Genre: Actie / Avontuur
Duitsland / Canada
Geregisseerd door: Uwe Boll
Met onder meer: Til Schweiger, Emmanuelle Vaugier en Udo Kier
Plot Far Cry
Jack Carver verdient zijn brood als kapitein op een charterboot. Op een dag vervoert hij de beeldschone journaliste Val. Zij huurt Jack in om haar te begeleiden naar een eiland om haar oom Max te zoeken. Max en Jack hebben vroeger samen in het leger gezeten. Op het eiland is het echter niet pluis. Terwijl Val op het eiland is, wordt de boot van Jack uit het water geschoten. Hij overleeft en gaat op onderzoek uit.
Jack Carver
Paul Summer
Theresa
Ralph
FillumGek
De game was erg mooi, alleen jammer van de aliens. Hoewel het voor de film niet veel uitmaakt denk ik, want aliens kan je best op een hele mooie manier verfilmen. Ik ben in elk geval benieuwd hoewel meneer Boll het waarschijnlijk toch verknalt.
BoordAppel
Er komt geen alien in Far Cry voor. Goed spel, dat zeker. Ook een prima spel voor Uwe Boll om te verneuken, ik verwacht niets minder van hem.
djelle
Hey, komt er dus toch! Hopelijk wordt het wat. Udo Kier is alvast alvast al een fijne keuze, past wel bij Far Cry.
FillumGek
Er komt geen alien in Far Cry voor.
Mutant dan? Tijdje geleden dat ik het spel heb gespeeld, maar Uwe zal het evengoed verneuken.
Justice4All
reejman
Zie die trailer dan, het heeft gewoon niets met het spel te maken. Bovendien ziet het er ook nog niet uit. Uwe Boll behoort denk ik wel tot een van de slechtste regisseurs ooit
EspenSGX
Mmm, Generaal Hammond van Stargate speelt erook in, maar speelt dit zich nu of op een tropisch eiland? Als ik de trailer zie denk ik eerder aan één of ander bosgebied en die mutanten zien er niet uit.
Zuzuu
General Hammond van Stargate is een goed acteur. Jammer dat hij deel neemt aan een productie van Uwe Boll. Dat zal zijn populariteit waarschijnlijk de grond in boren.
smettipie
De trailer makes me wanna 'Cry'....
trailer ziet er idd zeer aardig uit, althans voor mensen die houden van
onnozele aktiefilms:):)
uwe boll heeft het weer schitterend verkakt!!!!
djelle
Al die vooroordelen zeg. Trailer ziet er trouwens goed uit. Veel herkenbaars uit de game.
Best lollig. Frapant hoe Boll dit toch elke keer weer voor elkaar krijgt.
BoordAppel
Het lijkt in ieder geval wel iets met het spel te maken te hebben, dat is al heel wat. Maar die mutantapen moeten er natuurlijk ook wel inzitten. Wel jammer van dat comic relief personage, dat slaat dan weer nergens op.
Quaest
Ik vond Far Cry in game niet echt geweldig.
Dus dan lijkt voor mij deze ook niet echt super.
ddragon1690
Noem is 1 ding wat jij herkenbaar vind. Alles ziet er slecht uit in die brakke trailer. En waar is mijn tropisch regenwoud ???
djelle
Jack zijn boot die opgeblazen wordt en in het water wegduikt bijvoorbeeld, lijkt erg op dat introfilmpje van de game. Jeeps met machineguns, speedboten... Ook de decors lijken erop hoor (kleurtint & design), hoewel we inderdaad nog niet zoveel te zien krijgen van het tropische regenwoud zelf.
Wat ik verder positief vind aan de trailer:
- Het beloofd veel actie
- Udo Kier speelt de bad guy!
Zuzuu
Hierbij een mededeling:
Don S. Davis, tolker van Major General George Hammond is 3 dagen geleden overleden vanwege een hartaanval. Hij werd 65 jaar. Hij werd gezien als een vaderfiguur van de Stargate series. Dit werd zijn laatste film.
R.I.P
Pastichio Rocker
Daar hebben we een topic voor op het forum.
ddragon1690
Hierbij een mededeling:
R.I.P
Lekker is dat ga je dood tijdens een uwe boll film
Zal zich wel rotgeschrokken zijn toen die het eindproduct zag
Tha Luz
Wat een taal zeg!!!

Trouwens is Tunnel Rats -ook van Uwe Boll- ook gebasseerd op een spel?
Nee volgens mij niet.
Pastichio Rocker
Ik gok dat een direct-to-dvd wordt.
Macmanus
Hoop dat het de bioscoop haalt ziet er weer typisch Boll uit! Maakte me na geluiden over zijn andere films even zorgen dat hij er even iets van kon. Gelukkig is het niet waar. Brakke actie en een debiel video spelletje! Dat is de Boll waar ik van hou!
rokkenjager
Ik ga op de vuist met Uwe Boll op de dag dat deze film uitkomt!

De afschuwelijke videogame-verfilmingen van Uwe Boll, de man die videogames haatte

Das Experiment
Drama / Thriller, 2001