Genre: Avontuur / Komedie
Met onder meer: Drew Barrymore, Andy Garcia en Jamie Lee Curtis
Releasedatum: 22 april 2009
Bekijk via Disney+
Plot Beverly Hills Chihuahua
"50% Warrior. 50% Lover. 100% Chihuahua."
Tijdens een vakantie in Mexico raakt de verwende chihuahua Chloe uit Beverly Hills opeens verdwaald in de ongure straten. Voor de eerste keer in haar leven moet ze haarzelf zien te redden en noodgedwongen vrienden maken met de plaatselijke dieren om haar weg naar huis te vinden.
Chloe (stemrol)
Delta (stemrol)
Aunt Viv
Chucho (stemrol)
Angrod_Pallanén
Een nieuw dieptepunt voor Disney. Maargoed, m'n zus heeft onlangs een chihuahua gekocht dus enige waardering heb ik wel voor die beestjes. Enig vertrouwen in deze film ontbreekt me echter volledig.
Ook met een rol van Jamie Lee Curti( geen stem).
Nomak
Dit lijkt me echt zo een gedrocht waar ik een halve ster nog teveel zou vinden. Alleen de titel al. Maarja aangezien ik hem nog niet gezien heb, en waarschijnlijk ook nooit zal kijken ga ik hier maar niet op stemmen.
fabbyke
Goed vermaak voor kinderen maar daar blijft het dan ook bij waarschijnlijk.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
In New York werd er heel veel reclame voor gemaakt, allemaal pamfletten zei een vriendin mij toen ze daar op vakantie was.
robinb
ben de pindakaas versie aan het binnenhalen, zal asap laten weten hoe hij was
devilsarea
leuke film voor kids en niet allemaal te serieus nemen
goed voor een leuke middag of avond
De Hoog
Heel leuke familie film met zeer veel humor en als je het karakter van zo hondje kent is alles zeer goed gevonden.
Keane1983
Een geweldig leuke film, vol humor en kleine hondjes hahaha.
Na het zien van de trailer wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten maar het verhaal heeft me zeker niet teleur gesteld.
Het verloopt allemaal heel soepel en de Special-effects zijn echt super goed gedaan.
Een absolute high-light in het hele verhaal zijn de muis met zijn leguaan (gewoonweg hylarisch).
Walt-disney heeft er weer een toppertje bij en ik hoop dat ze dit zo vol kunnen houden....
De gastrol van jamie lee curtis (die nu steeds vaker in dit soort films te zien is) viel ook niet tegen hoewel ze maar welgeteld 15 min. van heel de film aanwezig is.
dikkop
Leuk, geinig en mooi verfilmd. Zeker de moeite waar om deze film te kijken. Zelfs al ben ik geen honden liefhebber...
robinb
net gekeken, en ondanks dat dit normaal gesproken niet echt films zijn waar ik dol op ben, moet ik toch toegeven dat ik me hiermee echt goed heb vermaakt.
Het verhaal stelt natuurlijk weinig voor en soms komen er wat vreemde wendingen in het verhaal, maar dat kon ik gemakkelijk voor lief nemen.
De film bevatte veel momenten die een glimlach op mijn gezicht toverden, iets wat de meeste andere komedies de laatste tijd niet is gelukt.
Gecombineerd met de leuke humor, grappige stemmen, de vrolijke sfeer, leuke Mexicaanse termen en de geweldige muziek maken dit een heerlijke feelgood movie waar je prima een zaterdagavond mee kan vullen.
queetnie
Heel aardige feel good film, zeker als dit soort hondjes wel kent.
Goed voor een gezellige zondagmiddag.
Zo nu en dan is het verhaal wel wat gekunsteld.
Er kon regelmatig een glimlach af waar ook voor mij geldt: welke film lukt dat nog?
eppo349
Ik kan deze film onmogelijk voorbij laten gaan, ik heb zelf een jaar of 10 een chihuahua gehad (met de stoere naam Flipke), ontzettende leuke hond was dat, helaas door ziekte overleden.
Traumato
Uiteraard een hele leuke film die erg in trek zal zijn bij de kids. Maar de volwassen kunnen zeker een hoop humor waarderen die ook voor hen erin verwerkt zit. Ik vraag me alleen af als dadelijk de nederlandstalige versie op de markt komt wie de stemmen dan gaan doen? Maar.... filmpje om zeker lekker met het gezin te kijken!
eppo349
De scene met de poema`s vind ik hilarisch, voor de rest een leuke familie film.
Waku
Gelukkig ben ik heel eigenwijs.
Normaal als ik een 2,8 zie op IMDB neem ik niet eens de moeite om te kijken naae een film met een dergelijke extreem lage beoordeling.
In dit geval van "Beverly Hills Chihuahua" ben ik blij toch gekeken te hebben naar deze honden komedie.
Natuurlijk is het verhaaltje flinterdun.
En echt geloofwaardig is het al helemaal niet.
Maar vermakelijk is het allemaal wel.
Die pratende mondjes van die Chihuahua'sen andere honden..geweldig!!
En de bijrol van de rat en leguaan, zeer geestig.
Heerlijke wegkijker, simpelweg leuk.
opa_paul
Erg magere film. Meer een kinderfilm die overigens nog niet eens slecht gemaakt is. Het verhaal is alleen saai. Voor kinderen misschien nog wel leuk. Voor volwassenen is het echt te mager.
Helemaal jammer dat Piper Perabo zich steeds leent voor de slechte kinderachtige films. Een actrice die veel meer in zich heeft dan deze troep. Het zal allemaal wel niet makkelijk zijn voor de hollywood actrices om de mooie rollen te mogen spelen, maar dit is wel echt te min voor zo'n actrice.
kraj28
huh?
22 april in de bioscoop??
een april grap zeker,
heb deze film al bijna een half jaar geleden gezien,
niks bijzonders,leuk voor de kinderen
kaydegreef
Leuk om een keer gezien te hebben, maar niets speciaals.
Aanrader voor kinderen, hondenliefhebbers en zeker voor mensen die zélf een chihuahua hebben.
Norma
Geef mij die Dalmatiërs dan maar weer. Of desnoods Bolt, of eigenlijk welke andere willekeurige film over al dan niet pratende honden die op avontuur gaan dan ook. Maar alsjeblieft geen lelijke hondjes met jasjes en zonnebrilletjes in zo'n uitgekauwd concept meer.
funland
ik ben 'm daarstraks met me vriend gaan kijken
we vonden 'm allebei best geinig
hij gaf een 4 * ik een 3,5*
Soms wat over the top.. Chihuahas die blaffen als een leeuw???
Ik zou er nooit op gekomen zijn
voor de rest vermakelijke, aanstekelijke, en leuke film
3,5
De moeite zeker waard
soom
Chihuahua.
Jaaa, Disney heeft nog veel te vertellen, zo bewijst Beverly Hills Chihuahua. Films met honden doen het namelijk altijd goed, want die schattige kwijlende mormels veroveren je hart natuurlijk onmiddelijk. Vooral als ze door respectievelijk Angela Schijf (toch?) en mevrouw Römer worden ingesproken. Niet, dus. Ik vond dit echt een film voor jonge meisjes van een jaar of 8, tot en met 11. En heus, ik geniet net zo van een jeugdfilm als van een volwassen geschoten film, het maakt me helemaal niet uit waarnaar ik kijk, maar het simpel in elkaar gedraaide verhaaltje over de Chihuahua, dat had ik liever niet gezien.
Een kleine voldoende desondanks, want er zaten wel een paar aardige stukjes in.
Rianneke_Dan
Vreselijke film. Ik vind het ten eerste verschrikkelijke lelijke hondjes, en vond ze helemaal niet schattig. Geef mij maar een hondje die iets meer kan hebben en er wat steviger uitziet. Vond het ook te erg om te zien dat ze die hondjes kleren en schoenen aandoen. Kom op zeg het blijven dieren hoor, je zag ze ook gewoon onhandig lopen doen met die kleren en schoenen, te zielig dus.
Maar goed even over het verhaal, het was allemaal wel aardig maar ik irriteerde mij te erg aan het personage van Chloe. Totaal niet leuk neergezet en helemaal niet grappig, eerder zo verwaand en flauw dat ik de hele tijd neiging had om haar een trap onder haar kleine kontje te geven. Ik vond alleen die tuinman en zijn hondje wel grappig en dat was het dan ook gelijk wel. De andere personages vond ik ook niet boeiend genoeg om de film te redden.
Jammer hoor, weer zo'n productie van Disney. Gelukkig kan ik uitkijken naar The Princess and the Frog.
Magere 2.5* (en dan ben ik nog erg gul)
deTuinman
echt een film voor onzekere pubermeisjes die niks anders maar elke dag tmf en mtv zitten te kijken
glamour (waar een Chihuahua voor staat) bij kinderen? come on... laat kinderen gewoon hun jeugd normaal bevinden

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva la Fiesta!
2012

Beverly Hills Chihuahua 2
2011

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Letters to God
Familie / Drama, 2010

Charlotte's Web
Familie / Fantasy, 2006
dog dirt hondchihuahua, mexicopinatapotted plant duringcreditsstingerchihuahua dog