Genre: Drama / Familie
Releasedatum: 17 december 2009
Bekijk via Videoland
Bekijk via Prime Video
Plot Hachi: A Dog's Tale
"A true story of faith, devotion and undying love."
Hachiko is een trouwe hond die dagelijks zijn baas naar het station brengt en vervolgens weer opwacht. Maar als zijn baas op een dag niet terugkomt, komt Hachiko negen jaar lang op hetzelfde tijdstip naar het station om op zijn baas te wachten. Tijdens zijn zwerftochten op het station en door de omgeving komt hij in contact met omwonenden en werknemers.
- Trailer (YouTube)
Mary Anne
Carl
Ronnie (11 years)
Teddy Barnes
Lijkt me vreselijk. Wanneer gaat Hallstrom weer meesterwerken als What's Eating Gilbert Grape, Mit Live Sum Hund en Once Around maken?
Remake van Hachikô monogatari (1987) - imdb.com.
eltorro
Dit lijkt me toch wel een best goeie film, het verhaal klinkt interressant
JohnWilliams
Verschrikkelijk lijkt me dit, en dit komt van dezelfde director als The Cider House Rules...
Baggerman
Tja, triest. Lijkt me ook he-le-maal niets. Geef mij maar het origineel met mijn held Tatsuya Nakadai!
Prrrauline
Hij komt hier morgen in de sneak, maar ik vraag me sterk af of ik deze week moet gaan
eltorro
Wel erg negatief allemaal.
De regisseur heeft er vast wel iets goed van gemaakt.
Baggerman
Dat zou ik errug knap vinden met Richard 'slijmbal' Gere in de hoofdrol. Gelukkig gaat ie gauw dood in de film.
Tenzij hij de hond speelt....
C_Movie
een goed verhaal voor jong en oud ! kdenk dat de film ook wel plezant is !!
rose
Deze lijkt me geweldig! Draag me maar vast weg...
Plutootje
Wel erg negatief allemaal ...
Geen probleem. Ik hoop dat er niemand gaat kijken, want dan zitten over een half jaar de asiels bomvol en staat de krant vol met vervelende incidenten. Het is bepaald geen labrador, deze hond heeft een goede opvoeding en een continu consequente benadering nodig.
Maar ik ga toch kijken ...
Gioia221
Eerste wat ik dacht..
Gezundheid xD
Maar lijkt mij leuke film, ga ik mn vriendje mee nar toe slepen vrijdag (6)
zeemeermin
Waarom, omdat in beide films een hond als personage centraal staat?
Kelly_90
Aaaaaahw
Dit was echt een lieve en ontroerende film!
Erg mooi gemaakt en gespeeld!
soom
Hachi...
Erg aangrijpend, ontroerend, machtig sentimenteel, maar niets voelt overdreven, want het is pakkend, en héél erg mooi om te zien, deze film. Mooie rol van Richard Gere, het begin is echt mooi. Stemmige muziek erbij die de sfeer ondersteunt (ondersteund), en daar ging ik, natuurlijk, bij verschillende momenten zat ik echt wel luidkeels te snuffen en de tranen die in mijn ogen stonden, weg te vegen. Ik moest zo verschrikkelijk huilen, ik was blij dat er, geloof ik, maar 3 mensen bij de voorstelling aanwezig waren
, ghehe.
wwelover
Na 1114 films is het dan eindelijk gebeurd, ik heb echt gehuild om een film. En dat dan nog wel door een simpele Hollywood remake, het is eigenlijk schandalig, maar kan er niks aan doen. Eigenlijk ben ik niet zo'n fan van het makkelijke sentiment, maar ja ik was zo ontroerd. En dat komt waarschijnlijk gewoon door de super schattige hond. Maar ook al is het waargebeurde verhaal heel erg naar Hollywood eigenschappen aangepast, het principe gaat om hetzelfde. Maar ik ben gewoon drie keer gebroken, steeds als Hachi stond te wachten na het overlijden van Gere. Was ook voor het eerst dat ik hem sympathiek vond in een film, hij deed het erg goed. De rol lag hem wel.
Waarschijnlijk te hoog, maar ik als dierenliefhebber vond het zo mooi. 4,5*
Demeter
Hachi...
Stemmige muziek erbij die de sfeer ondersteunt (ondersteund)
Bij tegenwoordige tijd: stam + t
soom
Bij tegenwoordige tijd: stam + t
! Ik zal het onthouden bij een volgend stuk
!
MB-
Lijkt me een zeer mooie en emotionele film, alleen een tikkeltje te dramatisch voor mij.
1976Ben
Het schitterende verhaal van Hachiko met liefde in beeld gebracht. Schitterend vooruit kabbelend, geweldige muziek, geweldige mensen, geweldig hond. Niet voor cynici!
Ja en wat is daar mis mee was gewoon een mooie gevoelige film als je hier niet van houd , kijk dan gewoon niet.
Lasse Hallström is gewoon een goed regiseur.
Tenzij hij de hond speelt....
Gere is top een van me lievelingsacteurs.
Baggerman
Gere is top een van me lievelingsacteurs.
Nou, ieder zijn meug. Ik vind hem alleen te pruimen in die film van Kurosawa.
En Lasse Hallström heeft inderdaad prima films op zijn naam staan. Ik denk dat velen er problemen mee hebben dat hij juist dèze remake is gaan maken!
Ik denk dat, pakweg, Christopher Nolan-fans ook ernstig teleurgesteld zouden zijn als hij een film zou maken, pakweg genoemd, Ciske The Rat (over een Amsterdams straatschoffie) en deze film zich laat afspelen in Californië...
Dooz
Pracht flim, tranen met tuiten gelaten.
Uiteraard moet je er wel van houden, maar dat doe ik !
7nightwing7
Pracht flim, tranen met tuiten gelaten.
Uiteraard moet je er wel van houden, maar dat doe ik !
Hier ook zo. Van het begin tot het eind prachtig verhaal. Mijn vrouw en ik hielden het niet meer droog. Tot het ook nog eens gebaseerd op een waargebeurd verhaal vond ik helemaal mooi.
Vooral het laatste stuk waarin je ziet dat hachi ouder is geworden en dan de laatste avond dat hij doodgaat. Man ik had het niet meer.
Prachtige film.
5 Sterren. Absoluut verdiend.
ken1976
Echt een goeie film , die laat zien wat voor een band een hond kan hebben met zijn baasje!!!
Over Richard gere hoef ik niets te zeggen, wie kent hem en zijn acteerpresaties niet!!!
Kort maar krachtig 4,0 sterren!
doeze
Voor een grote hondenliefhebber als ik was dit natuurlijk één grote jankfilm. Hier ook tranen met tuiten gehuild. Zeer ontroerende film. Goede acteurs, maar de beste was natuurlijk the doggie!!
densan
Ik heb nog nooit bij een film gehuild, echter bij deze film zijn tot driemaal toe tranen over mn wangen gerold...zelfs de volgende dag toen ik wakker werd voelde ik nog een gevoel van verdriet...ok ik heb dan ook zelf 2 honden

Netflix-succes voor oude hondenfilm: waarom kijkt iedereen nu deze tranentrekker?

Huilen met de familie op eerste kerstdag? 'Hachi' is vanavond op televisie

Netflix verwijdert deze week nog tientallen films: dit zijn de best beoordeelde

Vijf goed beoordeelde films met een hond in de hoofdrol

Intouchables

Di Jiu Tian Chang
Drama, 2019

The Boy in the Striped Pyjamas
Drama / Oorlog, 2008
loyaltyhuman animal relationshippetvriendschapvriendenfamilie relatieshondnewspaper reporterfamily dogwaiting pets