Genre: Komedie / Familie
Met onder meer: John Ritter, Jack Warden en Michael Oliver
Gesproken taal: Engels, Italiaans en Spaans
Releasedatum: 16 november 1990
Plot Problem Child
"Attila the Hun. Ivan the Terrible. Al Capone. They were all seven once."
Een getrouwd stel dat geen kinderen kan krijgen adopteert de zevenjarige Junior. De jongen blijkt echter een afkeer van orde gecombineerd met een ziekelijk gevoel voor humor te hebben, wat leidt tot overlast bij iedereen die in zijn buurt komt.
Ben
Lorraine
Kid #3
Catcher
ewalk
Als kind moest ik er toch best wel mee lachen eigenlijk, sommige scènes waren heerlijk, lekker typisch irritant Amerikaans.
Het geweldigste vond ik nog die gevangene die ontsnapt, die vond ik echt grappig (alleen dat kapsel al) en leuk acteren. Dat muziekje steeds met die mondharmonica
.Toch ***

Dat is toch Michael "Nigger" Richards of te wel Kramer uit Seinfeld?
Satisfy
Ahahaha, ik heb de film gister nog gekeken, had er zin in ofzo.. Ik heb me nog rot gelachen om die film, anyway, Dat het een irritant jochie is, is logisch, waarom heet de film dan 'Problem Child'
Lekker logisch weer...
3 sterren. Gewoon omdat toen ik kleiner was, ik hem leuker vond dan nu
TheVoice
Wat een ontzettende slechte en irritante film is dit zeg. En dan zijn er ook nog 2 vervolgen gemaakt op dit misbaksel (ik bedoel de film, alhoewel het jochie ook wel in aanmerking komt voor die benaming).
Ik zou deze film het liefst een 0 geven, maar dat kan niet.
Van Nunen
Dit is de enige film die ik niet in de flop 100 vind thuishoren. Deze kan ik blijven kijken (als ie langskomt op tv dan). Dat irritante rotjong vind ik erg grappig hoe die echt alles compleet weet te verzieken
En Kramer doet het ook goed hier.
Theatertje
Dat dit bucht is, ga ik niet beweren. Het is namelijk een erg goede kinderfilm. Maar eenmaal over de 7 jaar, ga je je ergeren aan vanalles en nog wat in deze film. Veel meer kan ik hier niet over vertellen. Ik gaf de film 1 ster.
moviegirl
Deze film zuigt!
vroeger vond ik het nog een beetje leuk, maar na een tijd komt het je strot uit. 0,5* voor de moeite
DvC
Beetje verhaalloze film met voldoende aan kwajongens streken, dus voor kinderen opzich wel een leuke film om te zien hoe het niet moet
Max en Joep
ik vond dat sadistische jongetje toch wel heel erg grappig hoor!
hellblazer93
In het begin is deze film-flop wel grappig... Voor de eerste 10 minuten dan. Maar verder begint dat rot-joch saai en vooral irritant te sp-elen en haalt hij domme niet-komische dingen uit... Toch nog 1.0* vanwege het eerste stuk.
redondo
heb me ziek gelachen
Helemaal gelijk!
Snap niet waarom deze in de flop 100 staat. Vind het een super komedische film! 4* waard
redondo
ik vond dat sadistische jongetje toch wel heel erg grappig hoor!
SUPER!
tommykonijn
Wat een Saaie Film zeg, Geen Goed Verhaal, Saaie acteurs, Nee dit is absoluut niet een Film die ik zoek om de volle 5* te geven helaas.
De film is eigenlijk slecht maar toch vond ik hem op de een of andere manier soms leuk. Michael Richards vond ik tof in deze film. De film is niet goed maar in de flop 100 hoort hij naar mijn mening niet echt thuis, het 2e deel van deze film wel.
Donkerwoud
Ook weer zo'n film die ik als kind verslond, maar waar bij de volwassenwording weinig meer van over is gebleven. Ach, als ode aan mijn kindertijd toch een relatief hoog cijfer, want kennelijk heeft de film wel iets dat kinderen weet te vermaken.
Mr. Chiel
Leuke film, kinderen zullen (zeker de eerste minuten) geweldig vinden. Onbegrijpelijk dat 'ie in de flop 100 staat. *3
v b y
ik snap niet wat jullie niet leuk vinden aan deze film.
kinderen van 10 jaar vinden het prachtig
.Fee.
Als je zo'n kind zou hebben...
Vroeger, als klein meisje, vond ik 'm erg leuk. Nu zou ik niet willen dat mijn toekomstige kinderen er naar zouden kijken...
DragQueen
Een komedie die bij vlagen irritant is, maar toch ook zijn leuke momenten kent. dat jongetje is in ieder geval toch om te wurgen. maar hij speelt zijn rol wel leuk. vroeger vond ik deze film erg leuk, maar nu vind ik er eigenlijk nog maar weinig aan. 1,5 ster.
®Tc
Een komedie waarbij je de hele tijd met zuur gezicht naar kijkt, geen goed teken.
Na de film stond mijn lachteller op 0. Niks anders dan irritatie door acteerprestaties, slechte montage en slechte jokes. Niet moeilijk, allemaal waren ze voorspelbaar en/of geforceerd.
Terechte flop 100 notatie.
deReob
Hoe kan deze zo laag staan? Ik vond hem best grappig hoor, als kind grijs gedraaid.. Je moet ook kunnen begrijpen dat je als bijv. 0,5 stemmer niet tot de doelgroep behoord.

Problem Child 3: Junior in Love

Dark Angel
Sciencefiction / Actie, 1990

Chernaya Molniya
Actie / Sciencefiction, 2009
losgeldontvoeringfoster parentschild herobaby-snatchingweeshuisspoiled childpflegesohn slapstickdonkere komedieseriemoordenaarproblem childmischievous child neighborhoodkindjaren 90