in een film die het absoluut niet waard is.

avatar van moeviemeter

moeviemeter

Weertenaar schreef:

nog 6 stemmen, kijken of ze de grens dan naar 300 verplaatsen

avatar van Zizou10

Zizou10

De laatste keer dat ik was ingelogd is 11 maanden geleden, maar ik moest echt een bericht plaatsen omdat deze film zo waardeloos is dat ik bijna getraumatiseerd was geraakt.

Gelukkig is achteraf ebleken dat ik de verkeerde 2012 heb gezien. Was op zoek naar die van 2009, en stuitte op deze flop. Leek net een southpark aflevering alleen kon ik hierom niet lachen..

avatar van Zizou10

Zizou10

Jeemz schreef:

bestaan c films ook? zo ja dan was dit er een.

Deze zou ergens na de Z komen. Hoe kan je in 2008 nog zoiets durven maken??????