• 9.374.535 stemmen

Met onder meer: John Ritter, Jack Warden en Michael Oliver

Gesproken taal: Engels, Italiaans en Spaans

Releasedatum: 16 november 1990

Plot Problem Child

"Attila the Hun. Ivan the Terrible. Al Capone. They were all seven once."

Een getrouwd stel dat geen kinderen kan krijgen adopteert de zevenjarige Junior. De jongen blijkt echter een afkeer van orde gecombineerd met een ziekelijk gevoel voor humor te hebben, wat leidt tot overlast bij iedereen die in zijn buurt komt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van GerwinF

GerwinF

Dat pokkeventje is nog irritanter dan Chucky!

avatar van gimli f

gimli f

Kan bijna niet, maar hij doet wel een poging...

avatar van jacom

jacom

voor deze film en acteur zijn gewoon geen woorden

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

ja hoor: BAGGER

avatar van gotti

Petey, feiten hoef je niet te spoileren hoor!

avatar van gotti

Ik zag dat ik hier nog niet op gestemd had dus dat ik moest dat (helaas) nog doen. Deze film staat bij mij zeker in de top 10 van slechtste films aller tijden. Dit is echt complete BAGGER!!!!.

avatar van Muldertje

Muldertje

je moet deze film wel zien in de doelgroep, toen ik 12 was vwas deze film geweldig,, daarom 3 sterren

avatar van knabobaR

knabobaR

Muldertje schreef:

Helemaal me eens!!! Vond het ook een leuke film vroeger...

avatar van Edie

Edie

Hier is die toch... Wat een irritante film, als kind al een vreselijke film gevonden! 0.5 Sterren.

Het slechtste eraan vond ik toch wel dat Junior streken uithaalde die ronduit belachelijk waren en OOK hij op 10 vingers kon aftellen wat de gevolgen waren, voordat hij ze uitvoerde.

Edie

avatar van luuk1988

luuk1988

echt een irritante kleuter heb m halverwege af gezet 0.5 *

Vond deze film vroeger al grappig en nu nog steeds

avatar van HeatWave

HeatWave

Vreselijke film.

Heb me mateloos aan dat kereltje zitten irriteren.

1 ster.

avatar van J.Bell

J.Bell

Een leuke film, teminsten dat vond ik toen ik een stuk jonger was, ik zou hem nog wel eens willen kijken, maar hij is niet meer verkrijgbaar hier in de buurt.

2,5 *

avatar van mikoz

mikoz

Verschrikkelijk.

Heb me uiteraard niet gewaagd aan de vervolgen

avatar van Respekked

Respekked

Ik heb me vroeger altijd wel vermaakt met deze film. En idd wat een kutventje is dat, en ook zo heerlijk slecht dat die pa maar vertrouwen in hem blijft hebben. Nou wil ik em ook niet meer zien. klein 2,5* omdatie in mijn herinneringen nog wel leuk is

Peebuddy(of hoe je het ook schrijft) is overigens wel een held hehe

avatar van ll_Sparrow

ll_Sparrow

Hahahahah echt een slechte film. Maar voor als je klein bent zijn dit altijd wel leuke films, 6 jaar geleden vermaakte ik me prima met deze film. 1,5* voor het vermaken van de kinderen

Muldertje schreef:

Een goeie kinderfilm is leuk voor iedereen, niet alleen voor de kids.

avatar van djelle

djelle

Inspelend op het succes van "Dennis The Menace" onstond dit flauwe afkooksel boordevol flauwe grappen en dwaze overacting. Af en toe een grappige uitsteker, maar het geheel is nauwelijks kijkbaar. 1,5*

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Een echt meesterwerk! Geslaagde grappen, een briljante Oliver, prachtig camera werk, meeslepend verhaal, ingenieus plot, véél diepgang in de karakters, héérlijke muziek, emotie, kippenvel....*1/2

avatar van ewalk

ewalk

Wat een irritant ventje hebben ze voor de rol gecast!

avatar van finaldestiny

finaldestiny

afschuwelijke film is dit, dat jochie bleh..ik hou niet van ettertjes.

avatar van Thomas83

Thomas83

Verschrikkelijke film. Dat kind is echt zo onzettend irritant, en ik erger me aan zijn zwakke acteerprestaties.

Het plot is ook ongeloofwaardig en nogal zwak. Degene die het plot heeft geschreven zou er eigenlijk geen geld aan verdiend mogen hebben. Op die manier kan ik ook nog wel een plot schrijven.

avatar van L. luchtloper

L. luchtloper

Als kind moest ik er toch best wel mee lachen eigenlijk, sommige scènes waren heerlijk, lekker typisch irritant Amerikaans.

Dat buurmeisje van Junior, zo'n typisch voorbeeld van het perfecte meisje, uit een perfect gezinnetje , word lekker haar verjaardag verpest door Junior.

Die typische vader van Junior met zijn vadergevoel, ook typisch Amerikaans en die klote opa, zo'n hufterige Amerikaanse zakkenvuller, heerlijk dat hij van de trap afvalt.

Daarnaast is het leuk dat die zusters flink aangepakt worden.

Daarnaast die moeder, die vond ik irritant met haar domme katten, dat ze perce een kind wil adopteren om goed over te komen in de buurt en uitgenodigd wil worden op feestjes. Bah, ik haat dat soort mensen .

Het geweldigste vond ik nog die gevangene die ontsnapt, die vond ik echt grappig (alleen dat kapsel al) en leuk acteren. Dat muziekje steeds met die mondharmonica .

"Look a balloon!" "Look, a fist!" .

Ik moet nog altijd lachen als die moeder in de koffer op die pick-up valt met dat varken erop, ze opent het koffer en kijkt regelrecht naar de scrotum, terwijl hij een dikke scheet laat .

Toch ***

avatar van illogical

illogical

Vroeger heb ik me hier dood om gelachen hoor :O

avatar van streeter

streeter

Het jochie uit deze film is nu een roadie voor onbekende rockbands. Hij ziet er ook als de stereotypische roadie uit, met lang haar en tattouages.

Van kinderakteur tot apparatuur sjouwen...

avatar van J.Bell

J.Bell

Tsja, wat ik altijd wel mooi vond aan deze film was het nummer Jealous Guy van Roxy Music.

avatar van Lientjuh

Lientjuh

aah dat ventje is zooo irritant!

avatar van JurassicPark

JurassicPark

lijkt me zo een irritant jochie

avatar van jayytjee

jayytjee

vroeger vond ik dit nou echt geweldig !! de grappen ( als ik me nog kan herrineren ) waren volgens mij wel redelijk ! daarom toch 2,5

avatar van Wassup !

Wassup !

Tevreden dat deze film in de FLOP-honderd staat . Echt een bagger film. 0.5/5 .